Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(stenly @ 2010 06 21, 22:45)
Siandien SM nusipirkau beige meteoritus,8 g miniuka. Paskaicius visus komentarus jau negaliu ir atskirti originalus ar ne doh.gif Kvapas yra toks stiprus, bet nepasakyciau, kad malonus. Apacioj dezutej daug dulkiu nutrupejo. Gal is nuotraukos bus matyt originaluas ar ne.

is nuotraukos neimanoma pasakyti originalumo.
Kiek girdejau didelis itarimas yra, kad Braskes pardavinejo fake, o dauguma merginu miniukus pirko butent ten.
Patarciau nueiti i Kristiana ir pauostyti ten esancius meteoritus, nes dazniausiai neoriginalai neturi sio kvapo (buna arba praktiskai bekvapiai, arba, kas pasitaiko dazniau, smirda tarsi klijais ar plasmase).
Atsakyti
O kaip sie tusai?
g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 22, 09:06)
is nuotraukos neimanoma pasakyti originalumo.
Kiek girdejau didelis itarimas yra, kad Braskes pardavinejo fake, o dauguma merginu miniukus pirko butent ten.
Patarciau nueiti i Kristiana ir pauostyti ten esancius meteoritus, nes dazniausiai neoriginalai neturi sio kvapo (buna arba praktiskai bekvapiai, arba, kas pasitaiko dazniau, smirda tarsi klijais ar plasmase).

as siunciau draugei is braskiu, kai ispakavom, tikrai jautesi labai stipriai kliju smarve. bet paskui isryskejo geras malonus meteoritu kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 22, 19:33)
O kaip sie tusai?
user posted image

Man tai atrodo, kad šepetėlio ne tokia forma, kokia turėtų būti g.gif
user posted image
Atsakyti
Lancome Hypnose vienas ir tas pats visose foto?

nuo originalo skirias šepetėliu;
jei tai vienas ir tas pats tušas, kodėl pirmoj foto nėr parašyta 01, o antroj foto jau yra?

Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 06 22, 18:33)

šepetėlis ne originalaus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 22, 18:33)
O kaip sie tusai?
g.gif
user posted image
user posted image

Lancome pagal šepetėlį tai sakyčiau neorginalas,mano kitoks,toks kaip ka kava įkėlė 4u.gif O aš pirkau iš labai patikimos narės sm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 06 20, 23:39)
Matosi, kad vienoje pusėje prie užrašo Lancome trūksta "Paris", o kitoje pusėje irgi visai netaip.

Lauksiu nuomonių 4u.gif

Nemanau, kad butu neoriginalas. Pvz duty free tenka toookiu rinkinuku prisiziuret, kad isvis paprastai pamacius kiltu itarimas, nes net nezinai, kad tokie isvis gaminami.

O konkreciai del sio tuso, tai pirma, kad jis yra is rinkinio ir antra, kad tai Europai skirta preke. Jus lyginot su JAV preke, kur daznai buna skirtumu pakuotese, kartais net pavadinimai kitokie, nors preke realiai ta pati.
Papildyta:
QUOTE(Ka_kava @ 2010 06 22, 19:47)
Man tai atrodo, kad šepetėlio ne tokia forma, kokia turėtų būti  g.gif

Man abeju sepeteliai itartitini. Ir bent Lancome dezute skiriasi abejose foto - be to, pirmoje foto tas kvadratelis kur rozyte yra, kazkoks nelygus. Bet gal cia tik pasiskolintos is interneto foto... g.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turit sia pudryte ir galetumet palyginti? ar originali?
user posted image

dekui 4u.gif
Atsakyti
reik daugiau ir aiškesnių foto smile.gif
net chanel ženklo nematyt .........
Atsakyti
viskas gerai ten su tuo Lancome tusu, sese turejo, tai lygiai toks pat sepetelis buvo.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 06 22, 22:33)
viskas gerai ten su tuo Lancome tusu, sese turejo, tai lygiai toks pat sepetelis buvo.

sesė turėjo tai jau geras? biggrin.gif
daugiau info, kur pirko pvz.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 22, 20:30)
reik daugiau ir aiškesnių foto  smile.gif
net chanel ženklo nematyt .........

o dabar?
user posted image
Atsakyti