Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(lapuaite @ 2011 05 10, 08:02)

Sutikrinkit numeriukus, ar sutampa ant tuso ir dezutes. Siaip is Sephoros, nemanau, kad fufeli nusipirkot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 11, 16:27)
Sutikrinkit numeriukus, ar sutampa ant tuso ir dezutes. Siaip is Sephoros, nemanau, kad fufeli nusipirkot  4u.gif

sutampa
Atsakyti
Man Lancome hypnose tusas taip pat tepe paakius, nors tikrai turejau originala.
Tad nemanau, kad vien pagal tai galima spresti apie originaluma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 11, 14:27)
Sutikrinkit numeriukus, ar sutampa ant tuso ir dezutes. Siaip is Sephoros, nemanau, kad fufeli nusipirkot  4u.gif

Del tu numeriuku - nejaugi juos taip sunku padirbti, kad tai turetu buti originalumo irodymas? biggrin.gif
O del Sephoros - jei is ten, manau, kad jie tikrai neprekiauja padirbiniais, vienareiksmiskai originalas.
Kai kalbejau apie Hypnose - tai buvo is mano asmenines patirties. Tiesiog vienas is mano pirktu tusu manau buvo padirbtas, nors ebay pardavejas ir buvo 99.9 procentu. Is paziuros viskas atitiko idealiai, sutikrinau su besibaigianciu hypnoze is savo kosmetines. Bet esme ne pakuotes atitikimas, o turinio - tai tikrai nebuvo mano mylimas tusas. Apturejau pamoka - nors ir brangiau, pirksiu is sertifikuotos parduotuves, kad nereiketu paskui ismest.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 05 11, 18:54)
Del tu numeriuku - nejaugi juos taip sunku padirbti, kad tai turetu buti originalumo irodymas?  biggrin.gif
O del Sephoros - jei is ten, manau, kad jie tikrai neprekiauja padirbiniais, vienareiksmiskai originalas.
Kai kalbejau apie Hypnose - tai buvo is mano asmenines patirties. Tiesiog vienas is mano pirktu tusu manau buvo padirbtas, nors ebay pardavejas ir buvo 99.9 procentu. Is paziuros viskas atitiko idealiai, sutikrinau su besibaigianciu hypnoze is savo kosmetines. Bet esme ne pakuotes atitikimas, o turinio - tai tikrai nebuvo mano mylimas tusas. Apturejau pamoka - nors ir brangiau, pirksiu is sertifikuotos parduotuves, kad nereiketu paskui ismest.

O kas turetu buti originalumo garantas? Kosele, kuri yra viduje? biggrin.gif Kaip ja patikrinsit, kaip irodysit, kad jis ne toks, koks turi buti cool.gif

Koduku sutapimas- vienas is daugelio (ne)originalumo pozymiu, tad logiska, kad pasiteiravau apie juos, nes is nuotrauku nesimato. g.gif
Del sertifikuotos parduotuves, tai matome, kad sm nare lapuaite ir pirko ne is Ebay, o is parduotuves, tad neturetu kilti abejoniu del originalumo, o pasirodo, kyla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 11 gegužės 2011 - 18:41
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 11, 16:38)
O kas turetu buti originalumo garantas? Kosele, kuri yra viduje?  biggrin.gif  Kaip ja patikrinsit, kaip irodysit, kad jis ne toks, koks turi buti  cool.gif

Mano atveju del tuso tai butent ir yra turinys - lengva padirbti pakuote, bet jau ta "kosele" tai nera taip lengva sumaisyt biggrin.gif O jei zinai, kaip turi atrodyti/kvepeti/teptis/atrodyti tas produktas, o jis toks nera, tai faktas - padirbtas. Ebay tokiu labai daug

O parduotuve parduotuvei nelygu - didieji tinklai, bent jau uzsienio tikrai neprekiauja padirbiniais, o ten kur itartinai pigu mazose parduotuvelese (ne boutique aisku biggrin.gif ) tai dar pagalvociau
Atsakyti
user posted image

ar realu, kad tai kainuotu 16lt ir sereliai butu naturalus? man kazkaip itartinai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 05, 17:23)
ar realu, kad tai kainuotu 16lt ir sereliai butu naturalus? man kazkaip itartinai atrodo  g.gif

realu. turiu tokius pat. savaime aišku, kad padirbinys, bet kaina reali. dėl šerelių natūralumo negaliu pasakyt, bet patys teptukai gal visai nieko. pradžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 06 05, 17:23)

ar realu, kad tai kainuotu 16lt ir sereliai butu naturalus? man kazkaip itartinai atrodo  g.gif

Nelabai supratau, kas realu?
Kad kainuoja 16 lt? Tikrai gali.
Kad originalus? Tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
neoriginalūs. geriau pirkti paprastus, o ne ale MAC ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif man labai įdomu ar ši pudra yra originali 4u.gif
jei reikia ryškesnių foto, sakykit, bandysiu įdėti smile.gif

Dėžutės priekinė dalis

user posted image

Dėžutės užpakalinė dalis

user posted image

Pačios pudros užpakalinė dalis

user posted image

Taip ji atrodo

user posted image

Ir dar yra minkštas dėklas jai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 09 birželio 2011 - 16:15
QUOTE(~Bambolina~ @ 2011 04 30, 20:23)
manau neoriginalus. originaliu spalva yra rozine, neoriginalu - oranzine.

Zinok,Bambolina,as tau pasakysiu kad taip tu teisi.Bet yra vienas bet,as turiu originalius COCO MADEMOISELLE kvepalus ir fotografuok kaip nori visvien jie gaunasi man apelsinines spalvos.Geriausiai kaip ir daugumaisakau,paziurekit,pauostykit ir pamatysit kas originalu o kas ne mirksiukas.gif
Atsakyti