Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 14, 16:28)
~Artemidė ~, man labai didelis itarimas del jusu paletes neoriginalumo.
Visu pirma, jei neklystu, sioje paleteje turi buti seseliai+lupu dazai (beja, ant kartonines dezutes ta ir raso), bet pacioje pateleje tik seseliai.
Taip pat nerandu tokiu atspalviu gamos, beje, taipogi jei atmintis nepaveda, tai jie neturi jokiu numeriuku, tas Aquarelles ir yra spalvu "derinio" pavadinimas.
Ir kaip jau pasakete sepeteliai netokie (beja, man gal kazkiek ir pats zenkliukas kliuna ant dezutes).
O kur pirkote?

biggrin.gif taigi aš ir sakau, kad ji neoriginali . Įdėjau tik tam, kad iliustruoti kaip pagal kodą fuflą galima prastumti kaip originalą.
Aš nepirkau - gavau kadaise dovanų du ale Chanel gaminius laugh.gif Kadangi vienus pabandžius nelikau sužavėta, abu nukišau giliai į kosmetikos stalčių ...iki dabar ax.gif
Prisiminiau juos tik dėl to, kad dėl prieš tai mano užduoto klausimo, kaip atskirti originalą nuo fuflo, buvo duota nuoroda į puslapį, kuriame galima pasitikrinti kosmetikos gaminius mirksiukas.gif Taigi patikrinus savo SM pirktą tušą bei serumą, gavau ats. kad abiejų kodai originalūs, tik tušas pasibaigusiu galiojimu. Tačiau kita narė patikrinus savo neoriginalius Dior lūpų dažus ir gavo ats., kad pagal jų kodą - jie su pasibaigusiu galiojimu. Vadinasi ta patikra nieko neduoda doh.gif ir aš iki šiol nežinau ar SM nusipirkau originalias prekes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 14 vasario 2012 - 16:58
Nieks negali garantuoti to originalumo(sorry,kad ikeliau nuoroda).Kaip matom is pateiktu pavyzdziu,originala nuo padielkos galima atskirti ir pagal pakuotes,pagal sepetukus,raides ir t.t. Tik reik labai i tai isigilinti ir dometis.
Tai gal ir neverta pirkti,bet kur ir is bet ko,o geriau nueiti i parduotuve,vis didesne garantija,kad nusipirsite originalia preke.
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2012 02 14, 17:05)
Nieks negali garantuoti to originalumo(sorry,kad ikeliau nuoroda).Kaip matom is pateiktu pavyzdziu,originala nuo padielkos galima atskirti ir pagal pakuotes,pagal sepetukus,raides ir t.t. Tik reik labai i tai isigilinti ir dometis.
Tai gal ir neverta pirkti,bet kur ir is bet ko,o geriau nueiti i parduotuve,vis didesne garantija,kad nusipirsite originalia preke.

4u.gif tai gerai, kad įkėlėt nuorodą - ji bent jau dalį neoriginalių prekių leidžia atskirti ir parodo, jei prekė su pasibaigusiu galiojimu.
Pirkti parduotuvėje ne visuomet išeina - mūsų kaime tarkim nėra Kristianos, nėra Douglas, nėra parfumekspreso ir t.t. Išvažiuot iki didesnio miesto ne visuomet išpuola...O galiausiai labiausiai pirkimą internetu lemiantis faktorius yra žemesnė kaina nei parduotuvėse ax.gif
Todėl tenka arba rizikuoti, arba apsieiti...
Atsakyti
Zinoma buna tokiu atveju kai nusiperki pudra,pareini namo,kita diena pasidazai,o velnias...per sviesi(tamsi),o surasti drauge kuri perpirktu pudra (bent uz puse kainos)ne taip ir lengva...siaip tie forumai visai neblogas dalykas,tik,kaip ir minejau,reikia labai isigilinti,dometis ir t.t.
O ta nuoroda(kuria buvau ikelusi),priverte perziureti kosmetikos lagamineli ir patikrinti galiojimus,ir ojojoi kiek seseliu iskeliavo i siukslyne(kazkaip neleido sazine pardavineti su pasibaigusiu galiojimu).
Geru pirkiniu
4u.gif
Atsakyti
merginos kazi cia originalas?
mac
Atsakyti
Kazi ar pas juos originalios priemones...
Norėč pasibalint dantis, o čia kainos kaip ir neblogos...
Dantu balinimas
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2012 02 17, 17:01)
merginos kazi cia originalas?
mac

ne
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 14, 16:18)
smile.gif Pagal kodą - originalas, tik pasibaigusiu galiojimu: Chanel Contraste Lumiere Aquarelles No4
Man, kaip ne itin nusimanančiai Chanel kosmetikoje užkliuvo, kad ant pakuotės nėra kodo:
user posted image

Chanel pats zenkliukas ant pakuotes ne toks originalios prekes turetu buti - ant jusu dezutes ir pats zenkliukas Chanel ir rutuliukas aplink zenkla vienodo storio, o jei pasiziuresit ant originalaus Chanel bet kokio gaminio, tai tas Chanel zenkliukas yra dvigubai storesnis uz rutuliuka - nezinau ar aisku, ka as cia parasiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silvered @ 2012 02 18, 16:36)
Chanel pats zenkliukas ant pakuotes ne toks originalios prekes turetu buti - ant jusu dezutes ir pats zenkliukas Chanel ir rutuliukas aplink zenkla vienodo storio, o jei pasiziuresit ant originalaus Chanel bet kokio gaminio, tai tas Chanel zenkliukas yra dvigubai storesnis uz rutuliuka - nezinau ar aisku, ka as cia parasiau.  smile.gif

biggrin.gif aš žinau, kad čia ne originalas, tik iliustravau kad gaminio kodas nėra garantija jog ji originali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 18, 19:15)
biggrin.gif aš žinau, kad čia ne originalas, tik iliustravau kad gaminio kodas nėra garantija jog ji originali  4u.gif

Taip, as supratau, kad Jus zinot, bet tiesiog parasiau dar viena pozymi, kaip atskirti, kad neoriginali, gal ne Jums tai kazkam kitam pravers.
Tiesiog teko matyti ne viena Chanel fufliaka su tokiu zenkliuku kaip Jusu foto. smile.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas žinot, ar originalais prekiauja Parfum Express? domina tušas Lancome http://parfumexpress...Definicils.html

ačiū 4u.gif
Atsakyti
nemanau, kad taip elgtųsi tokia parduotuvė, taigi vis tiek išlįstų afera. Juk ne dundukės Lietuvoj gyvena
Atsakyti