Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

100% neoriginali MAC palete 4u.gif
Atsakyti
padekit, merginos;)
si Jusu manymu originali ar ne,kyla man itarimu?
http://www.manodrabu...shiseido-dovana
LAUKIU I AZ;), ACIU
Atsakyti
KAIP ATSKIRT ORIGINALUS TUSAS AR NE
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2010 10 27, 01:06)
KAIP ATSKIRT ORIGINALUS TUSAS AR NE

Lengviausia atskirti, kai turi "po ranka" tikrai originalu ir yra su kuo palyginti. Bet siaip turi buti kokybiskai padarytas, kodukai turi buti ant tuso ir dezutes.
Atsakyti
Merginos, kaip manot, ar originalūs? g.gif

user posted image
Atsakyti
man atrodo, kad originalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 17, 11:35)
Lengviausia atskirti, kai turi "po ranka" tikrai originalu ir yra su kuo palyginti. Bet siaip turi buti kokybiskai padarytas, kodukai turi buti ant tuso ir dezutes.

1.yra zmoniu,kurie turedami nusipirke neoriginalios kosmetikos ar kvepalu, sventai isitikine, kad butent jo daiktas yra originalus.
2. as manau, kad jei pinigus padirbineja, tai kodus ant dezuciu vienas juokas padirbt.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2010 12 05, 23:15)
1.yra zmoniu,kurie turedami nusipirke neoriginalios kosmetikos ar kvepalu, sventai isitikine, kad butent jo daiktas yra originalus.
2. as manau, kad jei pinigus padirbineja, tai kodus ant dezuciu vienas juokas padirbt.

siais laikais tikrai yra baisu kazka pirkti,ypac, kai galvoji,kad perki originalu daikta ir moki kaip uz originala,o gauni padirbta... siais laikais viska zmones padirbineja
Atsakyti
Neoriginali? g.gif

user posted image
Atsakyti
man atrodo, kad ne.
aš iš Givenchy logo sprendžiu
galiu klyst
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 08, 12:16)
man atrodo, kad ne.
galiu klyst

Gal aptrinta dezute ir tiek?
Man atrodo, kad originali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 08, 13:16)

Foto matosi, kad ne pati kokybiskiausia, tai gal ir logo apsisvietes ir toks neaiskus. g.gif

Po darbo paziuresiu saviskes Givenchy dezute, jei dar nebus atsakyta i klausima.
Atsakyti