Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Aciu mergaites 4u.gif

QUOTE(carnitaster @ 2010 07 03, 07:40)
labai grazios gelytes, ant kepurytes, gak schemute turi? Aciu

ne neturiu, pabandysiu nupiesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 07 03, 09:18)
Aciu mergaites  4u.gif
ne neturiu, pabandysiu nupiesti  4u.gif

oi kaip aciū 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal turit kuri sios skrybelaites schemute geresnes kokybes? Sioj nieko neiziuriu unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 03 liepos 2010 - 21:36
Atsiprasau uz ilga nosi, bet so-fun, jei neklystu kepureles apacios rastelis sumaisytas, nesigaus taip, kaip nuotraukoj... O "blynui" matosi... g.gif As, jei labai nesimato, ekspermentuoju. Arba galima atsispausdinti ir zymiai lengviau skaiciuojasi...
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 07 04, 09:46)
Atsiprasau uz ilga nosi, bet so-fun, jei neklystu apacios rastelis sumaisytas, nesigaus taip, kaip nuotraukoj...

man ir taip atrodo drinks_cheers.gif

So-fun

bryluko raštelis būtų toks ( man jie praktiškai vienodai žiūrisi - tai esmės nėr kurį pasirinktum )
p.s. paspausk foto - pasidina langas
nr.79 user posted image
nr.39 user posted image
kad platėtų raštelis bryliuko daly - bandyčiau kombinuoti didindama stupelių/akių kiekį arba tiesiog panėrusi kelias eiles - imčiau didesnio numerio vąšelį - dažnai ir tas padėda išplatintti nepridedant akių

o lygiąją dalį nerčiau pagal šį platinimą mirksiukas.gif
user posted image

p.s. jei nesimato gerai - tai tuomet išsisaugok pasveiksliuką kompiuteryje ir pasididink - turėtų būti aikškiau, nes schema tikrai ryški mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 04 liepos 2010 - 09:09
Jauciuosi visiska kvaisa. Nu niekaip nesigauna nunert norimo dydzio kepurytes. As pasiziuriu i jusu nertas, tai jos taip graziai po truputi plateja i apacia, o maniske iskart isiskecia ir pasidaro laaaaabai didele. Nors as platinu tik virsugalvi, o poto jau nei vienos papildomos akies nepridedu, kodel man taip isplateja? verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 07 04, 10:07)
Jauciuosi visiska kvaisa. Nu niekaip nesigauna nunert norimo dydzio kepurytes.  As pasiziuriu i jusu nertas, tai jos taip graziai po truputi plateja i apacia, o maniske iskart isiskecia ir pasidaro laaaaabai didele. Nors as platinu tik virsugalvi, o poto jau nei vienos papildomos akies nepridedu, kodel man taip isplateja?  verysad.gif  g.gif

O tu tos isplatejusios kepkos krasta matavai? Garantuotai daug daugiau cm, nei norejai gavosi. blush2.gif Nuo "blyno" gausi nuardyt eile ar net dvi, tada gausis tavo norimo dydzio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 07 04, 09:18)
O tu tos isplatejusios kepkos krasta matavai? Garantuotai daug daugiau cm, nei norejai gavosi.  blush2.gif Nuo "blyno" gausi nuardyt eile ar net dvi, tada gausis tavo norimo dydzio... 4u.gif

tai mano tas blyna virsugalvio liks kokiu 5cm skersmens doh.gif Liudniausia, kad as ja ardziau jau kokius 4 kartus, vis mazindama ta blyna. Dukros galvos apimtis 50cm, tai dabar blynas yra 15cm, o kepure tinkama vyrui ant galvos doh.gif
Atsakyti
laba, ateinu ir as [pasirodyt, pasiziurejau kokiu jus groziu nusimezgat, reikia ir man lotuliukas.gif
http://picasaweb.goo...unes/Darbeliai#

Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 07 04, 10:22)
tai mano tas blyna virsugalvio liks kokiu 5cm skersmens  doh.gif  Liudniausia, kad as ja ardziau jau kokius 4 kartus, vis mazindama ta blyna. Dukros galvos apimtis 50cm, tai dabar blynas yra 15cm, o kepure tinkama vyrui ant galvos  doh.gif

O pats "blynas" lygus ar garbanojasi? gal per daug akiu uzdeta, todel skersmuo 15 cm, bet palei krasta daug didesnis dydis gaunasi. g.gif O rastelis "blyno" nuo toliau mezgamo labai skirasi?
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 07 04, 10:07)
O pats "blynas" lygus ar garbanojasi? gal per daug akiu uzdeta, todel skersmuo 15 cm, bet palei krasta daug didesnis dydis gaunasi. g.gif  O rastelis "blyno" nuo toliau mezgamo labai skirasi?

blynas lygus, visai nesigarbanoja. As ji neriau paprastu tinkleliu, o toliau rastas va toks, antrasis:
user posted image
Atsakyti
Tada net nezinau, Beiker... g.gif As tavo vietoje dar nuardyciau blyna... g.gif

Gal siulai pasitaike brokuoti. As dabar su viena tiek vargau, iki asaru... Iveikt iveikiau, bet kodel bangavosi, didinsi ne taip, kaip priklauso, iki siol nesuvokiu. Viska dariau, kaip ir visada... g.gif
Atsakyti