Nezinau, merginos, kiek teisybes, bet siandien mano siulu krautuvelej dirbanti maloni pardaveja patare uzsipirkt siulu - butent lino, medvilnes. Sake brangs... Maxi bent pora litu... Linkusi tiketi, nes kai vos ne kasdien parduotuves duris varstai, patampi pastoviu klientu, pasikalbam daznai ne tik apie siulus...
O Filetta girdetas pavadinimas, ale musu kaime - nematytas...
QUOTE(Nedrasute @ 2010 08 05, 18:41)
Nezinau, merginos, kiek teisybes, bet siandien mano siulu krautuvelej dirbanti maloni pardaveja patare uzsipirkt siulu - butent lino, medvilnes. Sake brangs... Maxi bent pora litu... Linkusi tiketi, nes kai vos ne kasdien parduotuves duris varstai, patampi pastoviu klientu, pasikalbam daznai ne tik apie siulus...
tai jau dabar kai kur 10, kitur 11, kitur jau net 13 lt tie patys maxi.Cia nuo parduotuves priklauso, gal but Jusu parduotuveje pakels kainas
QUOTE(Laura_online @ 2010 08 05, 20:00)
tai jau dabar kai kur 10, kitur 11, kitur jau net 13 lt tie patys maxi.Cia nuo parduotuves priklauso, gal but Jusu parduotuveje pakels kainas
Ir pas mus 10 lt. Kiti po 12 (tie blizgus Maxi). O Ikiuose berods po 14 lt.
QUOTE(Nedrasute @ 2010 08 05, 20:02)
Ir pas mus 10 lt. Kiti po 12 (tie blizgus Maxi). O Ikiuose berods po 14 lt.
pas mus iki 14,99lt o aš žiemą juos turguj pirkau tai kainavo po 6lt už kamuoliuką o vasara prisipirkau vilnos ir mocheros žiemos darbeliams irgi keliais lt pigiau
QUOTE(Laura_online @ 2010 08 05, 20:00)
visada netoli 11 mokedavau
Čia mūsų medvilninis paprastas šalmukas
tobula kepurė-šalmas! gal galėtumėte įdėti schemą
ačiū tūkstantį kartų
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 05, 19:03)
aš ir šios firmos naudoju, o maxi baltais ir aš nusivyliau
QUOTE(ryrumba @ 2010 08 05, 21:44)
Čia mūsų medvilninis paprastas šalmukas
ačiū tūkstantį kartų
ačiū tūkstantį kartų
radau, bandysiu megzti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 05, 19:57)
aš ir šios firmos naudoju, o maxi baltais ir aš nusivyliau
Vat užtai aš pamilau YarnArt Violet. Nors pastebėjau, kad bet kurios firmos balti siūlai kietesni šiek tiek už tos pačios firmos spalvotus. Galvojau, kad čia tik man vaidenasi, bet jei jūs šnekat, vadinasi tai ir yra.
QUOTE(tute28 @ 2010 08 05, 22:36)
Vat užtai aš pamilau YarnArt Violet. Nors pastebėjau, kad bet kurios firmos balti siūlai kietesni šiek tiek už tos pačios firmos spalvotus. Galvojau, kad čia tik man vaidenasi, bet jei jūs šnekat, vadinasi tai ir yra.
as juos ciupinejau-ciupinejau parduotuvei, bet nesurizikavau nipirkti, nes labai daug spalvotu visokiu turiu maxiuku, pabijojau kad storis neatitiks, ir tada reikes visus siulus keisti , o tai jau papildomos islaidos
Koks ju storis? ar labai skiriasi nuo Maxi storumo?
QUOTE(liamuna @ 2010 08 05, 23:03)
as juos ciupinejau-ciupinejau parduotuvei, bet nesurizikavau nipirkti, nes labai daug spalvotu visokiu turiu maxiuku, pabijojau kad storis neatitiks, ir tada reikes visus siulus keisti , o tai jau papildomos islaidos
jei neklystu, bent jau balti yra tryjų storių, etikečių spalva keičiasi( oranžinė artimiausia maxi storiui) Kokio storio spalvoti neužfiksavau, bet spalvos manęs nesužavėjo Nors kaina tikrai pigesnė
Siaip pagal metraza lengva stori susekt, Altun Basak situ kur foto idejau 1000m, kiti virs 1000. O va oranziniu nepamenu, nes namie jau be etikeciu like (jas vaikas sunaudoja katino zaisliukams daryt), bet tikrai labai artimi Maxiui gal vos vos storesni.