Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Sveikutes. Baigiau ir as savo pacia pirmaja kepurele, veliau imesiu parodyti. Bet tik kad siulai storoki, salia esancioj pardej pasirinkimo nera gero, o intike, kiek ieskau, tai vis ne tokius, kokiu noriu, randu. Gal pas kazka yra angliskas pavadinimas tu siuliuku, kuriais neriat kepurytes, ar gal kazkas zinot, kaip jie vadinasi angl., nes jau visa maisa siulu prisipirkau biggrin.gif doh.gif ir vis ne tokiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 09 liepos 2010 - 12:46
QUOTE(Tiomama @ 2010 07 09, 11:45)
Sveikutes. Baigiau ir as savo pacia pirmaja kepurele, veliau imesiu parodyti. Bet tik kad siulai storoki, salia esancioj pardej pasirinkimo nera gero, o intike, kiek ieskau, tai vis ne tokius, kokiu noriu, randu. Gal pas kazka yra angliskas pavadinimas tu siuliuku, kuriais neriat kepurytes, ar gal kazkas zinot, kaip jie vadinasi angl., nes jau visa maisa siulu prisipirkau  biggrin.gif  doh.gif  ir vis ne tokiu  doh.gif

Jei nori plonų siūliukų, tai žiūrėk Mercerized Cotton ir kad 100gr būtų apie 500 ir daugiau metrų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 07 09, 13:26)
uzsisaugojau -ale nu nerandu kur doh.gif  doh.gif

kaip Tu neturi atskiro failiuko su pavadinimu 'kepurytės' ???? - nusikaltimas vidury dienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

juokauju mirksiukas.gif

prašom raštelis user posted image
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 09, 13:10)
kaip Tu neturi atskiro failiuko su pavadinimu 'kepurytės' ???? - nusikaltimas vidury dienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juokauju  mirksiukas.gif

aciu bigsmile.gif
turiu -nerimas-mezgimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale turbut ne tam kompe issaugojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 09, 10:53)
gali įdėti savojo skaniojo arbūziuko apatinių bangelių raštelio schemutę  mirksiukas.gif

Schemutės neturiu, bet ten paprasta super, tik paaiškint tai nelabai moku blush2.gif .Dviejų akyčių kilputė, paskui du stulpeliai su vienu užmetimu neišnerti iki galo, viską suneriam į vieną pumpuriuką, ir žemu stulpeliu prineriam prie kraštelio .
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 07 09, 14:29)
turiu -nerimas-mezgimas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ale turbut ne tam kompe issaugojau lotuliukas.gif

tigis sakau nusikaltimas - sukurk failiuką 'kepuriukai' ir būsi išteisinta biggrin.gif

QUOTE(sauadsa @ 2010 07 09, 14:33)
Schemutės neturiu, bet ten paprasta super, tik paaiškint tai nelabai

o tai gal aš ne taip tuomet užklausiau blush2.gif - tą viduriniąją dalį tai suprantu kaip nerti - bet klausiau apie paskutinių eilių bangeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arfineja @ 2010 07 09, 12:31)
vat mano pirmoji kepuryte  4u.gif

Gražu wub.gif
Ir aš baigiau tokią pat drinks_cheers.gif
user posted image

Tik nežinau, gal dar kokią gėlytę uždėti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 09 liepos 2010 - 14:59
sveiki 4u.gif
norejau paklausti tu, kurios neriate su begonija siuliukais. kelinto Nr. vaseli naudojate?
kazkaip nenutaikau schmoll.gif
su maxi nerdavu 1,25 nr., bet begonijai jis man atrodo kaip ir mer mazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 07 09, 14:19)
sveiki 4u.gif
norejau paklausti tu, kurios neriate su begonija siuliukais. kelinto Nr. vaseli naudojate?
kazkaip nenutaikau schmoll.gif
su maxi nerdavu 1,25 nr., bet begonijai jis man atrodo kaip ir mer mazas g.gif

Aš su Begonia nėriau 2,5. 1,25tik su Maxiais ar Violet nebent. Bet čia jau kaip pačiai patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 liepos 2010 - 16:12
visom dydelis ačiū 4u.gif
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 09, 14:10)
kaip Tu neturi atskiro failiuko su pavadinimu 'kepurytės' ???? - nusikaltimas vidury dienos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juokauju  mirksiukas.gif

prašom raštelis

lotuliukas.gif

o aš taip ir neradau iš kur tą raštelį persipaišiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 07 09, 15:59)
Gražu  wub.gif
  Ir aš baigiau tokią pat  drinks_cheers.gif

o gavos normalaus dydzio?
nes man lyg ir didoka... su maxi siuliukais neriau smile.gif ir dar kur prasideda lapeliai tempia, tai gaunas vos ne armonika ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arfineja: 09 liepos 2010 - 16:01
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti