bet vat truksta man drugelio ant jos.. ir labai grazu nusiziurejau pas natulionia albiumley .. tai vel kreipiusi i jus.. gal galetumet duoti schemute drugelio.. ir juostytes tuo paciu
Papildyta:
Tuo paciu parodau, ka sunarpliojau turedama griezta lovos rezima. Idejos Natulionos, bet tikiuosi ji nesupyks, jai zinoma ner lygiu, bent jau mano akim ziurint neriau be jokiu shemu, tik is nuotrauku
Tuo paciu parodau, ka sunarpliojau turedama griezta lovos rezima. Idejos Natulionos, bet tikiuosi ji nesupyks, jai zinoma ner lygiu, bent jau mano akim ziurint neriau be jokiu shemu, tik is nuotrauku
oba tai super moki nerti nustebinai
o dar jei be schemu tikrai saunuole
ANGELIUKSTE juostele tai stulpeliai su uzmetimu, neri reikiamo dydzio ir sujungi, apmezgimas tai i viena aki 3-4 stulpeliai su umetimu ir gaunasi tokios kvarbatkos drugelio schema idejuo Migdole
Na dabar kai parodei ant modeliuko, tai sugundei galutinai su šituo rašteliu. Kaip dailiai atrodo
O modeliukais tai O kaip agurko lietuviško dabar norėčiau
Laba diena, jeigu kuriai būtų nesunku, norėčiau gauti schemą kepurytės su snapeliu arba tos kur su skylutėmis kvadračiukais, tikiuosi suprantamai parašiau Dėkoju