Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

Pirkau E-BAY aukcione. Pardavėjas patikimas, tad kažkaip nekilo klausimų dėl originalumo. Šiaip atrodo originali, bet gal tikrai pasenusi? Seno leidimo? Spalva pas mane pakankamai intensyvi su auksiniais blizgučiais (jie matosi tik prieš ryškią šviesą). Spalva tokia į ružavumą/raudonimą, kas man nepatinka, o dar tas kvapas mastau.gif toks keistas... Pamenu, kažkada, kai buvau visai maža, mama turėjo pudrą, kuri kvepėjo lygiai taip pat. O koks tų bronzantų kvapas?
Atsakyti
As turiu Guerlain Teracotta mozaikine pudra, tai kvapas tikrai nera toks kaip tu "senovisku" lupdaziu ar kvepalu.
O dar turiu neoriginalius meteoritus, nors visi uzrasai ant dezutes 100% atitinka originala.
Atsakyti
Tikriausiai neoriginali, nes mano turimu Guerlain bronzantu kvapas toks pudrinis, bet malonus, o ir 11g nerandu, kad butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 08 balandžio 2011 - 22:24
http://www.supermama...?...&p=46294118
Profesionalės pasakykite apie originalumą šių šešėlių, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2011 04 11, 15:16)
http://www.supermama...?...&p=46294118
Profesionalės pasakykite apie originalumą šių šešėlių, ačiū 4u.gif

Kokių būtent? Lancome? ax.gif
Atsakyti
taip ir laukiu labai
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2011 04 12, 10:29)
taip ir laukiu labai

Na pati nesu Lancome megeja, tai nieko del originalumo nepasakysiu, bet tik norejau atkreipt demesi, kad skelbime raso, jog seno leidimo, tai ziurekit ar visai seni nebus, nes bent 2-3 metus tai pakuotes jau tikrai buvo pakeistos... Na bent nebepamenu tokiu kaip skelbime....
Atsakyti
Merginos, padėkite dėl originalumo. Knieti pasitikslint. Man atrodo originali, bet norisi ir kitų nuomonės. ar tikrai ? Dedu foto iš visų pusių biggrin.gif Foto pasididina.
Chanel teint innocence naturally luminous compact makeup.
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Papildyta:
Ir dar viena user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 24 balandžio 2011 - 16:45
Turiu dvi pakuotes sios pudros ir dezute ir pacio dangtelio apatinio uzrasai skiriasi.Pagal jusu nuotaukeles radau Ebay.Parduoda pigiai verysad.gif
Manau -neoriginali verysad.gif
Atsakyti
O tai tau, gal galite įkelti savo, kur jūs pirkote?
Atsakyti
Turiu omeny ne foto, o koks užrašas skiriasi? smile.gif
Atsakyti
Bandysiu ikelti,tik kokybe su telefonu tai nekokia blush2.gif Pirkus ir Kristianoj,kita pirkau Norvegijoj.Sita pirkta pernai.Dar gal jusu siu metu leidimo,gal pakuote pasikeite g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti