AS irgi taip, kaip video
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 02, 13:16)
dėl vėžlio žingsnio turiu tokią schemą pagal kurią ir bandžiau išmokti
pagooglinau - tai radau youtube video kaip nerti vėžlio žingsnį - gal padės kas čia prašė
video kaip nerti vėžlio žingsnį
tik aš nerdama iškart ištraukiu siūlą, o čia išneria lyg dar žemą stulpelį
pagooglinau - tai radau youtube video kaip nerti vėžlio žingsnį - gal padės kas čia prašė
aciu as cia prasiau
QUOTE(bonda @ 2010 07 01, 10:39)
as tokiu paciu irgi praktiskai baigiau tik antra vakara galvoju, kaip paskutine eile padaryt
Labai gražios kepurytės, gal galite raščiuku pasidalinti?
dėkui
QUOTE(reburd @ 2010 07 01, 15:50)
Dailios visų kepurytės
Aš susiruošiau nert rudeniui, tokią
ir noriu paprašyt visų, kurios tokias nėrėt, visų pirma tute28 pagalbos, nes nežinau net nuo ko pradėti, schemos nėra, o aprašymo nelabai suprantu
Aš susiruošiau nert rudeniui, tokią
ir noriu paprašyt visų, kurios tokias nėrėt, visų pirma tute28 pagalbos, nes nežinau net nuo ko pradėti, schemos nėra, o aprašymo nelabai suprantu
Nereik čia nė aprašymo, labai paprasta. Tik to putlaus stulpelio schema. Kraštelis kepurės žemais stulpeliais. Viršugalvį nėriau iš galvos. Suimidavau po du stulpelius į vieną ir pynelės kilpeles tarp jų. Taip nunėriau apskritimą. Po to tais pūstais stulpeliais. Aprašyme jie iš trijų daromi, aš dariau iš keturių stulpelių, nes siūlai plonesni. Čia dar aprašymą įmetu, jei tiksliai pagal tą nori. Aš pagal jį nežiūrėjau. Viršugalvį iš galvos nėriau, po to tais pūstais. ir viskas. Jei dar neaišku, tai į až rašyk. Bandysiu aiškint ir skaičiuot ant kepšos
Sveikos,
Gal kuri galetu paaiskint, kaip apskaiciuot, kokio dydzio reikia nerti ta virsutini blyna? Du kartus jau neriau dukrai kepuryte ir abu kartus gavosi kaiptik vyrui ant galvos niekaip nesigauna mazesne
Stai mano pirmas blynas. Viskas su ja butu gerai, viskas ten gavosi., nu bet tas jos dydis
Gal kuri galetu paaiskint, kaip apskaiciuot, kokio dydzio reikia nerti ta virsutini blyna? Du kartus jau neriau dukrai kepuryte ir abu kartus gavosi kaiptik vyrui ant galvos niekaip nesigauna mazesne
Stai mano pirmas blynas. Viskas su ja butu gerai, viskas ten gavosi., nu bet tas jos dydis
Aciu visoms
viskas priklauso nuo galvytes apimties
aciu tau jau matau kad neteisingai neriau ta vėžlio žingsni
QUOTE(Laura777 @ 2010 07 02, 12:26)
Gal galėtumėte aprašyti, kaip nėrėte rožinę su baltomis gėlytėmis. Kiek reikėtų akių maždaug pusės metų mergytei. Būčiau labai dėkinga
viskas priklauso nuo galvytes apimties
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 02, 14:16)
dėl vėžlio žingsnio turiu tokią schemą pagal kurią ir bandžiau išmokti
aciu tau jau matau kad neteisingai neriau ta vėžlio žingsni
QUOTE(natuliona @ 2010 06 28, 21:21)
o gal kas galit idet schema kaip nert ta dali, kurioj yra gelyte?
QUOTE(Beiker @ 2010 07 02, 16:56)
Sveikos,
iverk raistuka kitaip atrodys. Siaip ta formule yra galvytes apimti dalinti is 3.14, gausis skersmuo, bet tai irgi priklauso apvalint i mazesne ar dydesne puse nuo pagrindinio rasto. Pvz man toks , kaip tavo kepurytes rastas nuotraukoje, sutraukia, ir jam reikia daugiau akiu.
QUOTE(liamuna @ 2010 07 02, 16:17)
iverk raistuka kitaip atrodys. Siaip ta formule yra galvytes apimti dalinti is 3.14, gausis skersmuo, bet tai irgi priklauso apvalint i mazesne ar dydesne puse nuo pagrindinio rasto. Pvz man toks , kaip tavo kepurytes rastas nuotraukoje, sutraukia, ir jam reikia daugiau akiu.
tai jeigu galvos apimtis 50cm, tai to vis platejancio blyno skersmuo turi buti apie 16cm? teisingai supratau?
QUOTE(reburd @ 2010 07 02, 14:55)
QUOTE(tute28 @ 2010 07 02, 15:45)
Ačiū labai, aš galvojau, kad ir viršugalvį tais putliais stulpeliais nėrei. Na, dėkui, bandysiu ir aš tokį grožį nunert
Tai gali ir tais pūtliais visą kepurytę nert. Tik tada viršugalvy reiks kad nesiriestų blynukas, tarp jų pinutes nert ar dar ką sugalvot.