Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(Kvakuska @ 2010 06 24, 12:57)
Sakikim, kad cia skirta tiems atvejams kai preke turi jau rankose  smile.gif

ir i kopija ir i orginala deda kvapiasias medziagas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anglis: 24 birželio 2010 - 12:02
Mergaites paziurekite kas nusimanot apie Mac sepetelius ar tikrai originalus, nes pirkau ji per ebay, atsiliepimai apie pardaveja buvo geri ir kainavo jis man nemazai, bet va kai ne is ju oficialaus puslapio tai negaliu garantuoti, kad originalus ir noriu suzinoti jusu nuomone 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image[/QUOTE]
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 06 24, 21:27)
Mergaites paziurekite kas nusimanot apie Mac sepetelius ar tikrai originalus, nes pirkau ji per ebay, atsiliepimai apie pardaveja buvo geri ir kainavo jis man nemazai, bet va kai ne is ju oficialaus puslapio tai negaliu garantuoti, kad originalus ir noriu suzinoti jusu nuomone 4u.gif

lyginu su saviškiu realiai, nerandu skirtumų 4u.gif
beje, turėjo ateiti kartu su plastikiniu maišeliu-įmaute, ant kurios galo barkodas smile.gif
http://hubpages.com/hub/mac187
o aš anksčiau komentavau
http://www.supermama...523035-350.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 24 birželio 2010 - 21:14
QUOTE(Meskala @ 2010 06 24, 23:03)
lyginu su saviškiu realiai, nerandu skirtumų  4u.gif
beje, turėjo ateiti kartu su plastikiniu maišeliu-įmaute, ant kurios galo barkodas smile.gif

buvo bet vaikas greit patvarke doh.gif dar norejau pasilikti, nes tuo metu kaip tik viena mergaite buvo idejus originalo ir ne nuotraukytes i Mac tema, o kita klause apie tas imautes, tai mano viskas atitiko originaliam smile.gif aciu uz pasisakyma lauksiu dar biggrin.gif
Atsakyti
manau, kad originalas smile.gif
Atsakyti
Meskala, aciu uz nuorodele as apie jus ir kalbejau hihihi.gif
Vitulka hi.gif
vakar dar karta viska isziurinejau pagal Meskala nuorodele tai ir man kaip ir atitinka originala karsta.gif 4u.gif gaila tos imautes neissaugojau doh.gif
Atsakyti
http://www.bellasuga...wn-eBay-1075153
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 27, 00:58)

Aciu, Vitulka, tikrai naudinga, bet kaip jus atskiriat Christian Dior ir Chanel kosmetika originalus nuo neoriginalu?
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 06 24, 21:27)

As irgi manau, kad originalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, irgi noreciau jusu nuomones apie si akiu pavedima, originalus ar ne? Aciu.
user posted image
Atsakyti
nesu tikra originalas ar ne, tik savo pastebėjimus parašysiu. Šiaip prasta nuotraukos kokybė, užsukamo dangtelio materialo neina įmatyt, o gaila.
Įtarimą kelią du lipdukai ant dežutės, kiek dabar peržiūrėjau, turi būti vienas, kuriame parašyta spalva.
sakysit, kad kabinėjuos, bet kadangi tai matau kaip skirtumą nuo originalo, rašau.
jūsų nuotraukoj:
user posted image

foto iš Mac psl.
user posted image
nežinau, ar tai turi reikšmės blush2.gif

reali foto originalaus Mac fluidline'o, tik šepetėlis atskirai pirktas, nes prie originalo šepetėlių NEBŪNA:
user posted image
info iš čia

ir turi būt kažkoks kodas, bet aš angliškai nelabai suprantu, todėl negaliu tiksliai pasakyt, kurie kodai turi sutikt "BELOW is the GENUINE Mac Fluidline Eyeliner Gel, always comes WITHOUT a BRUSH!The glass jar is round in shape& slightly frosted.Shade colour should be on the sticker on the box ie:Blacktrack,Dipdown,Blitz&Glitz and on underneath on the jar as shown on the photo below!Most important it should have ETCHED batch code on the box and on the sticker..both should match ie B78 etc!"
info iš čia
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 30, 11:55)
nesu tikra originalas ar ne, tik savo pastebėjimus parašysiu. Šiaip prasta nuotraukos kokybė, užsukamo dangtelio materialo neina įmatyt, o gaila.
Įtarimą kelią du lipdukai ant dežutės, kiek dabar peržiūrėjau, turi būti vienas, kuriame parašyta spalva.
sakysit, kad kabinėjuos, bet kadangi tai matau kaip skirtumą nuo originalo, rašau.
jūsų nuotraukoj:
user posted image

foto iš Mac psl.
user posted image
nežinau, ar tai turi reikšmės  blush2.gif

reali foto originalaus Mac fluidline'o, tik šepetėlis atskirai pirktas, nes prie originalo šepetėlių NEBŪNA:
user posted image
info iš čia
ir turi būt kažkoks kodas, bet aš angliškai nelabai suprantu, todėl negaliu tiksliai pasakyt, kurie kodai turi sutikt "BELOW is the GENUINE Mac Fluidline Eyeliner Gel, always comes WITHOUT a BRUSH!The glass jar is round in shape& slightly frosted.Shade colour should be on the sticker on the box ie:Blacktrack,Dipdown,Blitz&Glitz and on underneath on the jar as shown on the photo below!Most important it should have ETCHED batch code on the box and on the sticker..both should match ie B78 etc!"
info iš čia

Dekui 4u.gif , na man sake, kad tai originali kosmetika, o tie lipdukai tai vienam parasyta spalva o kitas toks blizgantis su uzrasu 0I ir heroglifais, nes siuntini gavau is Hohg Kongo. rolleyes.gif
Atsakyti