Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Truputi saules spalvos apniukusia diena... smile.gif

user posted image

ir dar viena...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 30, 17:02)
mano naujausias kurinys

user posted image

Gal shemute sios kepurytes butu galima gauti? Mane domina kaip ta surisima nunert? Su rastu tai viskas aisku:)
Atsakyti
oi kaip gražu
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2010 07 07, 11:22)
Gal shemute sios kepurytes butu galima gauti? Mane domina kaip ta surisima nunert? Su rastu tai viskas aisku:)

as paprastai, is galvos ji neriau. paprasciausiai nugaroj palieki kazkiek akiu tarpui, ir neri pirmin atgal jau (ne ratu, kaip pagrindinw kepures dali) nunerus kelias eiles, darom rastelius uzrisimui->neriam grandinele (kokio nirit ilgio)ir tada atgal neriam, tada kita gala pesiekus irgi tas pats, neriam grandinele ir pasukam atgal. neriam iki reikiamo kepurytes ilgio. Nezinau, ar kiek paaiskejo blush2.gif na nemoku aiskinti visai doh.gif
Atsakyti
kokiu groziu cia atsirado wub.gif wub.gif wub.gif
blush2.gif mano dar viena
user posted image

QUOTE(chimera @ 2010 07 07, 11:38)
Truputi saules spalvos apniukusia diena... smile.gif

user posted image

galima butu gelytes schemute gauti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantaniuke25: 07 liepos 2010 - 11:43
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 07 07, 12:42)
galima butu gelytes schemute gauti??

Neriau aguonos principu, kur, berods pauksciukas buvo idejus...
Atsakyti
Rasa32, labai daili kepurytė dukrytei bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
pagaliau pravedino mano pana paskutine mano nerta kiepa -itariu bus paskutine siais metais biggrin.gif
bandziau is visu pusiu blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bonda labai grazu 4u.gif (ir vezio zingsniukas pavyko ) mirksiukas.gif

Chimera miela saulute wub.gif

Mantaniuke irgi faina kepuryte, 4u.gif tik man atrodo siek tiek verzia ties ausytemis, reikejo gal rasta koreguot g.gif (o gal man taip tik atrodo tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 07 liepos 2010 - 12:18
chimera aciu 4u.gif
banda kepuriukas superinis, labai idomus rasta,gal gali pasidalinti rasto schemute??
QUOTE(liamuna @ 2010 07 07, 14:17)
Mantaniuke irgi faina kepuryte,  4u.gif  tik man atrodo siek tiek verzia ties ausytemis, reikejo gal rasta koreguot  g.gif  (o gal man taip tik atrodo  tongue.gif )

na tuoj vietoj padarytos uodegytes todel ir verzia, siaip supratau kad ji graziau atrodo su palaidais plaukais, nes kitaip atrodo tarsi verzia. siaip prisikankinau kol nuneriau nes labai jau plonuciai siuliukai. galvojau is vis nepabaigsiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 07 07, 12:24)
as paprastai, is galvos ji neriau. paprasciausiai nugaroj palieki kazkiek akiu tarpui, ir neri pirmin atgal jau (ne ratu, kaip pagrindinw kepures dali) nunerus kelias eiles, darom rastelius uzrisimui->neriam grandinele (kokio nirit ilgio)ir tada atgal neriam, tada kita gala pesiekus irgi tas pats, neriam grandinele ir pasukam atgal. neriam iki reikiamo kepurytes ilgio. Nezinau, ar kiek paaiskejo  blush2.gif  na nemoku aiskinti visai  doh.gif

dekui 4u.gif tikrai suprantamai paaiskinote smile.gif bandysiu nert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 07 07, 12:17)
(ir vezio zingsniukas pavyko )  mirksiukas.gif

aha thumbup.gif thumbup.gif wub.gif uztat jo deka smagiai uzsiriete mano trikampiukai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 07 07, 12:48)
gal gali pasidalinti rasto schemute??

neriau pagal sita mirksiukas.gif - bet ne visai lotuliukas.gif praleidinejau viena eile mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti