Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Cheekyyy @ 2010 06 22, 12:30)
Na bandysiu paaiskint, tik nzn ar suprasi kaip as cia supasakosiu  tongue.gif

Dėkui, ech tik gaila,kad virbalais megzta kepurytė, bandysiu vašeliu nunert smile.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 06 22, 15:19)
Mano naujienėlė jūsų teismui .... ax.gif

Labai daili kepurytė, visai nematytas raštelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

parodysiu ir aš savo kepurytes smile.gif senai seku temą ir neprisiruošiu savo darbelių įkelti ax.gif

Mano viena iš pirmųjų kepuryčių smile.gif
user posted image

Dar viena
user posted image
ant modeliuko smile.gif
http://images12.fotk...P1320880-vi.jpg

Kitas parodysiu vėliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 22, 14:33)
13 zinute (tik bryliu pagal save darau, na ir aisku akiu skaiciu pagal dydi koreguoju)  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 06 22, 15:19)
Mano naujienėlė jūsų teismui .... ax.gif

Vu,kaip grazu ir spalvyte kokia kerinti wub.gif

Na,mes naujienu neimesim,bet su nauju kepuriuku pasidemonstruot irgi norim blush2.gif
user posted image
O cia dar patobulinau pasivogus ideja su raisteliu,nes kazkaip biski truko man kazko ax.gif
user posted image
Atsakyti
inusiukas, antroji man labai gražutė thumbup.gif

Burka, super kepuriukas thumbup.gif ir patobulinai labai gerai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 06 23, 11:13)
O cia dar patobulinau pasivogus ideja su raisteliu,nes kazkaip biski truko man kazko ax.gif
[

Labai miela 4u.gif

QUOTE(smileja @ 2010 06 23, 12:04)
inusiukas, antroji man labai gražutė thumbup.gif

aciu smile.gif

dar viena drauges mergytei, nieko naujo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, vąšeliautojos. wub.gif

Vis įėjus į šią temą akys plečiasi ir didėja, nes rankdarbiai taip tobulėja, gražėja, dailėja, kad net sunku įsivaizduoti, kiek gali moters rankos ir fantazija. wub.gif Šaunuolės visos, kurios tokiais grožiais puošiate vaikučius, save ir aplinkinius. wub.gif Su tokiomis spalvingomis ir gražiomis kepurėlėmis ir vasara tampa spalvingesnė. wub.gif Parodysiu ryt-poryt ir savo neriamų kepuriukų foto. Pabaigti tik reikia. smile.gif
Atsakyti
Kiek ziuriu - neatsiziuriu : taip viskas grazu !!!! bigsmile.gif wub.gif ..nera zodziu kaip girti ir ka grazaus rasyti : tiesiog stebuklus neriate / mezgate...visi darbeliai NUOSTABUS !!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 06 22, 10:22)
Vakar kaip tik nusipirkau Luga, isbandziau, bet uzmovus kiepkas ant bliuduku ir vazoniuku  lotuliukas.gif  dziovinu, tai nzn kas gausis... nu ten raso lygint dregnus, bet kiepkas ka ten palyginsi, nebent briliu  g.gif

Parasysiu kas gavos  smile.gif

Na ir kaip su "Luga" gavosi? As irgi isbandziau, tik ne ant kepuryciu, tai silpnokai ji man standina. Reis bandyt zelatina g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Narplioju ir as kepuryte savo suneliui..

Tik va noriu pasiklausti Jusu patarimo...

user posted image
Kaip suprantu n- cia siulai margi ? nerta istisai ..

O cia kaip darote kad butu 3 spalvos ir daro 2 stulpeliai viena, 2 kita,2 trecia spalva?
Cia siulus kaip nors permetinejat? Ar nutraukiat? Ar kaip ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 06 24, 16:07)
Na ir kaip su "Luga" gavosi? As irgi isbandziau, tik ne ant kepuryciu, tai silpnokai ji man standina. Reis bandyt zelatina  g.gif

Luga nereikia skiest, geriau laikysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 24, 16:51)
Luga nereikia skiest, geriau laikysis  mirksiukas.gif

O siulu neblukina, demiu nepalieka neskiesta?
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 06 24, 16:22)
O siulu neblukina, demiu nepalieka neskiesta?

na as kiek bandziau tai neblukina, ji gi balta. tik reikia gerai suplakti pati skisti.
Atsakyti