Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(Porcelianinė @ 2010 07 13, 09:14)
Jei blizgis - super, tai reiskia originalas? Buna ir geru padielkiu  mirksiukas.gif

del to ir sakau, kad nzn ar cia padzielka ar originalas, jei ir ne originalas, tai tikrai negaila tu 30lt, uz ta blizgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrepm @ 2010 07 13, 23:26)
del to ir sakau, kad nzn ar cia padzielka ar originalas, jei ir ne originalas, tai tikrai negaila  tu 30lt, uz ta blizgi bigsmile.gif

Na apie tokius kur visur gatvej siulo, tai esu vienos nuomones - stumdo fuflo ir tiek. Buvo man, kad prisikabina su savo is kristianu ir sarmu vogtais kvepalais - ir kaip tycia turimi mano ten buvo, tai net arti neguleje prie originalu tie prekybininko siulomi. lotuliukas.gif Kai sakiau, kad nepirksiu uz ta jo siuloma kaina, tai prasidejo visokios derybos, nuleidinejimai kainos ir galiausiai siule uz tiek, kiek duosiu doh.gif

O del blizgio, tai man negaila butu uz negarsia firma ar koki isvis befirmi, bet ne uz padielka. Gi neaisku kaip, kur ir is ko jis ten padarytas. Teke skaityt straipsni apie padielkinius kvepalus ir ko tik i juos neprimaiso, tai po to isvis nesinori ne parduotuveje pirkt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 14, 02:13)
Na apie tokius kur visur gatvej siulo, tai esu vienos nuomones - stumdo fuflo ir tiek. Buvo man, kad prisikabina su savo is kristianu ir sarmu vogtais kvepalais - ir kaip tycia turimi mano ten buvo, tai net arti neguleje prie originalu tie prekybininko siulomi.  lotuliukas.gif Kai sakiau, kad nepirksiu uz ta jo siuloma kaina, tai prasidejo visokios derybos, nuleidinejimai kainos ir galiausiai siule uz tiek, kiek duosiu  doh.gif

O del blizgio, tai man negaila butu uz negarsia firma ar koki isvis befirmi, bet ne uz padielka. Gi neaisku kaip, kur ir is ko jis ten padarytas. Teke skaityt straipsni apie padielkinius kvepalus ir ko tik i juos neprimaiso, tai po to isvis nesinori ne parduotuveje pirkt....  ax.gif

oj ne as nesneku apie tuos, kaip as juos vadinu narkomanus bigsmile.gif , kuriems nesvarbu uz kiek bet tik parduot. pas mus i darba labai daznai ateina, tokiu ir siulo smile.gif o tas vyrukas padoriai atrodo smile.gif ir simpatiskas toks, seniai as jau ji zinau, ir negirdejau nusiskundimu is kitu paneliu, bet kvepalu pirkt nedrysciau, jau geriau sumoket daugiau ir nusipirkt parduotuvej,bent jau zinosiu kad originalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 22, 20:33)
O kaip sie tusai?
g.gif

user posted image

user posted image

Ir pati šitų pardavėja rašė, kad neoriginalūs.
Atsakyti
Gal kas pakomentuos.Siaip kiek zinau jie orginalus, bet gal jus kas turit patirties pastebes ka nors itartino?
Aciu.

user posted image
Atsakyti
gal yra šepetėlių foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 08, 21:56)
gal yra šepetėlių foto?  smile.gif

Deja,bet ne. Is usa jie.
Atsakyti
Ar originali:

http://i057.radikal....c936a2c58ec.jpg
http://s42.radikal.r...11e4923534a.jpg

Bei (nekokia foto)

http://i070.radikal....22195063521.jpg

Atsakyti
sveikos. ieškau clinique pudros internete ir radau šią. tad klausimas . ar originali ?
user posted image
user posted image

nežinau ar tiek nuotraukų padės nuspręsti . gal paprašyti dar kokių nuotraukyčių ?
Atsakyti
Gal daugiau išmanančios mergaitės atskirsit, ar čia originalus Guerlain bronzantas? g.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 28, 18:16)
Gal daugiau išmanančios mergaitės atskirsit, ar čia originalus Guerlain bronzantas?  g.gif

Kad man rodos nepadirbinejama Guerlain. Bent kolkas paciai neteko susidurt. Tik cia SM merginos del meteoritu mini rinkinio issiaiskine, kad yra padirbtu, o siaip neteko kitu produktu tokiu rast. Kitaip ir pardavime visur ju butu, bet kolkas Guerlain tikrai nera tokia zinoma (o tiksliau populiari) kaip Chanel, Dior ir pan.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 28, 19:40)
Kad man rodos nepadirbinejama Guerlain. Bent kolkas paciai neteko susidurt. Tik cia SM merginos del meteoritu mini rinkinio issiaiskine, kad yra padirbtu, o siaip neteko kitu produktu tokiu rast. Kitaip ir pardavime visur ju butu, bet kolkas Guerlain tikrai nera tokia zinoma (o tiksliau populiari) kaip Chanel, Dior ir pan.

Bent jau Lietuvoje tikrai yra nemazai padirbtu Guerlain priemoniu unsure.gif doh.gif
Nenoriu suklaidinti, bet ar tik plasmase aplink pudra neturetu buti rudos spalvos, o ne auksines?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 28 rugpjūčio 2010 - 20:36