Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(Gintarėja @ 2010 12 17, 19:29)
Nemanau, tiesiog saziningas zmogus, kuri pati nezinodama pirko ir nudege.
Aciu uz nuomone  4u.gif

Nesupykit, nes cia tik bendrai kalbu, o ne apie konkrecia pardaveja (kadangi nezinau kaip ten ka pirkot, is kur siusta ir kas per pardaveja, kokie atsiliepimai) - bet patikimas gali but kai tikrai matosi, kad savo issiparduoda, atsiliepimai 100% ir tt. Tada taip, gali pati issidurus but, bet... jei perparduoda sau pirkus, tai matyt kazkas sukele itarima ir ne tai, kad issiaiskintu, bet parduoda kaip originala.

O jei sakot, kad ebay pirkimuose nauja esat, tai patikekit kokiu tik 'saziningu' ten pasitaiko doh.gif
Atsakyti
Man rodos, tušas apskritai ne tas dalykas kurį galima ebay pirkti, bent aš pati tikrai nerizikuočiau. Vien jau iš daugmaž patikimų parduotuvių (kad ir tų pačių braškių) esu pirkusi tikrai ne pirmo šviežumo doh.gif cool.gif Gali būti tušas kitą kartą kad ir originalus, bet prasuktas, bandytas, ir dėl to senstelėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2010 12 17, 17:19)
Sveikos merginos,jau buvo anksčiau kalbėta apie Lancome Hypnose tušus,tačiau norėčiau,kad jūs pasakytumėt savo nuomone. Tušas pirktas per ebay ir palyginus su mano turėtu pirktu iš patikimos sm narės daug skirtumų, taigi manau kad neorginalas,bet nesu profė šiuose reikaluose, prašau jūsų pagalbos. Ant dėžutės yra parašyta 01  ir kodai visi kaip priklauso.
O va čia foto skirtumai, pirmiausiai šepetėlis skiriasi, lancome gėlyte prie užrašo hypnose, ant dugno,mano buvusio yra lipdukas su tūriu ir galiojimu, šone dar parašytas kažkoks kodukas,o iš ebay nėra. Ir iš ebay pats šiek tiek storesnis tušas.
Va foto.
Šioj foto,dėžutėje iš ebay, apačioje mano,skiriasi ir pačios raidės

Čia maniškio šepetėlis

O čia iš ebay

Ačiū už nuomones  4u.gif

ebėjaus tušas neoriginalas smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 12 17, 17:30)
Nesupykit, bet jau patikimesnio puslapio kaip ebay tokiam dalykui pirkt neradot  doh.gif Ebay juk pilna klastociu, ypac tokiu populiariu brand'u. O juk yra kur jo tikrai originalaus glaima nusipirkt pigiau nei LT ir nebus jokiu dvejoniu....

kam tie moralai smile.gif
aš pirkėjos vietoj ir taip nusivylus būčiau, o čia dar moralas. Ir taip jauties apgautas ax.gif
ar jums patinka, kai jums artimieji dėl jūsų neapgalvotų veiksmų moralus skaito? man ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 19:05)
Man rodos, tušas apskritai ne tas dalykas kurį galima ebay pirkti, bent aš pati tikrai nerizikuočiau. Vien jau iš daugmaž patikimų parduotuvių (kad ir tų pačių braškių) esu pirkusi tikrai ne pirmo šviežumo doh.gif  cool.gif  Gali būti tušas kitą kartą kad ir originalus, bet prasuktas, bandytas, ir dėl to senstelėjęs.

lygiai taip pat kaip ir parduotuvėj, niekas nuo to neapsaugotas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Morgan @ 2010 12 17, 18:19)
Labas vakaras,gal galit pasakyt ar cia orginalus?
My Webpage
Aciu. 4u.gif

o kaip jūs galvojat? smile.gif

aš sakau, kad neoriginalūs smile.gif
Mac šešėliai, būtent šitie, neturi apačioj aplikatoriaus šešėliams tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 17, 19:30)
o kaip jūs galvojat? smile.gif

aš sakau, kad neoriginalūs  smile.gif
Mac šešėliai, būtent šitie, neturi apačioj aplikatoriaus šešėliams tepti  smile.gif

blush2.gif as tai visai zalia,kiek ziuriu pagal google kiek ismeta nerandu skirtumo doh.gif Noriu pirkt ir yra spalvu kokiu man reikia,bet nesinori miltu dazytu tept unsure.gif Tai ir klausiu.Tai neverti demesio taip?O kaip matyt kad to aplikatoriaus nera? blush2.gif Nu as tikrai zalia,nesidomiu tokiais dalykais.
O tas aplikatorius tai teptukas turi but po seseliuku?Kad parodytas vienoj foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 17 gruodžio 2010 - 19:50
QUOTE(Morgan @ 2010 12 17, 19:46)
blush2.gif as tai visai zalia,kiek ziuriu pagal google kiek ismeta nerandu skirtumo doh.gif Noriu pirkt ir yra spalvu kokiu man reikia,bet nesinori miltu dazytu tept unsure.gif Tai ir klausiu.Tai neverti demesio taip?O kaip matyt kad to aplikatoriaus nera? blush2.gif Nu as tikrai zalia,nesidomiu tokiais dalykais.
O tas aplikatorius tai teptukas turi but po seseliuku?Kad parodytas vienoj foto g.gif

Aplikatorius, tai tas pagaliukas su kempinėle. Originalūs Mac šešėliai jo neturi.

rodykle į šviesųjį šešėlį norėjau parodyt, kad tokio rantelio originalus šešėlis neturi:

MD foto (neoriginalūs):
user posted image

ir mano fotkintas originalus:
user posted image

ar verti dėmesio negaliu pasakyt smile.gif aš nepirkčiau, bet čia mano nusistatymai smile.gif geriau Golden rose, Ruby Rose, nei neoriginalūs MAC.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 17, 20:01)
Aplikatorius, tai tas pagaliukas su kempinėle. Originalūs Mac šešėliai jo neturi.

rodykle į šviesųjį šešėlį norėjau parodyt, kad tokio rantelio originalus šešėlis neturi:

MD foto (neoriginalūs):

ir mano fotkintas originalus:
ar verti dėmesio negaliu pasakyt smile.gif aš nepirkčiau, bet čia mano nusistatymai  smile.gif geriau Golden rose, Ruby Rose, nei neoriginalūs MAC.

drinks_cheers.gif aciu labai,dabar supratau,ne taip buvau jus supratus.Tai va as irgi nenoriu neorginalaus,bet labai ieskau keliu spalvu butent mac tai va ir domiuosi stipriai del to 4u.gif Gal jus netycia parduodat savo? blush2.gif Man reikia juodo ir balto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 gruodžio 2010 - 21:04
QUOTE(Morgan @ 2010 12 17, 20:14)
drinks_cheers.gif aciu labai,dabar supratau,ne taip buvau jus supratus.Tai va as irgi nenoriu neorginalaus,bet labai ieskau keliu spalvu butent mac tai va ir domiuosi stipriai del to 4u.gif Gal jus netycia parduodat savo? blush2.gif Man reikia juodo ir balto.

ne, savo aš neparduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 17, 20:18)
ne, savo aš neparduodu  biggrin.gif

O gaila smile.gif Bet aciu uz info,dabar zinosiu kaip atskirt,nes youtube maciau grazius makiazo pavyzdzius ir panele dare butent su Mac,nu labai graziai tepasi.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 17, 19:30)
lygiai taip pat kaip ir parduotuvėj, niekas nuo to neapsaugotas  ax.gif

Parduotuvėje paprastai bent matai daugmaž, ką perki, iš kurios lentynos(ar satlčiuko) tas parduodamas daiktas paimamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 21:37)
Parduotuvėje paprastai bent matai daugmaž, ką perki, iš kurios lentynos(ar satlčiuko) tas parduodamas daiktas paimamas unsure.gif

ir? tai apsaugo jį pvz. nuo sudžiūvimo? smile.gif Kristianoj, kai paima iš stalčiaus bent žinai, kad neprasuktas, aišku neabejoji originalumu, nes perki Kristianoj, bet ar jis bus šviežias, nesudžiuvęs sužinosi tik atidaręs.
aš noriu pasakyt, kad ar perki braškėse, ar Kristianoj, ar ebėjuj nesvarbu, ne nuo parduotuvės patikimumo priklausys jo kokybė smile.gif originalumas kita kalba ax.gif
Atsakyti
mergytes gal galit man paaiskinti kaip atskirti originalu Helena Rubinstein tigrini tusa nuo neoriginalaus
aciu 4u.gif
Atsakyti
panos, ar originalūs EL pieštukai? žinau, labai neaiški foto ax.gif
dabar jie EL saite va taip parodyti, http://www.esteelaud...ncil/index.tmpl
nors komentaruose kažkur rašo, kad anksčiau tos kempinėlės gale lyg ir nebuvo, čia naujas dizainas g.gif
gal kas tokį būtent turėjot? 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 28 gruodžio 2010 - 21:21