QUOTE(svete @ 2011 05 11, 18:54)
Del tu numeriuku - nejaugi juos taip sunku padirbti, kad tai turetu buti originalumo irodymas?
O del Sephoros - jei is ten, manau, kad jie tikrai neprekiauja padirbiniais, vienareiksmiskai originalas.
Kai kalbejau apie Hypnose - tai buvo is mano asmenines patirties. Tiesiog vienas is mano pirktu tusu manau buvo padirbtas, nors ebay pardavejas ir buvo 99.9 procentu. Is paziuros viskas atitiko idealiai, sutikrinau su besibaigianciu hypnoze is savo kosmetines. Bet esme ne pakuotes atitikimas, o turinio - tai tikrai nebuvo mano mylimas tusas. Apturejau pamoka - nors ir brangiau, pirksiu is sertifikuotos parduotuves, kad nereiketu paskui ismest.
O kas turetu buti originalumo garantas? Kosele, kuri yra viduje? Kaip ja patikrinsit, kaip irodysit, kad jis ne toks, koks turi buti
Koduku sutapimas- vienas is daugelio (ne)originalumo pozymiu, tad logiska, kad pasiteiravau apie juos, nes is nuotrauku nesimato.
Del sertifikuotos parduotuves, tai matome, kad sm nare lapuaite ir pirko ne is Ebay, o is parduotuves, tad neturetu kilti abejoniu del originalumo, o pasirodo, kyla