Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

Merginos, kaip manot, ar ORIGINALI kosmetika? 4u.gif

http://cgi.ebay.com/...=item2a0f4d280f
Atsakyti
QUOTE(pakalnute22 @ 2011 03 18, 09:42)
Prasau pagalbos! isigijau is LT internetines parduotuves tusa CLINIQUE hight impact mascara, ir gavau stai toki
user posted image
siek tiek nustebau, nes neesu maciusi tokio tuso su sidabriniu dangteliu g.gif  kaip cia dabar yra g.gif  siaip kodukai atitinka ir ant tuso ir ant dezutes, bet kazkaip labai keista, kad dangtelis sidabrinis, kiek googlinau, kiek ko klausiu niekas nera nei mate nei girdeje kad taip butu g.gif visur dangtelis buna vienspalvis, o ne sidabrinis.. tai negi cia gali buti padielke g.gif
lauksiu pasisakymu smile.gif

originalas. 2009 metais esu pirkusi toki UK parduotuvej
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 28, 21:04)
Neoriginali?
As buvau tikra, kad ne (tiek oficaliame puslapyje tiek kitose parduotuvese si pudra atrodo visai kitaip), bet pardaveja drasko akis ir aiskina, kad as kaimiete ir nieko nesuprantu.

http://server3.manod....JPG?1297793502

pirma karta tokia matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2011 03 29, 19:45)
Merginos, kaip manot, ar ORIGINALI kosmetika?  4u.gif
http://cgi.ebay.com/...=item2a0f4d280f

Nesu super ebay ekspertė, bet šio pardavėjo reitingas tik 78, konkrečiai šios prekės nėra išvis nupirkta, o tai truputį abejotina. Nors gal koks perpirkėjas naujas....
Atsakyti
Labai reikia nuomonių, originali ar ne:

user posted image

Čia nuotrauka iš interneto, bet pas mane lygiai tokia pati pakuotė. "Pagooglinau", bet pakuotės visur visai kitokios. Ir pas mane rašo 11 gramų, o ne 10 kaip kitose terracotta'ose.

Parsisiunčiau internetu. Kvapas kaip senoviškų "pomadų" lotuliukas.gif doh.gif .
Atsakyti
O ant pacio bronzanto buvo Guerlain zenklas?
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 04 07, 12:49)
O ant pacio bronzanto buvo Guerlain zenklas?

Buvo.
Atsakyti
g.gif ax.gif
Atsakyti
parašykit konkretų pavadinimą
Atsakyti
Ant dugno yra auksinės spalvos lipdukas su užrašu:
terracotta
N2
POUDRE BRONZANTE
BRONZING POWDER
11 g NET WT. 39 OZ
PT344
GUERLAIN
paris
68, CHAMPS-ELYSEES
75008 PARIS
MADE IN FRANCE

Taip pat ant dugno yra įmuštos raidės: GUERLAIN PARIS made in france copyright 1979

Bet jau tas senoviškų pudrų ar tai lūpdažių kvapas doh.gif lotuliukas.gif kažko verčia abejoti originalumu g.gif ... Nes, kiek turiu GUERLAIN priemonių, visos kvepia tongue.gif . Net labai wub.gif !
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 08, 14:31)

Bet jau tas senoviškų pudrų ar tai lūpdažių kvapas doh.gif  lotuliukas.gif kažko verčia abejoti originalumu g.gif ... Nes, kiek turiu GUERLAIN priemonių, visos kvepia tongue.gif . Net labai wub.gif !

Gal originali, bet pasenusi?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 08, 17:33)
Gal originali, bet pasenusi?

Visko gali būti, nes pirkau iš E-BAY'jaus. Pardavėjas 99,9% patikimas.
O kaip tai patikrinti? Kad galiojimas pasibaigęs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 08 balandžio 2011 - 16:45
aš jos nebūčiau pirkus, turėjau Guerlain bronzinę blondinių, bet domėjaus ir terracotta, tas buvo 2007 rudenį, bet tokios pakuotės neprisimenu.Čia tuo atveju, jei įtart, kad pakuotė pasikeitė.
man tas Guerlain ženklas ant pakuotės nepatinka, o čia realios foto, manau, kad jūsų neoriginali...
iš kur siuntetės?

user posted image
user posted image
user posted image

foto iš čia
Atsakyti