Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(Vitulka @ 2011 03 02, 15:28)
kodėl jūs norit pirkt iš to psl.? jie siunčia į LT?

na as nusipirkau is vienos mamos ta pudryte, kai atejo ir iskilo toks klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINAQ @ 2011 03 02, 14:54)
na as nusipirkau is vienos mamos ta pudryte, kai atejo ir iskilo toks klausimas  smile.gif

forume? ir ta mama pirko iš parfumy.com?
Atsakyti
QUOTE(kartais @ 2011 03 11, 16:41)
sveikos.. nusipirkau is vienos mamytes tusa.. ir abejoju labai del originalumo, nors man aiskina kad 100% originalus.. kokia jusu nuomone? idedu nuotrauku..
kur pazymetas "jusu tusas"tai mamytes tusas. o kur pazymeta "mano tusas"
tai tuso koduko nuotrauka, kuri pati pirkau pries kaledas douglase.
kodukas labai man jau itartinas, nes sunku suprast ar G  ar 6 .. ir ispaudas kitoks visai.. ir kvadratukas kuris turetu buti visas auksinis - yra juodas, tik rozyte auksine.. i po zodziu lancome nera zodzio paris..
gal kas turit toki originalu tusa pirkta parduotuvej ar kur ir galit palygint..
buciau dekinga jei pasidalintumet savo nuomoneuser posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kartais @ 2011 03 11, 16:42)

Man asmeniskai atrodo originalus tusas. 4u.gif Tik leidimas kitas, nes esu turejus Lancome Hypnose skirtingus, va panasiai kaip jusu turima ir itartina isigyta, abu buvo originalus, tik skirtingi leidimai. Tad manau, be reikalo keliat vaju mirksiukas.gif
Papildyta:
Rozeles buvo panasiai skirtingai iremintos, kaip jusu pavyzdyje, bet tikrai abieji originalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 11, 17:50)
Man asmeniskai atrodo originalus tusas.  4u.gif  Tik leidimas kitas, nes esu turejus Lancome Hypnose skirtingus, va panasiai kaip jusu turima ir itartina isigyta, abu buvo originalus, tik skirtingi leidimai. Tad manau, be reikalo keliat vaju  mirksiukas.gif
Papildyta:
Rozeles buvo panasiai skirtingai iremintos, kaip jusu pavyzdyje, bet tikrai abieji originalus smile.gif

vajaus nekeliu tiesiog noriu but uztikrinta kad originalus, kad poto nebutu problemu su akim vel..
ne del apgavystes ar pinigu cia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kartais @ 2011 03 11, 17:09)
vajaus nekeliu tiesiog noriu but uztikrinta kad originalus, kad poto nebutu problemu su akim vel..
ne del apgavystes ar pinigu cia..  ax.gif

na tik taip issireiskiau, nieko blogo neturedama minty. 4u.gif Palaukim kitu nuomoniu, gal nuramins jus labiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš tai norėčiau šepetėlių foto pamatyt, dažniausiai jie išduoda...
Atsakyti
Prasau pagalbos! isigijau is LT internetines parduotuves tusa CLINIQUE hight impact mascara, ir gavau stai toki
user posted image
siek tiek nustebau, nes neesu maciusi tokio tuso su sidabriniu dangteliu g.gif kaip cia dabar yra g.gif siaip kodukai atitinka ir ant tuso ir ant dezutes, bet kazkaip labai keista, kad dangtelis sidabrinis, kiek googlinau, kiek ko klausiu niekas nera nei mate nei girdeje kad taip butu g.gif visur dangtelis buna vienspalvis, o ne sidabrinis.. tai negi cia gali buti padielke g.gif
lauksiu pasisakymu smile.gif
Atsakyti
interneto platybese galima rast ir su sidabriniais kamsteliais,man atrodo orginalus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 03 18, 10:58)
interneto platybese galima rast ir su sidabriniais kamsteliais,man atrodo orginalus
user posted image

bet jusu ideta nuotraukele tai tuso pavadinimu LASH POWER MASCARA, o manasis vadinsasi HIGHT IMPACT MASCARA, o va tokio su sidabriniu dangteliu nerandu niekur g.gif
Atsakyti
http://uk.shopping.c...ack-Gwp-Bn/info
Atsakyti
neužtikrintai, bet sakau, kad padielka, nes tokių tušų, ta prasme su sidabriniu užsukimu yra internete po 4 dol.
o kaip šepetėlis? toks pat kaip originalaus tušo?
Atsakyti