Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Shoricel @ 2010 07 29, 21:35)
aš turėjau omeny tą, kur tu 29 pusl. 340 žinutėj parodei ax.gif  ten kaip supratau krikštynom skirta

Na dabar susišnekėjom biggrin.gif
Tai ta visai paprastute. Bet tikslios schemos su aprašymais aš neturiu. Ja tiesiog derinau prie suknelės iš galvos nerdama. O nėriau paprastai apskritimą, stulpeliais su užmetimu kelias eiles. Porą eilių du stulpeliai su užmetimu, 2pynelės kilpelės, vėl du stulpeliai. Tada pora eilių taip pat, tik trys stulpeliai su užmetimu. Kai jau gana blynuko, tada 6 berods stulpeliai su užmetimu, dvi pynutės kilpelės, 6 stulpeliai su užmetimu. Tada į vieną akutę išmezgu du stulpelius su užmetimu, dvi pynelės kilpos ir du stulpeliai į vieną akutę. Tada vėl 6 stulpeliai su užmetimu it tt. Nei didini nei mažini, kol užteks ilgio. Ir paskutinės eilutės žemais stulpeliais. Sudėtinga man paaiškinti, bet pažiūrėk atidžiau nuotraukoj, ten labai aiškiai matosi. Dar jei bus neaišku, klausk.
Atsakyti
pamilau šį raštelį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 liepos 2010 - 20:27
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 30, 19:27)

Raštelis tikrai thumbup.gif Tik čia kokio vienspalvio balto kvietkelio gal trūksta, kad atsimuštų g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 07 30, 21:36)
Raštelis tikrai  thumbup.gif  Tik čia kokio vienspalvio balto kvietkelio gal trūksta, kad atsimuštų g.gif

skaitai mano mintis, tikriausiai aguonėlės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 liepos 2010 - 20:39
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 30, 19:38)
skaitai mano mintis, tikriausiai aguonėlės  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 30, 20:27)
user posted image

gražu 4u.gif
o kuri čia schema šio raštelio?
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2010 07 30, 15:01)
Shoricel, štai schemutė, nelabai ryški, bet gal įžiūrėsi  smile.gif Tik aš be raištelių nėriau ir kraštelį iš galvos nėriau  smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2010 07 30, 08:56)
Sveikos,

senai jau besirodziau smile.gif tai pagaliau prisiruosiau sutvarkyti nuotraukas paskutiniu savo darbeliu smile.gif

kepurytės fantastiškai dailios thumbup.gif
Atsakyti
va mes ir pasirodysim su viena is daugelio kiepku, cia uzsakymas berniukui, bet mano pana labai jau pamaia ir pozuotoja didele lotuliukas.gif doh.gif
Neriau berods is Natulionos foto blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2010 07 30, 08:56)
Sveikos,

senai jau besirodziau smile.gif tai pagaliau prisiruosiau sutvarkyti nuotraukas paskutiniu savo darbeliu smile.gif

saunios kepurytes wub.gif
situ rasteliai domina smile.gif gal turi?

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 30, 21:27)

neiziuriu to rastuko biggrin.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2010 07 31, 10:22)
va mes ir pasirodysim su viena is daugelio kiepku, cia uzsakymas berniukui, bet mano pana labai jau pamaia ir pozuotoja didele  lotuliukas.gif  doh.gif

labai wub.gif spalvos sodrios wub.gif
Papildyta:
as nelabai turiu ka rodyti biggrin.gif bet keleta smile.gif

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 31 liepos 2010 - 12:14
va dar viena ka tik iskepta sese ilgakase smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2010 07 31, 10:22)
va mes ir pasirodysim su viena is daugelio kiepku, cia uzsakymas berniukui, bet mano pana labai jau pamaia ir pozuotoja didele  lotuliukas.gif  doh.gif
Neriau berods is Natulionos foto  blush2.gif 
user posted image

labai grazi kepuryte:))
as kaip tik ieskau kokio lengvo rasto, bet man net pradeti sunku, jau trecia blyna neriu o vis kazkaip labai jis greit i burbula pavirsta.
gal turi sitos kepurytes virsaus rasta? labai padetu:)))
Atsakyti