Google'inau ir radau labai idomu puslapiuka (nerinys.lt), o jame puikiu kepuryciu. Man labai patiko si tik nezinau kaip ja reiktu nerti. Gal patartumet? http://stat2.veltini...tukas-55692.jpg
Ir dar keletas, kurios man patinka ir ateityje gal bus pamegintos nunert :
Google'inau ir radau labai idomu puslapiuka (nerinys.lt), o jame puikiu kepuryciu. Man labai patiko si tik nezinau kaip ja reiktu nerti. Gal patartumet? http://stat2.veltini...tukas-55692.jpg
Atsiprasau.. maciau tuos nikus, atrode lyg kur girdeti, bet neprisiminiau kur, nepazistu dar cia visu.. Bet ka tu padarysi durnam daiktui, pamate, kad grazu, nezino kaip paciai toki grozi pasidaryt, tai ir raso Jums..
Vistiek, mane tos kepurytes taip suzavejo, kad negaliu.. Jau gal ne pirma sakysiu, bet Jus tikru tikriausios SAUNUOLES!!
Oi, nebuciau pagalvojus, kad tas mano nertas begemotukas tiek i aki kris...
Eidvile, nieko ten blatno, pats kepuriukas (rudas) nertas stulpeliais su vienu uzmetimu, "bryliukas" (ruzavas) - paprastais stulpelais. Deja, jokiu schemu neturiu ir pasidalint negaliu, viskas nerta tiesiog is paveiksliuko... Ir ardyta daug kartu... Taip kad apsisarvuok kantrybe ir nunersi.
Laba,Natuliona,na jau skrybelaite fantastiska,pasakyk kokie siuliukai prasau...labai grazu spalviskai ir aplamai labai
Cia mano kriksto komplektumas panelytei,pasirodysim kai bus visas komplektas...tik dabar mastau,palikt ta raudona ar nuimt,dera ji ar ne,derinau prie raudonu basuciu...nezinau kaip cia padarius geriau
Laba,Natuliona,na jau skrybelaite fantastiska,pasakyk kokie siuliukai prasau...labai grazu spalviskai ir aplamai labai
Cia mano kriksto komplektumas panelytei,pasirodysim kai bus visas komplektas...tik dabar mastau,palikt ta raudona ar nuimt,dera ji ar ne,derinau prie raudonu basuciu...nezinau kaip cia padarius geriau
o tau tie siulai ne per kieti? Nuneriau dvi kepurytes is MAXI, nu tokios kietos kepures gavosi , beto isskalbus labai susitraukia, nors neriasi tai labai maloniai
o tau tie siulai ne per kieti? Nuneriau dvi kepurytes is MAXI, nu tokios kietos kepures gavosi , beto isskalbus labai susitraukia, nors neriasi tai labai maloniai