saltesniems orams skirta kepuryte . rastas patiko sis, nors nelabai kokybiskai as cia nufotografavau Realybeje graziau atrodo
rastas is arciau dar be papuosimu
QUOTE(Laura_online @ 2010 07 01, 10:23)
saltesniems orams skirta kepuryte . rastas patiko sis,
as tokiu paciu irgi praktiskai baigiau tik antra vakara galvoju, kaip paskutine eile padaryt
QUOTE(liamuna @ 2010 06 30, 17:02)
superine
QUOTE(liamuna @ 2010 06 30, 21:54)
Natuliona labai lauksiu tavo upsy daisy, smalsu, nes ir pati apie ja galvojau, tik rudeniui.
parodysiu butinai
QUOTE(rimka @ 2010 07 01, 08:43)
gal galima buu rasteli
su vienu uzmetimu cia nerta
QUOTE(Laura_online @ 2010 07 01, 11:23)
saltesniems orams skirta kepuryte . rastas patiko sis
rastas grazus
merginos, visu kepurytes pasakiskos
kaip jus fotografuojate kepuriukus?? nes man tai susilieja visas vaizdas nemoku
beje kurios nerete skareles - kokio ilgio pas jus mazdaug buna apacia?
beje kurios nerete skareles - kokio ilgio pas jus mazdaug buna apacia?
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 07 01, 15:52)
patikrink fotiko nustatymus, gal busi ka pridirbus
kas turit dar kokia schema, kaip ta vezlio zingsni nert? vakar pagal viena turima bandziau -kazkaip man ne taip gaunas, nei kad pas kitus atrodo pas kitus man labai grazu , o man gavos be rysio
QUOTE(bonda @ 2010 07 02, 09:35)
kas turit dar kokia schema, kaip ta vezlio zingsni nert? vakar pagal viena turima bandziau -kazkaip man ne taip gaunas, nei kad pas kitus atrodo pas kitus man labai grazu , o man gavos be rysio
dabar po ranka neturiu, bet manau, kad gerai neri, tiesiog ir man is pradziu be rysio gavosi, kol igudau, paprastas zemas stulpelis tik i kita puse, reik nutaikyt kiek siulo istraukt, kad graziai atrodytu, na, pasibandyt reikia daugiau
sveikos cia jau 3 diena sedziu tarp situ grozybiu ir vat kazkaip nieko nerandu dideliems zmogeliukams =] noretusi sau nusinerti grazia vasarine kepurele gal pagelbesit ir pasidalinsit schemutem? busiu labai dekinga
QUOTE(arfineja @ 2010 07 02, 10:19)
sveikos cia jau 3 diena sedziu tarp situ grozybiu ir vat kazkaip nieko nerandu dideliems zmogeliukams =] noretusi sau nusinerti grazia vasarine kepurele gal pagelbesit ir pasidalinsit schemutem? busiu labai dekinga
Taigi is tu paciu galima ir dideliems pritaikyt, atitinkamai pasirinkus patrauklu rasta, siulu rusi ir spalva, ir dydi, tik ijungt fantazija reikia
QUOTE(bonda @ 2010 07 02, 09:35)
man ir nesigauna kaip paziuriu tai pas kitas graziau gaunasi
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 07 02, 10:40)
Atnešu jums vasariškų braškyčių
labai grazus spalvu derinukas raudona-zalia
kepuryte derinta prie sukneles