Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

man atrodo, kad pats logo per mažas, ne vieną foto peržiūrėjau internete g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 08, 14:58)
Foto matosi, kad ne pati kokybiskiausia, tai gal ir logo apsisvietes ir toks neaiskus. g.gif

Po darbo paziuresiu saviskes Givenchy dezute, jei dar nebus atsakyta i klausima.

Ištraukiau savo dežutę, nepatingėjau biggrin.gif Mano originali dežutė- 100 proc.

user posted image
Atsakyti
Maserati įkeltas neoriginalas :

user posted image
Atsakyti
o is ko konkreciai nusprendete?
Atsakyti
tarpas tarp logo ir Givenchy užrašo, skaičiai, tarpeliai pačiam logo neoriginalioj pakuotėj siauresni
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 08, 19:41)
Maserati įkeltas neoriginalas :

drinks_cheers.gif Taip, dabar akivaizdu...
Atsakyti
Sveikos merginos,jau buvo anksčiau kalbėta apie Lancome Hypnose tušus,tačiau norėčiau,kad jūs pasakytumėt savo nuomone. Tušas pirktas per ebay ir palyginus su mano turėtu pirktu iš patikimos sm narės daug skirtumų, taigi manau kad neorginalas,bet nesu profė šiuose reikaluose, prašau jūsų pagalbos. Ant dėžutės yra parašyta 01 ir kodai visi kaip priklauso.
O va čia foto skirtumai, pirmiausiai šepetėlis skiriasi, lancome gėlyte prie užrašo hypnose, ant dugno,mano buvusio yra lipdukas su tūriu ir galiojimu, šone dar parašytas kažkoks kodukas,o iš ebay nėra. Ir iš ebay pats šiek tiek storesnis tušas.
Va foto.
Šioj foto,dėžutėje iš ebay, apačioje mano,skiriasi ir pačios raidės

Čia maniškio šepetėlis

O čia iš ebay

Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarėja: 17 gruodžio 2010 - 17:20
QUOTE(Gintarėja @ 2010 12 17, 18:19)
Sveikos merginos,...

Nesupykit, bet jau patikimesnio puslapio kaip ebay tokiam dalykui pirkt neradot doh.gif Ebay juk pilna klastociu, ypac tokiu populiariu brand'u. O juk yra kur jo tikrai originalaus glaima nusipirkt pigiau nei LT ir nebus jokiu dvejoniu....

Kaip bendrai atsiliepimai pas pardaveja? Isvis is kurios salies siunte?

Sio tuso nenaudojus, tai nezinau, bet bendrai imant gali skirtis pakuotes del skirtingu pagaminimo saliu, skirtingai rinkai skirtu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 17, 17:30)
Nesupykit, bet jau patikimesnio puslapio kaip ebay tokiam dalykui pirkt neradot  doh.gif Ebay juk pilna klastociu, ypac tokiu populiariu brand'u. O juk yra kur jo tikrai originalaus glaima nusipirkt pigiau nei LT ir nebus jokiu dvejoniu....

Kaip bendrai atsiliepimai pas pardaveja? Isvis is kurios salies siunte?

Sio tuso nenaudojus, tai nezinau, bet bendrai imant gali skirtis pakuotes del skirtingu pagaminimo saliu, skirtingai rinkai skirtu ir pan.

Aš nežinau iš kurios šalies,tiesiog nusipirkau, su pardavėja susitarėm gražiuoju viską, bet kadangi aš taip gerai neišmanau, tai noriu čia pasitikslinti, nes ta mamytė kuri siuntėsi taip pat apsigavo nežinodama. O man tiesiog per daug nesutapimų su mano naudotais,nes naudoju jau gal 4 pakuotę ir pirmas kartas taip. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,gal galit pasakyt ar cia orginalus?
My Webpage
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2010 12 17, 18:36)
Aš nežinau iš kurios šalies,...

Tai ten kur prekes aprasymas yra is kur siuncia parasyta (item location). Plius ant siuntinuko gi matot is kur atejo. Tiesiog kai reikia kazka tokio pirkt is ebay (esu kvepalu likucius kelis kartus surizikavus pirkt), tai ziuriu is kur siuncia (visos kinijos labai padielkos, bet buna paziuri toj pacioj JAV ir matai tam tikrus miestus, rajonus, o ten daug padielku buna, tai irgi nerizikuoji), kiek atsiliepimu pas pardaveja, kokie jie, kuo isvis prekiauja. Na kazkaip man patinka labiau pirkt is tokiu, kur parduoda likucius (esu tikra, kad originalas), turi vos kelis buteliukus pardavimui arba isvis kelias ivairias prekes (matosi, kad tikrai savo issiparduoda ir ne versliuka suka).

Bet jei su pardaveja graziu sutaret (t.y. grazino pinigelius), tai jau man kvepia rimtais itarimais, kad neoriginalas - kitaip tikrai taip lengvai nenusileistu. O dabar turbut bijo, kad nepaliktumet neigiamo atsiliepimo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 17 gruodžio 2010 - 18:22
QUOTE(shopingas @ 2010 12 17, 18:21)
Tai ten kur prekes aprasymas yra is kur siuncia parasyta (item location). Plius ant siuntinuko gi matot is kur atejo. Tiesiog kai reikia kazka tokio pirkt is ebay (esu kvepalu likucius kelis kartus surizikavus pirkt), tai ziuriu is kur siuncia (visos kinijos labai padielkos, bet buna paziuri toj pacioj JAV ir matai tam tikrus miestus, rajonus, o ten daug padielku buna, tai irgi nerizikuoji), kiek atsiliepimu pas pardaveja, kokie jie, kuo isvis prekiauja. Na kazkaip man patinka labiau pirkt is tokiu, kur parduoda likucius (esu tikra, kad originalas), turi vos kelis buteliukus pardavimui arba isvis kelias ivairias prekes (matosi, kad tikrai savo issiparduoda ir ne versliuka suka).

Bet jei su pardaveja graziu sutaret (t.y. grazino pinigelius), tai jau man kvepia rimtais itarimais, kad neoriginalas - kitaip tikrai taip lengvai nenusileistu. O dabar turbut bijo, kad nepaliktumet neigiamo atsiliepimo....

Nemanau, tiesiog saziningas zmogus, kuri pati nezinodama pirko ir nudege.
Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti