Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(natuliona @ 2010 07 02, 10:51)
kepuryte derinta prie sukneles  smile.gif

Waw thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 07 02, 09:00)
dabar po ranka neturiu, bet manau, kad gerai neri, tiesiog ir man is pradziu be rysio gavosi, kol igudau, paprastas zemas stulpelis tik i kita puse, reik nutaikyt kiek siulo istraukt, kad graziai atrodytu, na, pasibandyt reikia daugiau  4u.gif

reiks bandyt kada dar 4u.gif 4u.gif aciu uz patarimus 4u.gif
norejau krasteli apnert -ale doh.gif bet gal kad ten krastas toks trikampiais g.gif

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 02, 09:40)
Nemėgsu daryti tokių pačių darbų, bet mamytės pamatę užsimano būtent tokių  doh.gif , tai nors mažą detalę stengiuosi pakeisti..

as ir nemegstu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
braqskytes wub.gif

QUOTE(natuliona @ 2010 07 02, 09:51)

super kiepa wub.gif wub.gif wub.gif ir upse deize wub.gif
Atsakyti
man ir nesigauna  doh.gif kaip paziuriu tai pas kitas graziau gaunasi  biggrin.gif
labai  wub.gif grazus spalvu derinukas raudona-zalia  wub.gif

man vezio zingsnis irgi atrode mistika, kaip ir iskylus stulpeliai beja blush2.gif , bet jau pribrendau iki ju ir viskas gavosi tongue.gif aisku ne is pirmo karto, bet pabandzius nesigavus kuriam laikui pamirsdavau, kol mintyse sudeliodavau nerimo eiga, ig galu gale gavosi. 4u.gif

Kepuryte thumbup.gif kaip tas akytes darei Upsy? graziai atrodo. Labai rastas kepurytes patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
QUOTE(liamuna @ 2010 07 02, 11:09)
kaip tas akytes darei Upsy?

akytes issiuvinejau, nes jei nerti tai didokos gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 07 02, 12:16)
aciu  4u.gif

akytes issiuvinejau, nes jei nerti tai didokos gaunasi  smile.gif

kepuryte super wub.gif
macaiu kad skareliu nemazai nunerusi esi smile.gif gal gali pasakyti kokio ilgio mazdaug juos darai. nes pirma karta tokia neriu ir nezinau kokio ilgio daryti blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 07 02, 10:09)
man vezio zingsnis irgi atrode mistika, kaip ir iskylus stulpeliai beja  blush2.gif , bet jau pribrendau iki ju ir viskas gavosi  tongue.gif aisku ne is pirmo karto, bet pabandzius nesigavus kuriam laikui pamirsdavau, kol mintyse sudeliodavau nerimo eiga, ig galu gale gavosi.  4u.gif

man tai kazkas gavos, ale as kitaip tikejaus doh.gif lotuliukas.gif norejau krasteli apnert, o paneriant kazkaip sonu gaunas doh.gif o gal taip ir turi but? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 06 28, 22:21)
thumbup.gif
ledas labai skanus  wub.gif
Papildyta:
o cia mano paskutines  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
kepuryte derinta prie komplektuko  smile.gif

user posted image

user posted image

Labai nuostabios kepurytės. 4u.gif
Gal galėtumėte aprašyti, kaip nėrėte rožinę su baltomis gėlytėmis. Kiek reikėtų akių maždaug pusės metų mergytei. Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Nebutina cituot 8 foto....
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 07 02, 12:26)
Kiek reikėtų akių maždaug pusės metų mergytei. Būčiau labai dėkinga smile.gif

O jūs pamatuokit mergytės galvos apimtį ir parašykit maždaug iš kokių siūlų nersit - tada gausit tikslius atsakymus smile.gif
Atsakyti
man ir nesigauna  doh.gif kaip paziuriu tai pas kitas graziau gaunasi  biggrin.gif
labai  wub.gif grazus spalvu derinukas raudona-zalia  wub.gif

Natuliona, jūs auksarankė thumbup.gif
Atsakyti
dėl vėžlio žingsnio turiu tokią schemą pagal kurią ir bandžiau išmokti

user posted image

pagooglinau - tai radau youtube video kaip nerti vėžlio žingsnį - gal padės kas čia prašė mirksiukas.gif
video kaip nerti vėžlio žingsnį
tik aš nerdama iškart ištraukiu siūlą, o čia išneria lyg dar žemą stulpelį cool.gif

šnd pabaigsiu naują kepuraitę dukrytei - tai ryt įmesiu foto - vėžlio žingniu ir kraščiukas bus apnertas cool.gif

Natuliona kepuraičių fėja wub.gif
upse daize thumbup.gif

merginos necituokit su foto 4u.gif - juk labai apkraunamas forumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 02 liepos 2010 - 13:17
QUOTE(J@lanta @ 2010 07 02, 14:16)
pagooglinau  - tai radau youtube video kaip nerti vėžlio žingsnį - gal padės kas čia prašė  mirksiukas.gif
video kaip nerti vėžlio žingsnį
tik aš nerdama iškart ištraukiu siūlą, o čia išneria lyg dar žemą stulpelį  cool.gif

as lygiai taip pat neriu, kaip video rodo. 4u.gif istrauki siula, tada per abi akis vel trauki 4u.gif
Atsakyti