Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(Filaretus @ 2012 01 31, 14:51)
Ačiū už atsakymą, žinojau, kad buteliukas ne toks, ale kaina paviliojo, tai galvoju paklausiu - mažu ką  blush2.gif

ir net 60 ml lotuliukas.gif Juk nebuna tokiu dideliu kiekiu. Visos pudros yra po 30 ml
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kas paprotinsit blush2.gif
Kad ir kokį kosmetikos, parfumerijos pavadinimą beįvesčiau į Google paieškos laukelį, visada pirmu numeriu išmeta štai tą kažkokią braškę- STRAWERRY
Kainos pas juos super geros, siuntimas nemokamas, tai kažkaip nerealiai atrodo, esu 99.99% įsitikinusi, kad tai- analogai (kitaip sakant, padirbiniai, arba- "padielkės"), bet gal kas turėjot reikalų su minėtąją el.parduotuve ir žinot geriau, kaip ten yra iš tiesų?
Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2012 01 31, 22:38)
Sveikos, merginos, gal kas paprotinsit  blush2.gif
Kad ir kokį kosmetikos, parfumerijos pavadinimą beįvesčiau į Google paieškos laukelį, visada pirmu numeriu išmeta štai tą kažkokią braškę-  STRAWERRY
Kainos pas juos super geros, siuntimas nemokamas, tai kažkaip nerealiai atrodo, esu 99.99% įsitikinusi, kad tai- analogai (kitaip sakant, padirbiniai, arba- "padielkės"), bet gal kas turėjot reikalų su minėtąją el.parduotuve ir žinot geriau, kaip ten yra iš tiesų?
Ačiū, kas atsakys  4u.gif

orginalai. Aš esu virš 100 užsakymų padarius, nėra atsiuntė padielkos smile.gif
Tiesa, buvo, kad Guerlain mini meteoritus pardavinėjo neoriginalius, bet kas kreipės, kiek girdėjau, pinigus grąžino ax.gif
ir šiaip, jei tenka sumokėt muitą, braškės grąžina. Aš tai jokių jiems nusiskundimų neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2012 01 31, 22:38)
Sveikos, merginos, gal kas paprotinsit  blush2.gif
Kad ir kokį kosmetikos, parfumerijos pavadinimą beįvesčiau į Google paieškos laukelį, visada pirmu numeriu išmeta štai tą kažkokią braškę-  STRAWERRY
Ačiū, kas atsakys  4u.gif

Daugelis sia internetine parduotuve zino, daugelis turbut ir pirko is jos. Cia forume ja vadina "braskes", prekes joje originalios 4u.gif
Atsakyti

sveikos merginos,

šiandien vėl akciją Dior tušui http://bigbonus.lt/474.html, viena mamytė čia rašė, kad galiojimas buvo į pabaigą kai pirko pagal akciją. Iškilo toks klausimas kur originalas biggrin.gif, nes va čia pigiau tušai http://kosmetika-tau.../kosmetika.html Nesuprantu g.gif
Atsakyti
Rasiau laiska"kosmetika-tau" su klausimu ar originalus kvepalai(flowerbomb).Gavau atsakyma,kad taip. Bet labai abejoju,nes tu kvepalu 30ml buteliukas kainuoja virs 200Lt.,o cia 100ml.-100 Lt.
Manau,kad neverta su jais prasideti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.kristi: 07 vasario 2012 - 18:43
QUOTE(paprikutė @ 2012 02 07, 14:54)
sveikos merginos,

šiandien vėl akciją Dior tušui http://bigbonus.lt/474.html, viena mamytė čia rašė, kad galiojimas buvo į pabaigą kai pirko pagal akciją. Iškilo toks klausimas kur originalas biggrin.gif, nes va čia pigiau tušai http://kosmetika-tau.../kosmetika.html Nesuprantu  g.gif

Kosmetika-tau prekiauja neoriginalais

Papildyta:
QUOTE(s.kristi @ 2012 02 07, 19:39)
Rasiau laiska"kosmetika-tau" su klausimu ar originalus kvepalai(flowerbomb).Gavau atsakyma,kad taip. Bet labai abejoju,nes tu kvepalu 30ml buteliukas kainuoja virs 200Lt.,o cia 100ml.-100 Lt.
Manau,kad neverta su jais prasideti...

Tikrai neverta, nes jų prekės neoriginalios. O dar kiek naglumo turi šitaip meluoti blink.gif
Atsakyti
Bet pakuotes pavaizduotos kaip originalios g.gif , tik pavadinime yra raidziu skirtumai(pvz. ju- floverbomb,VIKTOR AND RALPH,o pas mane originalus "flowerbomb viktor &rolf".)

p.p.labai buvo smalsu suzinoti,kaip gali tokie kvepatai tiek mazai kainuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.kristi: 07 vasario 2012 - 19:00
QUOTE(s.kristi @ 2012 02 07, 19:59)
Bet pakuotes pavaizduotos kaip originalios  g.gif , tik pavadinime yra raidziu skirtumai(pvz. ju- floverbomb,VIKTOR AND RALPH,o pas mane originalus "flowerbomb viktor &rolf".)

p.p.labai buvo smalsu suzinoti,kaip gali tokie kvepatai tiek mazai kainuoti.

Tai kad originalių foto nėra, visos paimtos iš interneto. Nuotrauka įdėta kaip originalių, bet nereiškia, kad tokius ir parduoda. O jau pavadinimai tai tikrai doh.gif beraščiai biggrin.gif
Atsakyti
Tai taip,is interneto,na ir izulumas!!!Db panagrinejau ta puslapi,tai oijoijoi!!!

Atsakyti
smile.gif kadangi kosmetikos išparduotuvėje kilo diskusijos dėl tam tikrų prekių originalumo, tad eksperčių paklausiu čia:
1. Kaip atskirti Yves Saint Lauren Mascara Volume Effet Faux Cils tušą originalą nuo fuflo?
2. Kaip atskirti Lancome Genefique Youth Activator serumą originalą nuo fuflo?

g.gif
Atsakyti
biggrin.gif sudėtingas mano klausimas pasirodė.
Atsakyti