Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(natuliona @ 2010 07 17, 21:21)
mano pora darbeliu su kepuryte ir juostele  smile.gif

tasiukas nerealus. Tu ji nerei kaip didele kepure, iverei sniura ir rankena pritvirtinai? ar kazkaip kitaip?
Atsakyti
Natuliona - be žodžių... wub.gif

Smilėja - kaip antras kepuriukas, tai be galo gražus ir ne toks jau paprastas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 07 19, 09:48)
tasiukas nerealus. Tu ji nerei kaip didele kepure, iverei sniura ir rankena pritvirtinai? ar kazkaip kitaip?

taip neriau kaip kepure tik ne didele, o atvirksciai maziuka, "blynukas" buvo apie 11-12 cm, o virsuje padariau skylutes raisteliui, rankena neriau atskirai ir prisiuvau

Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 19 liepos 2010 - 09:33
QUOTE(liamuna @ 2010 06 30, 18:02)
mano naujausias kurinys

user posted image

panele Prym Natuliona   thumbup.gif

AR JUOSTELES SURISIMUI NERIATE KARTU AR KEKVIENA ATSKIRAI g.gif TURBUT SUPRATOT KLAUSIMA
Atsakyti
Kepurytė krikštasūniui (idėją pasisikolinau iš Natulionos)
user posted image
Aš surišimui juosteles prinėriau po to, ne iš karto...
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 07 19, 12:16)

thumbup.gif wub.gif tokios tikrai neneriau biggrin.gif nebent traukinuka smile.gif
man patinka tokios uzrisamos berniukams wub.gif tik pati nebandzius biggrin.gif nieks neuzsako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 07 19, 13:16)
user posted image
  Aš surišimui juosteles prinėriau po to, ne iš karto...

KAIP SUPRANTU PIRMA VIENAM GALE JUOSTELE NUNEREI PASKUI KITAM GALE IR NEREI JAU BENDRAI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 29 @ 2010 07 19, 12:01)
AR JUOSTELES SURISIMUI NERIATE KARTU AR KEKVIENA ATSKIRAI  g.gif TURBUT SUPRATOT KLAUSIMA

kartu 4u.gif . pries pora puslapiuku jau aiskinau kaip neriu mirksiukas.gif, pavartikit, nes tingiu dar karteli rasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 07 07, 13:24)
as paprastai, is galvos ji neriau. paprasciausiai nugaroj palieki kazkiek akiu tarpui, ir neri pirmin atgal jau (ne ratu, kaip pagrindinw kepures dali) nunerus kelias eiles, darom rastelius uzrisimui->neriam grandinele (kokio nirit ilgio)ir tada atgal neriam, tada kita gala pesiekus irgi tas pats, neriam grandinele ir pasukam atgal. neriam iki reikiamo kepurytes ilgio. Nezinau, ar kiek paaiskejo  blush2.gif  na nemoku aiskinti visai  doh.gif

bet tada viename raistelyje eile bus per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 29 @ 2010 07 19, 15:33)
bet tada viename raistelyje eile bus per daug g.gif

4u.gif kai griztu as ji (raisteli) sulyginu su ankstesne eile. tada nukerpu siula, ir neriu nuo raistelio pradzios dar kelias eiles pirmin atgal. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ikeliu zadetos juosteles foto smile.gif
user posted image
user posted image
Aisku, ilgos kasos cia butu ne pro sali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 07 19, 16:36)
4u.gif kai griztu as ji (raisteli) sulyginu su ankstesne eile. tada nukerpu siula, ir neriu nuo raistelio pradzios dar kelias eiles pirmin atgal.  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif supratau dabar
Papildyta:
QUOTE(Kristina 29 @ 2010 07 19, 14:01)
KAIP SUPRANTU PIRMA VIENAM GALE JUOSTELE NUNEREI PASKUI KITAM GALE IR NEREI JAU BENDRAI g.gif

o gal kepureliu papuosimu schemas turi ar is galvos darei
Atsakyti