QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 21, 17:28)
QUOTE(Brigitte @ 2010 06 21, 17:18)
Aciu visoms uz pagyras
Skrybelaite standinta skiestu lipalu santykiu 1:3. Bet kai ilgiau pastovejo, tai gniuzdytis nuo savo svorio pradejo. Tankiam neriniui tokio santykio per akis, galbut net 1:4 uztektu, bet tokiam retam sakyciau dar maziau lipala skiest reikejo Bet pradejus gilintis i standinimo subtilybes ir prasiblaskius temoje apie krakmolinima padariau isvada, kad lipalas vistik nera pats geriausias standiklis ilgaamziams gaminiams, nes (cituoju):
1. Sukietėjęs ir vėl gavęs vandens lipalas pabąla. Čia būtent grynas lipalas. Kai dirbama su atskiestu - tuo mažiau matosi, kuo silpnesnis tirpalas. Ir yra galimybė, kad išdžiūvęs visvien bus baltas.
2. Turite turėti omeny, kad lipalas laikui bėgant gelsta. Taigi, balti nutepti grynu lipalu po kurio laiko pagels. Ant spalvotų tai ne taip pastebima.
Tai vat kol kas man paciai didelis galvos skausmas kuom standinti, nes nuo bulviu krakmolo gaminiai irgi gelsta, cukrus man kazkaip nelabai tinkamas atrodo gaminiui, kuris prie kuno liesis, gal su zelatina nieko butu Dabar ieskosiu pirkt gamyklinio skiedziamo "Luga" ar "Higeja" standiklio. Jei gausiu isbandzius ispudziai vel krakmolinimo temoje pasidalinsiu
Skrybelaite standinta skiestu lipalu santykiu 1:3. Bet kai ilgiau pastovejo, tai gniuzdytis nuo savo svorio pradejo. Tankiam neriniui tokio santykio per akis, galbut net 1:4 uztektu, bet tokiam retam sakyciau dar maziau lipala skiest reikejo Bet pradejus gilintis i standinimo subtilybes ir prasiblaskius temoje apie krakmolinima padariau isvada, kad lipalas vistik nera pats geriausias standiklis ilgaamziams gaminiams, nes (cituoju):
1. Sukietėjęs ir vėl gavęs vandens lipalas pabąla. Čia būtent grynas lipalas. Kai dirbama su atskiestu - tuo mažiau matosi, kuo silpnesnis tirpalas. Ir yra galimybė, kad išdžiūvęs visvien bus baltas.
2. Turite turėti omeny, kad lipalas laikui bėgant gelsta. Taigi, balti nutepti grynu lipalu po kurio laiko pagels. Ant spalvotų tai ne taip pastebima.
Tai vat kol kas man paciai didelis galvos skausmas kuom standinti, nes nuo bulviu krakmolo gaminiai irgi gelsta, cukrus man kazkaip nelabai tinkamas atrodo gaminiui, kuris prie kuno liesis, gal su zelatina nieko butu Dabar ieskosiu pirkt gamyklinio skiedziamo "Luga" ar "Higeja" standiklio. Jei gausiu isbandzius ispudziai vel krakmolinimo temoje pasidalinsiu
Aciu uz atsakyma. Net nebuciau pagalvojus apie lipala... Apie zelatina esu girdejus, sako, kad neblogas variantas.
Vakar kaip tik nusipirkau Luga, isbandziau, bet uzmovus kiepkas ant bliuduku ir vazoniuku dziovinu, tai nzn kas gausis... nu ten raso lygint dregnus, bet kiepkas ka ten palyginsi, nebent briliu
Parasysiu kas gavos
Liamunos drugeliai fantastiski nu tikrai nerealiai papuosia kepuryte...kepurytes ir ne ka prastesnes
As jau truputi apsiraminau su tom kepurytem nepranesios panele visu, kiek turi...perejau prie stambesniu mezginiu, palaidinuke neriu...bet speju, kad prie palaidinukes reikes ir kepurytes tos pacios spalvos
As jau truputi apsiraminau su tom kepurytem nepranesios panele visu, kiek turi...perejau prie stambesniu mezginiu, palaidinuke neriu...bet speju, kad prie palaidinukes reikes ir kepurytes tos pacios spalvos
Sveikutės,
Naujokė aš pas jus temoj, bet tikiuosi įsilieti į jūsų gretas Nemokėjau nerti dar prieš porą savaitėlių, bet nusprendžiau išmokti knygą pasiėmus ir va kas gavosi šiaip pati labai džiaugiuosi, nes tai pirmas mano nėrinys
Naujokė aš pas jus temoj, bet tikiuosi įsilieti į jūsų gretas Nemokėjau nerti dar prieš porą savaitėlių, bet nusprendžiau išmokti knygą pasiėmus ir va kas gavosi šiaip pati labai džiaugiuosi, nes tai pirmas mano nėrinys
QUOTE(smileja @ 2010 06 22, 10:48)
Sveikutės,
labai dailus darbas gavos -neitiketina, kad pirmas nes maciau pardavinejant gerokai nedialesniu
QUOTE(bonda @ 2010 06 22, 12:00)
labai dailus darbas gavos -neitiketina, kad pirmas nes maciau pardavinejant gerokai nedialesniu
As irgi maciau, o mano irgi pirmos buvo zymiai nedailesnes
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 06 21, 21:53)
Labai faina, gal gali schemutę įdėt, ar parašyt kaip nėrei, aš kaip tik noriu savo leliukui nert
smileja, labai daili kepurytė
QUOTE(reburd @ 2010 06 22, 11:08)
Labai faina, gal gali schemutę įdėt, ar parašyt kaip nėrei, aš kaip tik noriu savo leliukui nert
Dekui
Na bandysiu paaiskint, tik nzn ar suprasi kaip as cia supasakosiu
tai va rastelis buvo sitoks. Bet as kepurytes dydi matavau pagal pasiuta kepuryte ( pasimatavau kiek tos kepurytes plotis ir td pasimatavau kiek reikia akiu su tam tikrais siulais). Ir mezgiau pacia kepuryte tokiu principu kaip kojines kulna nes kitaip nlb sugalvojau kaip (kadangi cia panasiai gaunasi modeliukas kaip siutos kepurytes su isvirsciom siulem lieliukui). Ir dydi tiesiog matavausi pridedama prie tos kepurytes jei supratai ka norejau pasakyt. O paskiau kai jau visa nusimezge, surinkau akis apacioje ir pora eiliu numezgiau blogosiomis akimis bei sutraukiau akis sonuose kad forma butu kepurytes. Na zinoma is tu paskutiniu eiliu suformavau ir raistukus ( pridedama po 50 akiu is sonu).
Na tikiuosi bent kazkiek aisku
ačiū merginos labai smagu kai įvertinat ieškausi naujo raštuko, vėl kibsiu į darbą
Sveikutės, o gal kas turit kepurių schemučių maždaug 8 m. mergaitei rudeniui-žiemai? Būtų geriau, kad virbalais reiktų megzti Būsiu labai dėkinga
QUOTE(smileja @ 2010 06 22, 11:48)
Sveikutės,
labai grazu, net nepasakyciau kad pirmoji
QUOTE(Adeks @ 2010 06 21, 18:23)
O man vis nera dabar laiko prisest panert,labai geri orai,tai visa laika gamtoj praleidziam
Smagu,kad geri orai,o pas mus
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 06 21, 21:53)
Sveikos
Pasirodau su savo mazute kepuryte savo princesytei
Pasirodau su savo mazute kepuryte savo princesytei
Labai miela
QUOTE(piene_66 @ 2010 06 22, 10:04)
as sian kai pradejau dar viena kepuryte,MB jau itartinai i mane ziuri,kaip i manjake kokia,kaip ir su kaupu jau tu kepuriu turim,ale man taip noris nert
QUOTE(smileja @ 2010 06 22, 10:48)
na,as nerime irgi naujoke,bet negaliu neprisidet prie pagyru
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2010 06 21, 14:56)
Burka
VĖŽLIO ŽINGSNIS
Aciu,reiks isbandyt
QUOTE(liamuna @ 2010 06 21, 16:33)
1.na zinokit, jokios formules neturiu, tiesiog jau mazdaug atkalus ranka kiek akiu mazdaug reikia kokiai apimciau, tai ir orientojus +/- kazkiek akiu. Idedu juostele nerta kad geriau laikytusi ir tiek.
2.na jau baikit, kiekviena turi savo stiliu, ir kiekviena auksaranke savo sryty yra pati paciausia. As tai is vis gerbiu ir zaviuosi bet kuria moterim kuri moka kazka padaryti savo rankomis, ir ne tik kas liecia mezgima/nerima bet ir kitas srytis.
2.na jau baikit, kiekviena turi savo stiliu, ir kiekviena auksaranke savo sryty yra pati paciausia. As tai is vis gerbiu ir zaviuosi bet kuria moterim kuri moka kazka padaryti savo rankomis, ir ne tik kas liecia mezgima/nerima bet ir kitas srytis.
1.Oi,kazi kiek man dar reiks kepuriu nunert,kad nors biski ta orientacija turet o su juostele,tai jauc ir man reiks tokia minti nusivogt
2.
Liamuna,gal galit imest schemute tos kepurytes,kur krikstynom nerta?