QUOTE(Gintarėja @ 2010 12 17, 17:19)
Sveikos merginos,jau buvo anksčiau kalbėta apie Lancome Hypnose tušus,tačiau norėčiau,kad jūs pasakytumėt savo nuomone. Tušas pirktas per ebay ir palyginus su mano turėtu pirktu iš patikimos sm narės daug skirtumų, taigi manau kad neorginalas,bet nesu profė šiuose reikaluose, prašau jūsų pagalbos. Ant dėžutės yra parašyta 01 ir kodai visi kaip priklauso.
O va čia foto skirtumai, pirmiausiai šepetėlis skiriasi, lancome gėlyte prie užrašo hypnose, ant dugno,mano buvusio yra lipdukas su tūriu ir galiojimu, šone dar parašytas kažkoks kodukas,o iš ebay nėra. Ir iš ebay pats šiek tiek storesnis tušas.
Va foto.
Šioj foto,dėžutėje iš ebay, apačioje mano,skiriasi ir pačios raidės
Čia maniškio šepetėlis
O čia iš ebay
Ačiū už nuomones
ebėjaus tušas neoriginalas
QUOTE(shopingas @ 2010 12 17, 17:30)
Nesupykit, bet jau patikimesnio puslapio kaip ebay tokiam dalykui pirkt neradot
Ebay juk pilna klastociu, ypac tokiu populiariu brand'u. O juk yra kur jo tikrai originalaus glaima nusipirkt pigiau nei LT ir nebus jokiu dvejoniu....
kam tie moralai
aš pirkėjos vietoj ir taip nusivylus būčiau, o čia dar moralas. Ir taip jauties apgautas
ar jums patinka, kai jums artimieji dėl jūsų neapgalvotų veiksmų moralus skaito? man ne
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 19:05)
Man rodos, tušas apskritai ne tas dalykas kurį galima ebay pirkti, bent aš pati tikrai nerizikuočiau. Vien jau iš daugmaž patikimų parduotuvių (kad ir tų pačių braškių) esu pirkusi tikrai ne pirmo šviežumo
Gali būti tušas kitą kartą kad ir originalus, bet p
rasuktas, bandytas, ir dėl to senstelėjęs.
lygiai taip pat kaip ir parduotuvėj, niekas nuo to neapsaugotas
Papildyta:
QUOTE(Morgan @ 2010 12 17, 18:19)
Labas vakaras,gal galit pasakyt ar cia orginalus?
My Webpage
Aciu.
o kaip jūs galvojat?
aš sakau, kad neoriginalūs
Mac šešėliai, būtent šitie, neturi apačioj aplikatoriaus šešėliams tepti