Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Beiker @ 2010 07 04, 08:22)
tai mano tas blyna virsugalvio liks kokiu 5cm skersmens  doh.gif  Liudniausia, kad as ja ardziau jau kokius 4 kartus, vis mazindama ta blyna. Dukros galvos apimtis 50cm, tai dabar blynas yra 15cm, o kepure tinkama vyrui ant galvos  doh.gif

Maniškės galvytės apimtis irgi 50cm, bet blynuką neriu tikrai mažesnį. Gal apie 13cm ir viskas gerai gaunasi mirksiukas.gif Nepankuok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 07 04, 10:22)
tai mano tas blyna virsugalvio liks kokiu 5cm skersmens  doh.gif  Liudniausia, kad as ja ardziau jau kokius 4 kartus, vis mazindama ta blyna. Dukros galvos apimtis 50cm, tai dabar blynas yra 15cm, o kepure tinkama vyrui ant galvos  doh.gif

parodyk foto kaip yra dabar, gal ką pamatysim.
ir kokie siūlai, koks vašelis parašyk.
Atsakyti
Beiker - gal mažink to raštelio motyvų skaičių ??? t.y. kai baigi nerti blynuką ( kuris lygaus rašto ) ir tuomet pradeti nerti pirmą eilę raščiuko - tad jei gerai įžiūriu - ten kas 3 akis įneriami stulpeliai - gal tu nerk kas 4 akis g.gif - bus mažiau motyvų aplink galvos apimtį ir ne taip išplatės ir gražiai kepurėlė apsigaubs ??
na čia tik vienas galimas sprendimas - nes nėriau kepurytę rašteliu kurį įdėjau čia porą post'ų aukščiau nr. 39 - tai ir nėriau pirmą eilutę rečiau
Atsakyti
Mano du sedevriukai

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 07 04, 09:07)
Jauciuosi visiska kvaisa. Nu niekaip nesigauna nunert norimo dydzio kepurytes.  As pasiziuriu i jusu nertas, tai jos taip graziai po truputi plateja i apacia, o maniske iskart isiskecia ir pasidaro laaaaabai didele. Nors as platinu tik virsugalvi, o poto jau nei vienos papildomos akies nepridedu, kodel man taip isplateja?  verysad.gif   g.gif

Man lygiai tas pats blush2.gif Nėriau kepurytes pagal šias schemas, bet tik sumažint blynuko eilių skaičių neužteko - nėriau ir mažiau lapelių blynuky, nes kitaip man gaunasi kepurytės ne dukrytei, o sau doh.gif
user posted image
user posted image
ilamka labai gražios kepurytės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 04 liepos 2010 - 21:42
QUOTE(Nedrasute @ 2010 07 04, 07:46)
Atsiprasau uz ilga nosi, bet so-fun, jei neklystu kepureles apacios rastelis sumaisytas, nesigaus taip, kaip nuotraukoj... O "blynui" matosi... g.gif As, jei labai nesimato, ekspermentuoju. Arba galima atsispausdinti ir zymiai lengviau skaiciuojasi...

as ir taip ziuriu, ir taip, ir nesuprantu kas man cia ne taip mezgasi, o cia pasirodo ne tas rastas doh.gif Jau bandziau ir atrsispausdinusi, ir pasididinusi, bet man mezgant apacia neplateja, nu dabar zinosiu kame cia reikalas aciukas 4u.gif

QUOTE(J@lanta @ 2010 07 04, 08:05)
kad platėtų raštelis bryliuko daly - bandyčiau kombinuoti didindama stupelių/akių kiekį arba tiesiog panėrusi kelias eiles - imčiau didesnio numerio vąšelį - dažnai ir tas padėda išplatintti nepridedant akių

o lygiąją dalį nerčiau pagal šį platinimą  mirksiukas.gif
p.s. jei nesimato gerai - tai tuomet išsisaugok pasveiksliuką kompiuteryje ir pasididink - turėtų būti aikškiau, nes schema tikrai ryški  mirksiukas.gif

virsu jau numezgusi, man tik apaciasi niekaip nesigavo, bandysiu su nauju rasteliu smile.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 07 02, 21:56)
mano kepuriukas  blush2.gif
user posted image

labai grazus kepuriukas =]
Atsakyti
Visų labai gražios kepurytės - ilamka skrybėlaitės, mantaniukės originalaus fasono kepuriukas, beiker pirmas blynas su drugeliais, dahlia braškutės, laura_online paskutinė naujiena , liamuna berniukiška, panelėsPrym abu kepuriukai thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(natuliona @ 2010 07 02, 10:51)
kepuryte derinta prie sukneles  smile.gif

Bet šita tai GRIŪK NEATSIKELK!!!
neturiu žodžių.

Labai švelni ta gelsva spalvytė. O Upsė deisė kokio smulkaus darbelio!
Beje, jei ne paslaptis, kokie čia siūliukai? turėtų ploniukai būt g.gif

Parodysiu ir savo birželio mėn kepuriukų asorti blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 07 05, 16:34)

Bet šita tai GRIŪK NEATSIKELK!!!
neturiu žodžių.

Labai švelni ta gelsva spalvytė. O Upsė deisė kokio smulkaus darbelio!
Beje, jei ne paslaptis, kokie čia siūliukai? turėtų ploniukai būt g.gif

Parodysiu ir savo birželio mėn kepuriukų asorti  blush2.gif

aciu 4u.gif

siuliukai Maxi , as neriu tik is ju 4u.gif

kiek kepuriuku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 05 liepos 2010 - 17:24
Duoble latte saunus asorti thumbup.gif
Atsakyti
Kepuriukų grožis wub.gif nei matyta, nei regėta biggrin.gif

Mamytės, o tas juosteles ant galvytės neriate iš galvos? Gal kokią schemutę turite?
Atsakyti
Sveikos,

na niekaip neįveikiu savo antrojo darbelio doh.gif vakar sėdėjau namie, turėjau laiko, bet nėriau ardžiau, vėl nėriau, vėl ardžiau doh.gif iš pradžių pamačiau, kad bus siaura kepurytė, tada nuardžiau, padidinau patį blynuką, tada pasirodė, kad man bus tinkama, vėl ardžiau doh.gif na tikiuosi kaip nors priveiksiu smile.gif
Atsakyti