Natuliona, juostele pirkta pardeje,kur visokiu siaip smulkmenu buna, juosteles, siuliukai,adatos, karoliukai...turiu dar ir baltos spalvos pasiemusi, tad dar visko gali buti
QUOTE(natuliona @ 2010 08 04, 22:39)
kieti tik balti siuliukai (nors paskutini karta pirkau tai irgi minksti buvo), visi kiti minsti
as irgi pastebejau, kad nuo partijos tas kietumas priklauso. (beja turguje pirkti buvo "kieciausi")
QUOTE(liamuna @ 2010 08 05, 08:55)
as irgi pastebejau, kad nuo partijos tas kietumas priklauso. (beja turguje pirkti buvo "kieciausi")
O man beda buvo. Nuneriau vakarais patamsyje mazyli migdydama kriksto skraiste is baltu Maxi, baigiau, ryte paziuriu - demem juodom istepta. Pasirodo siulai brokuoti - suristi daug kur buvo, matyt eme mechanikai alyvinom rankom, riso...
QUOTE(Nedrasute @ 2010 08 05, 09:06)
O man beda buvo. Nuneriau vakarais patamsyje mazyli migdydama kriksto skraiste is baltu Maxi, baigiau, ryte paziuriu - demem juodom istepta. Pasirodo siulai brokuoti - suristi daug kur buvo, matyt eme mechanikai alyvinom rankom, riso...
Man panasiai buvo,tik demeles buvo gelsvos Bet as su pipete uzlasinau ant tu vietu ACE ir demes isnyko pabandyk
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 05, 09:28)
Man panasiai buvo,tik demeles buvo gelsvos Bet as su pipete uzlasinau ant tu vietu ACE ir demes isnyko pabandyk
oi, sutvarkiau jau... Bet jausmelis. Tai gerai, kad uzsakove "nestovejo prie duru". Pamoka ismokau, patamsyje neberaku...
o is kokiu siulu dar neriat? As bandziau is Perla, ploni siuliukai, bet man visai nieko, su MAXI neriasi daug maloniau, nu bet tas kietumas (siulus pirkau turguj, tokus margus, triju spalvu)
QUOTE(Beiker @ 2010 08 05, 09:39)
o is kokiu siulu dar neriat? As bandziau is Perla, ploni siuliukai, bet man visai nieko, su MAXI neriasi daug maloniau, nu bet tas kietumas (siulus pirkau turguj, tokus margus, triju spalvu)
Esu nerusi is Perla, is Sniechurka, bet vis tik patys paciausi Maxi... Man patinka, kad jie pasitraukia, kepuriuka visada neriu pora cm didesni, bet esu garantuota, kad nebus mazas... Jei ka - dregna patampau, pasitempia... Ir pasirinkimas spalvinis didesnis, o pritrukus (kaip mano kaime, pradejau nert is Sniechurkos, matau truksta. Pirkt tera vienoj vietoj. Ir toj pacioj po viena matkeli... ) rasi bet kurioj siulu pardej...
QUOTE(Beiker @ 2010 08 05, 09:39)
Aš dabar įsimylėjau Amber siūliukus. Storis panašus kaip Maxi, minkštučiai, o ir metražas didesnis, bei kaina mažesnė Tik spalvų pasirinimas labai mažokas
QUOTE(Beiker @ 2010 08 04, 21:45)
o tau tie siulai ne per kieti? Nuneriau dvi kepurytes is MAXI, nu tokios kietos kepures gavosi , beto isskalbus labai susitraukia, nors neriasi tai labai maloniai
Kaip įdomiai čia su tais siūliukais Maxi. Man kaip tik jie išsitampo išplovus. Dabar neriu kepurę, bet matau kad taip užzitempia ant galvos, o ne gražiai užsideda, bet kai išplaunu visada prasitampo O kai nešioja, tai dar labiau išsitempia
QUOTE(natuliona @ 2010 08 04, 21:39)
kieti tik balti siuliukai (nors paskutini karta pirkau tai irgi minksti buvo), visi kiti minsti susitraukia, bet as kai isskalbiu tai paformuoju
jo ir man Maxi tik balti kieti, seniau balti buvo minkšti, taip supykau kai pradėjau nert kad balti pagedo
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 05, 10:27)
jo ir man Maxi tik balti kieti, seniau balti buvo minkšti, taip supykau kai pradėjau nert kad balti pagedo
o as galvojau kad cia man vienai tie maxi balti labai prasti pasidare nezmoniskai kieti, naudoju tik skrybelaitems, o paprastoms baltoms jau ieskau minkstesniu.
o kaip pikta buvo kai neriau skrybelaite, puse nunerus tas maxi baltas siulas suplonejo per puse ir taip puse kamuolio buvo ploni ir kaip viela
Paskutiniu metu perku tokia, tik su oranzine etikete
Arba, sita medvilne
Ji brangesne, bet minkstuteee
Arba, sita medvilne
Ji brangesne, bet minkstuteee