Sveikutes. Baigiau ir as savo pacia pirmaja kepurele, veliau imesiu parodyti. Bet tik kad siulai storoki, salia esancioj pardej pasirinkimo nera gero, o intike, kiek ieskau, tai vis ne tokius, kokiu noriu, randu. Gal pas kazka yra angliskas pavadinimas tu siuliuku, kuriais neriat kepurytes, ar gal kazkas zinot, kaip jie vadinasi angl., nes jau visa maisa siulu prisipirkau ir vis ne tokiu
QUOTE(Tiomama @ 2010 07 09, 11:45)
Sveikutes. Baigiau ir as savo pacia pirmaja kepurele, veliau imesiu parodyti. Bet tik kad siulai storoki, salia esancioj pardej pasirinkimo nera gero, o intike, kiek ieskau, tai vis ne tokius, kokiu noriu, randu. Gal pas kazka yra angliskas pavadinimas tu siuliuku, kuriais neriat kepurytes, ar gal kazkas zinot, kaip jie vadinasi angl., nes jau visa maisa siulu prisipirkau ir vis ne tokiu
Jei nori plonų siūliukų, tai žiūrėk Mercerized Cotton ir kad 100gr būtų apie 500 ir daugiau metrų
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 09, 13:10)
kaip Tu neturi atskiro failiuko su pavadinimu 'kepurytės' ???? - nusikaltimas vidury dienos
juokauju
juokauju
aciu
turiu -nerimas-mezgimas ale turbut ne tam kompe issaugojau
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 09, 10:53)
gali įdėti savojo skaniojo arbūziuko apatinių bangelių raštelio schemutę
Schemutės neturiu, bet ten paprasta super, tik paaiškint tai nelabai moku .Dviejų akyčių kilputė, paskui du stulpeliai su vienu užmetimu neišnerti iki galo, viską suneriam į vieną pumpuriuką, ir žemu stulpeliu prineriam prie kraštelio .
QUOTE(bonda @ 2010 07 09, 14:29)
turiu -nerimas-mezgimas ale turbut ne tam kompe issaugojau
tigis sakau nusikaltimas - sukurk failiuką 'kepuriukai' ir būsi išteisinta
QUOTE(sauadsa @ 2010 07 09, 14:33)
Schemutės neturiu, bet ten paprasta super, tik paaiškint tai nelabai
o tai gal aš ne taip tuomet užklausiau - tą viduriniąją dalį tai suprantu kaip nerti - bet klausiau apie paskutinių eilių bangeles
sveiki
norejau paklausti tu, kurios neriate su begonija siuliukais. kelinto Nr. vaseli naudojate?
kazkaip nenutaikau
su maxi nerdavu 1,25 nr., bet begonijai jis man atrodo kaip ir mer mazas
norejau paklausti tu, kurios neriate su begonija siuliukais. kelinto Nr. vaseli naudojate?
kazkaip nenutaikau
QUOTE(Shoricel @ 2010 07 09, 14:19)
sveiki
kazkaip nenutaikau
kazkaip nenutaikau
Aš su Begonia nėriau 2,5. 1,25tik su Maxiais ar Violet nebent. Bet čia jau kaip pačiai patinka.
visom dydelis ačiū
o aš taip ir neradau iš kur tą raštelį persipaišiau
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 09, 14:10)
kaip Tu neturi atskiro failiuko su pavadinimu 'kepurytės' ???? - nusikaltimas vidury dienos
juokauju
prašom raštelis
juokauju
prašom raštelis
o aš taip ir neradau iš kur tą raštelį persipaišiau
QUOTE(murce @ 2010 07 09, 15:59)
o gavos normalaus dydzio?
nes man lyg ir didoka... su maxi siuliukais neriau ir dar kur prasideda lapeliai tempia, tai gaunas vos ne armonika ant galvos