Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

saltesniems orams skirta kepuryte . rastas patiko sis, nors nelabai kokybiskai as cia nufotografavau blush2.gif Realybeje graziau atrodo biggrin.gif

user posted image

rastas is arciau dar be papuosimu

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 07 01, 10:23)
saltesniems orams skirta kepuryte . rastas patiko sis,

as tokiu paciu irgi praktiskai baigiau lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif tik antra vakara galvoju, kaip paskutine eile padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 liepos 2010 - 10:40
QUOTE(liamuna @ 2010 06 30, 17:02)
mano naujausias kurinys

superine bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 06 30, 21:54)

Natuliona labai lauksiu tavo upsy daisy, smalsu, nes ir pati apie ja galvojau, tik rudeniui.  4u.gif

parodysiu butinai mirksiukas.gif

QUOTE(rimka @ 2010 07 01, 08:43)
gal galima buu rasteli blush2.gif

su vienu uzmetimu cia nerta 4u.gif

QUOTE(Laura_online @ 2010 07 01, 11:23)
saltesniems orams skirta kepuryte . rastas patiko sis

rastas grazus wub.gif
Atsakyti
merginos, visu kepurytes pasakiskos wub.gif
kaip jus fotografuojate kepuriukus?? nes man tai susilieja visas vaizdas doh.gif nemoku doh.gif
beje kurios nerete skareles - kokio ilgio pas jus mazdaug buna apacia?
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 07 01, 15:52)
kaip jus fotografuojate kepuriukus?? nes man tai susilieja visas vaizdas doh.gif nemoku  doh.gif

patikrink fotiko nustatymus, gal busi ka pridirbus g.gif
Atsakyti
Dailios visų kepurytės thumbup.gif
Aš susiruošiau nert rudeniui, tokią
user posted image
ir noriu paprašyt visų, kurios tokias nėrėt, visų pirma tute28 pagalbos, nes nežinau net nuo ko pradėti, schemos nėra, o aprašymo nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
kas turit dar kokia schema, kaip ta vezlio zingsni nert? blush2.gif vakar pagal viena turima bandziau -kazkaip man ne taip gaunas, nei kad pas kitus atrodo blush2.gif lotuliukas.gif pas kitus man labai grazu wub.gif , o man gavos be rysio blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 07 02, 09:35)
kas turit dar kokia schema, kaip ta vezlio zingsni nert?  blush2.gif vakar pagal viena turima bandziau -kazkaip man ne taip gaunas, nei kad pas kitus atrodo blush2.gif  lotuliukas.gif pas kitus man labai grazu wub.gif , o man gavos be rysio blush2.gif  lotuliukas.gif

dabar po ranka neturiu, bet manau, kad gerai neri, tiesiog ir man is pradziu be rysio gavosi, kol igudau, paprastas zemas stulpelis tik i kita puse, reik nutaikyt kiek siulo istraukt, kad graziai atrodytu, na, pasibandyt reikia daugiau 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif cia jau 3 diena sedziu tarp situ grozybiu ir vat kazkaip nieko nerandu dideliems zmogeliukams =] noretusi sau nusinerti grazia vasarine kepurele smile.gif gal pagelbesit ir pasidalinsit schemutem? busiu labai dekinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arfineja @ 2010 07 02, 10:19)
sveikos  4u.gif  cia jau 3 diena sedziu tarp situ grozybiu ir vat kazkaip nieko nerandu dideliems zmogeliukams =] noretusi sau nusinerti grazia vasarine kepurele  smile.gif  gal pagelbesit ir pasidalinsit schemutem? busiu labai dekinga  thumbup.gif

Taigi is tu paciu galima ir dideliems pritaikyt, atitinkamai pasirinkus patrauklu rasta, siulu rusi ir spalva, ir dydi, tik ijungt fantazija reikia wink.gif
Atsakyti
Atnešu jums vasariškų braškyčių smile.gif Du 'varpeliai' iškeliavo į užsienį puošti 1m. amžiaus dvynukių, o skrybėlytė - dovana 2m. mergytei.
user posted image user posted image

Nemėgsu daryti tokių pačių darbų, bet mamytės pamatę užsimano būtent tokių doh.gif , tai nors mažą detalę stengiuosi pakeisti..
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 07 02, 09:35)
kas turit dar kokia schema, kaip ta vezlio zingsni nert?  blush2.gif vakar pagal viena turima bandziau -kazkaip man ne taip gaunas, nei kad pas kitus atrodo blush2.gif  lotuliukas.gif pas kitus man labai grazu wub.gif , o man gavos be rysio blush2.gif  lotuliukas.gif

man ir nesigauna doh.gif kaip paziuriu tai pas kitas graziau gaunasi biggrin.gif

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 02, 10:40)
Atnešu jums vasariškų braškyčių  smile.gif 

labai wub.gif grazus spalvu derinukas raudona-zalia wub.gif

kepuryte derinta prie sukneles smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti