Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Lexana @ 2010 06 29, 13:07)
Kokios mielos kepuriukės, M-P-Tyla...

aciuks.gif labai smagu, kai ir kitiems patinka mano darbeliai, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 06 29, 12:14)

šia labai džiaugiuosi ir jau esu numezgusi panašią ateisiančiam mažam draugės kūdikėliui (parodysiu gal kartu su modeliuku  biggrin.gif ) taip pat medvilninukė
user posted image

Sita tai thumbup.gif gal turite aprasyma
Atsakyti
Skrybėliukas:
user posted image
Ir ant modeliuko:
user posted image
Atsakyti
natuliona, labai šaunios tavo kepurės, ir ta berniukiška thumbup.gif

murce, ne tik kepurė, bet ir visas komplektukas wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 06 29, 11:14)
Šią karštą dieną atrodys truputėlį keistai  lotuliukas.gif Bet kai vasara tokia nei šiokia nei tokia buvo, labiau priminė rudenį tai mums labai patiko tokias dėvėti.

šia labai džiaugiuosi ir jau esu numezgusi panašią ateisiančiam mažam draugės kūdikėliui (parodysiu gal kartu su modeliuku  biggrin.gif ) taip pat medvilninukė

kažkaip ir aš mėgstu vėsenę dieną tokio tipo kepurytes. Šauniai atrodo taviškės thumbup.gif

Labai sudomino kūdikėliui šalmukas. O čia virbalais ar vašeliu? jei vašeliu tai gal schemutę turi, norėčiau ir aš saviškiam kol gims nunarplioti. Kepurytes perkandau kaip nerti, o va šalmo netriu supratimo ir naujagymiui kokio dydžio reikia ax.gif
Atsakyti
Šioje temoje tiek nuostabių kepuryčių, giriu visas auksarankes wub.gif

Natuliona - prisidedu prie pagyrų tavo kepurytėms wub.gif wub.gif wub.gif

Na jei galima, parodysiu ir aš pirmąjį gyvenime darbuką vąšeliu blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 29 birželio 2010 - 15:34
QUOTE(JulijaR @ 2010 06 29, 14:02)
Sita tai  thumbup.gif gal turite aprasyma

Ši ir man labai labai miela, ir mezgasi pasirodo labai smagiai. Aprašymą viena mama įmetusi naujagimių temelėje 355 žinutė. Tik ten gana sudėtingas aprašymas, viskas daug paprasčiau: užsidedi akis ant 4 virbalų (tik reikia nepamažinti, nes šiek tiek sumažėja kepurytė, kai darosi kampiukai). Numezgusi kelias eiles ripsu, pasidalini visas akis į lygias 6 dalis; tarkim iš pradžių buvo 98 akys, tai gaunasi 6 dalys po 16 akių. Toliau mezgant, kas 16 akių vieną kartą sumegzti 3 akis kartu, kitą kartą uždėti 2 akis ir taip 3 kartus. Akis uždėti ir sumegzti kas antroje eilėje. Tokiu būdu mezgant išsiformuoja kepurytės forma. pamezgus pagal poreikį, t.y. pagal reikiamą dydį tarkim 8 cm., nebeuždėti akių tik sumezginėti kas antroje eilėje, iki pabaigos. pabaigus kepurytę, ant dviejų "snapukų" primezgami raišteliai.
Ups atordė paprasta paaiškinti, bet kai surašiau, nebežinau ar kas nors suprantama g.gif Na jei ką visada galima klausti smile.gif

QUOTE(Mintė @ 2010 06 29, 15:49)

kažkaip ir aš mėgstu vėsenę dieną tokio tipo kepurytes. Šauniai atrodo taviškės  thumbup.gif

Labai sudomino kūdikėliui šalmukas. O čia virbalais ar vašeliu? jei vašeliu tai gal schemutę turi, norėčiau ir aš saviškiam kol gims nunarplioti. Kepurytes perkandau kaip nerti, o va šalmo netriu supratimo ir naujagymiui kokio dydžio reikia  ax.gif

čia megzta virbalais biggrin.gif bet manau galima kažką panašaus ir vašeliu nunerti, pasirinkus nekiaurą raščiuką
Atsakyti
nuosirdi super kepuryte wub.gif tokia svelni wub.gif
Atsakyti
nuosirdi, jei tai pirmas tavo gyvenime darbas vašeliu, tai jis tobulas smile.gif Labai gražu.

Ši tema ypatinga - daug gražių modelių. Šaunuolės mezgėjos!
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 06 29, 16:31)
čia megzta virbalais  biggrin.gif bet manau galima kažką panašaus ir vašeliu nunerti, pasirinkus nekiaurą raščiuką

gerai pagalvojus, tai aišku, kad galima drinks_cheers.gif o kiek galvytės apimtį darei leliukui?
Atsakyti
Natuliona, Mitutok, ačiū jums wub.gif
Atsakyti
kiek daug gražių kepuryčių thumbup.gif

natuliona, taviškės kepurytės nuostabios wub.gif vogsiu kokią nors idėją blush2.gif kai tik savo antrąją pabaigsiu tongue.gif po truputį paneriu, nebėra laiko nėrimui kai tokie orai smile.gif
Atsakyti
Kaip cia sirdis atsigauna nuo tokiu groziu. Mes uzstrigom prie siltesnes kepuriukes. Kai baigsim, pasirodysim
Atsakyti