Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

O čia dar vienas kepuriukas - vakarykščio futbolo "klausymo" rezultatas lotuliukas.gif (papuošimus jau šiandien pabaigiau)

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Laimuze, labai grazios kepurytes, o skrybelytes aguona fantastine. As irgi jau susirgau aguonelemis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kepuriukai ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 07 11, 20:41)
Oi, merginos, kaip smagu, kad puošiat savo mažylius tokiom įvairiom kepurytėms - neišskirsiu nė vienos, nes visos nusipelnėt  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Parodysiu ir aš savo nertą skrybėliuką  blush2.gif

user posted image

super graži skrybelaitė thumbup.gif tik man klausimas: kaip pastandint krastelius ir kaip padaryt, kad jie taipo ir stovėtų? Niekaip nesugebu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

visos Jusu kepurytes superines 4u.gif todel neatsilaikiau ir as nunarpliojau savajam. ji labai paprasta,bet... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Paprastume ir būna visas gražumas thumbup.gif , o tuo labiau tai berniukiška, drugelių juk nepritupdysi...
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Kepurytė mažai mergytei ax.gif
user posted image

Sunkiai man neriasi per karščius....žiūriu ir kitos mažiau savo grožių demonstruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas: 13 liepos 2010 - 18:19
QUOTE(mime @ 2010 07 13, 17:53)
Paprastume ir būna visas gražumas thumbup.gif , o tuo labiau tai berniukiška, drugelių juk nepritupdysi...

drinks_cheers.gif o taip noretusi blush2.gif gaila,kad neturiu mergytes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 13 liepos 2010 - 18:39
QUOTE(Ciukyta @ 2010 07 13, 17:32)
Sveikutes,

wub.gif labai daili ir spalvos gražiai suderintos

QUOTE(inusiukas @ 2010 07 13, 19:15)
Sveikutės smile.gif

kruopščiai nunerta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 07 13, 14:08)
super graži skrybelaitė  thumbup.gif tik man klausimas: kaip pastandint krastelius ir kaip padaryt, kad jie taipo ir stovėtų? Niekaip nesugebu  doh.gif

Ačiū, Irisas 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o standinau aš parduotuvėj pirkta spec. priemone krakmolinimui, tik naudojau krašteliams neskiestą, o pačios kepurytės nestandinau kietai, juk paskui gal nelabai patogu galvytei būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 07 14, 10:03)
Ačiū, Irisas  4u.gif  4u.gif  4u.gif , o standinau aš parduotuvėj pirkta spec. priemone krakmolinimui, tik naudojau krašteliams neskiestą, o pačios kepurytės nestandinau kietai, juk paskui gal nelabai patogu galvytei būtų  g.gif

o gal galit placiau? koks pavadinimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 07 14, 10:28)
o gal galit placiau? koks pavadinimas?  blush2.gif

Aš turiu "LUGA" , bet yra ir kitokių, reik parduotuvėse ieškot prie buitinės chemijos visos, bet kuriam prekybos centre jų turėtų būti.
Atsakyti