QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 02 14, 16:28)
~Artemidė ~, man labai didelis itarimas del jusu paletes neoriginalumo.
Visu pirma, jei neklystu, sioje paleteje turi buti seseliai+lupu dazai (beja, ant kartonines dezutes ta ir raso), bet pacioje pateleje tik seseliai.
Taip pat nerandu tokiu atspalviu gamos, beje, taipogi jei atmintis nepaveda, tai jie neturi jokiu numeriuku, tas Aquarelles ir yra spalvu "derinio" pavadinimas.
Ir kaip jau pasakete sepeteliai netokie (beja, man gal kazkiek ir pats zenkliukas kliuna ant dezutes).
O kur pirkote?
Visu pirma, jei neklystu, sioje paleteje turi buti seseliai+lupu dazai (beja, ant kartonines dezutes ta ir raso), bet pacioje pateleje tik seseliai.
Taip pat nerandu tokiu atspalviu gamos, beje, taipogi jei atmintis nepaveda, tai jie neturi jokiu numeriuku, tas Aquarelles ir yra spalvu "derinio" pavadinimas.
Ir kaip jau pasakete sepeteliai netokie (beja, man gal kazkiek ir pats zenkliukas kliuna ant dezutes).
O kur pirkote?
taigi aš ir sakau, kad ji neoriginali . Įdėjau tik tam, kad iliustruoti kaip pagal kodą fuflą galima prastumti kaip originalą.
Aš nepirkau - gavau kadaise dovanų du ale Chanel gaminius Kadangi vienus pabandžius nelikau sužavėta, abu nukišau giliai į kosmetikos stalčių ...iki dabar
Prisiminiau juos tik dėl to, kad dėl prieš tai mano užduoto klausimo, kaip atskirti originalą nuo fuflo, buvo duota nuoroda į puslapį, kuriame galima pasitikrinti kosmetikos gaminius Taigi patikrinus savo SM pirktą tušą bei serumą, gavau ats. kad abiejų kodai originalūs, tik tušas pasibaigusiu galiojimu. Tačiau kita narė patikrinus savo neoriginalius Dior lūpų dažus ir gavo ats., kad pagal jų kodą - jie su pasibaigusiu galiojimu. Vadinasi ta patikra nieko neduoda ir aš iki šiol nežinau ar SM nusipirkau originalias prekes