Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(piene_66 @ 2010 07 19, 15:59)
Ikeliu zadetos juosteles foto

Tikrai labai gražu thumbup.gif Ir dydis reguliuosis mirksiukas.gif Megsiu tokią, kai kažkiek plaukučių turėsime, turbūt kitiems metams blush2.gif

Aš šventės mugėse mačiau linines kepurytes, tai taip dailiai atrodė bigsmile.gif Šnd papirkau siūliukų ir mąstau dbr raštelį g.gif Gal kam šauna į galvą tinkamas raštelis (turėtų būti prie tankesnių) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoNeila: 19 liepos 2010 - 15:42
QUOTE(DoNeila @ 2010 07 19, 17:41)
Tikrai labai gražu thumbup.gif Ir dydis reguliuosis mirksiukas.gif Megsiu tokią, kai kažkiek plaukučių turėsime, turbūt kitiems metams blush2.gif

Aš šventės mugėse mačiau linines kepurytes, tai taip dailiai atrodė bigsmile.gif Šnd papirkau siūliukų ir mąstau dbr raštelį g.gif Gal kam šauna į galvą tinkamas raštelis (turėtų būti prie tankesnių) rolleyes.gif

jo maciau ir as ten kepureliu visokiu tai dabar irgi neriu visokiu tik nezinau kur desiu nes turiu du berniukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 29 @ 2010 07 19, 16:17)
aciu  4u.gif supratau dabar
Papildyta:

o gal kepureliu papuosimu schemas turi ar is galvos darei

jei cia man klausymas, tai neriu is galvos. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes... smile.gif
labai jau grazios jusu kepurytes wub.gif labai noreciau pati ismokti nerti..nes nei ciuciut nemoku doh.gif ir noreciau pradeti nuo sitos kepurytes... nes labai jau grazi.. gal butu galima schemute gauti? nes kiek varciau, tai niekur nemaciau.. man reiktu 2metuku mergytei smile.gif
gavusi schemute tikiuosi sekmingai isstudijuoti, kaip reikia nerti lotuliukas.gif
QUOTE(nuosirdi @ 2010 06 29, 15:33)

user posted image

Atsakyti
ir dar noreciau pamatyti sitos wub.gif kepurytes schemute, natulionia , gal galetum pasidalinti? foto radau tavo albumely... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 07 19, 12:28)
thumbup.gif  wub.gif tokios tikrai neneriau  biggrin.gif nebent traukinuka  smile.gif

Tikrai taip 4u.gif

QUOTE(Kristina 29 @ 2010 07 19, 16:17)
o gal kepureliu papuosimu schemas turi ar is galvos darei

Pirmam puslapyje yra visa temos nuoroda įdėta su papuošimų schemomis smile.gif

QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2010 07 19, 19:41)
. gal butu galima schemute gauti? nes kiek varciau, tai niekur nemaciau.. man reiktu 2metuku mergytei smile.gif
gavusi schemute tikiuosi sekmingai isstudijuoti, kaip reikia nerti  lotuliukas.gif

Porą puslapių atgal yra įdėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2010 07 19, 20:12)
ir dar noreciau pamatyti sitos  wub.gif  kepurytes schemute, natulionia , gal galetum pasidalinti? foto radau tavo albumely...  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
sveiki, gal kas turite schemute, kaip nerti šitą kepurytę?

http://s40.radikal.r...4130f7d1a80.jpg
Atsakyti
QUOTE(skrybelaite100 @ 2010 07 19, 23:54)
sveiki, gal kas turite schemute, kaip nerti šitą kepurytę?

http://s40.radikal.r...4130f7d1a80.jpg

cia 77 zinute smile.gif

http://www.supermama...?...hemos&st=72
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 07 19, 23:02)
cia 77 zinute  smile.gif

dekui, Natuliona,
jūs kaip pastebėjau, visada viskuo pasidalinate ir ištiesiate pagalbos ranką mirksiukas.gif
tik man nelabai aisku kaip tuos nukarusius konkoreziukus nerti?
ten kiek ižlibinu, turbut į vieną akį keli stulpeliai sunerti, užtad pats nėrinys ir ima vingiuoti ir suktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(skrybelaite100 @ 2010 07 20, 01:32)

tik man nelabai aisku kaip tuos nukarusius konkoreziukus nerti?
ten kiek ižlibinu, turbut į vieną akį keli stulpeliai sunerti, užtad pats nėrinys ir ima vingiuoti ir suktis g.gif

taip i viena aki keli stulpeliai su uzmetimu, tada pradeda suktis smile.gif
Atsakyti
Mano paskutiniai (tikriausiai) pasispardymai siai vasarai blush2.gif

Skrybelaite karstai dienai tongue.gif

user posted image

mazajam vairuotojui

user posted image

ir madingai panelei biggrin.gif

user posted image
Atsakyti