Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

Labai ačiū už pagalbą! Kaip įdomiai, pas vieną merginą intike radau pudrą tokią (ir dėžutę) su užrašu tokiu kaip pas jus, ir pas kitą bloge foto, su tokiu užrašu kaip pas mane biggrin.gif Tai čia suprask kaip pats nori reiškiasi. Nu bet dabar jau nebesu tikra, kad mano originali iš tikro. Jaučiu ryt nulėksiu į Kristianą su savo pasitikslinti smile.gif Dar kartą ačiū jums
Papildyta:
Įkeliu nuorodas: kaip jūsų ir kaip mano Matot? Ta, kur užrašas kaip jūsų šių metų įrašas, o kaip mano 2008 biggrin.gif gal rimtai leidimas skiriasi? Ale nė velnio nesuprantu aš čia blush2.gif
Atsakyti
Merginos, drauge turi kvepalus, bet itariu, kad jie neorginalus, nors mokejo kaip uz orginalius doh.gif Gal galite padeti atskirti ar jie orginalus ar ne blush2.gif ?
user posted image
user posted image
Atsakyti
noriu pirkti siuos kvepaliukus, pardaveja atsiunte tokia foto, kadangi pati niekada MARC JAKOBS neturejau, gal kazkas gali palyginti su savais? 4u.gif kaip manote ar originalus?

user posted image

p.s. paspaudus ant foto, rodo visu dydziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annesears: 29 balandžio 2011 - 10:55
QUOTE(Giedronija_ @ 2011 04 28, 16:29)
Merginos, drauge turi kvepalus, bet itariu, kad jie neorginalus, nors mokejo kaip uz orginalius  doh.gif Gal galite padeti atskirti ar jie orginalus ar ne  blush2.gif ?

manau neoriginalus. originaliu spalva yra rozine, neoriginalu - oranzine.
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2011 04 30, 20:23)
manau neoriginalus. originaliu spalva yra rozine, neoriginalu - oranzine.

Aciu notworthy.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Kaip manot originalus ar ne? itarimu sukele, kad pasidazius po kiek laiko tampa juodi paakiai, kazkaip manyciau, kad taip neturetu buti... g.gif
Atsakyti
Kad tepa, tai kažin ar rodiklis. Aš nusipirkau puikų originalų MUFE tušą, ir drėbė košę, trupėjo ir paakiai juodi wink.gif taip kad...
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 10, 08:02)
Kaip manot originalus ar ne? itarimu sukele, kad pasidazius po kiek laiko tampa juodi paakiai, kazkaip manyciau, kad taip neturetu buti... g.gif

Jei neklystu jums ji is uzsienio atsiunte, normalioj parduotuvej pirke, tai neprisigalvokit ko nereikia wink.gif

Jei tik tuo itarimus kelia, tai pvz man Dior vienas tusas buvo nesusipratimas, kose drebe, lipino blakstienas, tepe, o paskui pradejo dziut (turbut per nepilna menesi), MUFE 'smoky lash' tusas irgi visiskas s... buvo, Smashbox 'dna' labai graziai daze tik kuri laika pradzioj, o po to kose/lipinimas ir tt. doh.gif Visi is Sephora pirkti, tad tikrai originalai. Na gal +-reikejo palaukt geresnio efekto su kai kuriais tusais, bet Lancome, Dior, YSL tusai man visai nedaro ka reklamos zada. Jau seniai nebebandau sios firmos tusu, nes mano blakstienoms neitinka.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 10, 17:24)
Jei neklystu jums ji is uzsienio atsiunte, normalioj parduotuvej pirke, tai neprisigalvokit ko nereikia wink.gif

Jei tik tuo itarimus kelia, tai pvz man Dior vienas tusas buvo nesusipratimas, kose drebe, lipino blakstienas, tepe, o paskui pradejo dziut (turbut per nepilna menesi), MUFE 'smoky lash' tusas irgi visiskas s... buvo, Smashbox 'dna' labai graziai daze tik kuri laika pradzioj, o po to kose/lipinimas ir tt.  doh.gif Visi is Sephora pirkti, tad tikrai originalai. Na gal +-reikejo palaukt geresnio efekto su kai kuriais tusais, bet Lancome, Dior, YSL tusai man visai nedaro ka reklamos zada. Jau seniai nebebandau sios firmos tusu, nes mano blakstienoms neitinka.

na as ir pasitikejau mergina per kuria pirkau, tiesiog galvoju na visgi pasitikslinsiu ar originalus biggrin.gif nes is tiesu pirma karta meginu si tusa, ir prisiskaiciusi daug teigiamu merginu komentaru ivairiuose forumuose tikejausi jog ir man sis tusas padarys nerealias blakstienas biggrin.gif turbut per daug tikejausi, kadangi kas tinka vienoms netinka kitoms (cia apie tusus) na o kadangi vien teigiami atsiliepimai apie si tusa tai ir nustebau, kad man jis stebuklo nepadare biggrin.gif biggrin.gif doh.gif na gal dar padziuves graziau dazys, taciau jau dabar tepa paakius po keliu valandu g.gif
Atsakyti
Su tušais tai labai individualiais ir nežinosi kokį nusipirksi. Aš irgi, kaip shopingas, gavau tušą pirktą Sephoroj, bet šlamštą paskutinį, guli nenaudojamas, pinigai kaip į balą :/
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2011 04 29, 08:54)
noriu pirkti siuos kvepaliukus, pardaveja atsiunte tokia foto, kadangi pati niekada MARC JAKOBS neturejau, gal kazkas gali palyginti su savais?  4u.gif kaip manote ar originalus?

Manau, kad originalus, Daisy yra daug leidimu, sitie vieni is pirmesniu
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 10, 05:02)

Manau, kad padirbtas - originalus Hypnose niekada netepa paakiu. Galiu beveik 100% garantuoti, nes esu ir as pataikiusi viena padirbta Hypnose per ebay nusipirkti. Grauze, asarojo akys, tepe paakius, ilgai nedziudavo uzteptas, jokio ilginimo, tik kose kazkokia... Esu isnaudojusi gal 3 originalius Hypnose - niekada taip nebudavo, netepdavo net apsizliumbus. Jusiskis padirbtas
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 05 11, 13:56)
Manau, kad padirbtas - originalus Hypnose niekada netepa paakiu. Galiu beveik 100% garantuoti, nes esu ir as pataikiusi viena padirbta Hypnose per ebay nusipirkti. Grauze, asarojo akys, tepe paakius, ilgai nedziudavo uzteptas, jokio ilginimo, tik kose kazkokia... Esu isnaudojusi gal 3 originalius Hypnose - niekada taip nebudavo, netepdavo net apsizliumbus. Jusiskis padirbtas

Na taip negarantuokit del to tepimo - jums netepa, bet kitiems gali tept. Juk ir akys, ju forma, blakstienos oda skirtinga, tad negalima visko pagal save matuot. O juk ir pirkta ne is ebay, o is Sephora. Pvz MUFE 'smoky lash' merginos SM'e giria koks nerealus, netepantis ir tt, o man jis baisus kaip tusas ir tepe, nesilaike ant blakstienu visai, nors taip su vienetiniais tusais man buna. Taigi negaliu sakyt, kad jau iskart maniskis neoriginalus.
Atsakyti