taigi ,
buvau šiandien kauno kristianoje Akropolyje. susiorganizavau kelionę ir priežiūrą mažiukei , kol ji miegojo, ir kas iš to ? retorinis klausimas žinoma. Konsultantė labai maloni pasitaikė, iškart pasakiau , kad pirkau meteoritus ir norėčiau palyginti su pas juos pardavinėjamais Kristianoje. mielai parodė ką turi. Dabar jau kaip ji sakė naujo leidimo meteoritai yra beige ir dore. atidarė abi dėžutes naujas pasižiūrėti prie manęs , aš jai parodžiau turimus. Žodžiu ji pasakė, kad spalvos panašios į seno leidimo beige meteoritus,o mažiukai sako, gal dėl to , kad miniukas. Kaip ji sakė, niekada nebuvo gavę miniukų, todėl nežinanti kokio dydžio rutuliukai turi būti. Dabar mano akim žiūrint- maniškiai beige kaip diena ir naktis nuo parduodamų Kristianoje
. Dabar kaip konsultantė aiškino tai įvestos į naują leidimą kitos spalvos, bet kad patys rutuliukai skiriasi labai jau. žodžiu nieko panašaus, o ar originalūs ar ne, konsultantė atsakyti negalėjo, nes miniuko akyse nemačiusi. taigi taigi
gail gali duoti efektą, kad patys burbuliukai visai ne tokie? tai gi turiu mythic, matau , kad skiriasi, bet ką čia gali žinoti , jei skiriasi leidimai, todėl ir klausiau nuomonės forume. O aplamai tai turbūt čia geriau neskaityti jokių nuomonių, pirma rašė, kad Guerlain iš vis lygtai nepadirbinėja, paskui jau rašė , kad padirbinėja. nu žodžiu , moralas iš šitos istorijos vienas , ką nusipirkai SM forume, tuo ir džiaukis
. labai jau tie
beige man patiko kristianoje , pirksiu juos ,tik kad kiekis
. Turiu juk originalius mythic, tikrai esu patenkinta jais .
ir antra , pirkau naujus meteoritus, o pasirodo jau jie bandyti vienos narės, kitos pabandyti ir vėl parduoti, turbūt būtų buvę geriausia , kad juos tokiau būčiau pardavus kaip naujus ir originalius