Įkraunama...
Įkraunama...

Originali ar ne?

QUOTE(shemsa @ 2010 10 05, 18:34)
mano akim tai nea, nebent labai jau senas leidimas, bet seip tokios pakuotes neteko matyt  g.gif

drinks_cheers.gif Labai jau nepatikimai atrodo.... rolleyes.gif Niekur tokių nemačiau.... Ir aplikatoriai "ne į temą"....
Atsakyti
98% kad neorginalus seseliai. 4u.gif
Atsakyti
Turbūt, kad neoriginalūs, nes ir ant pakuotės vienoj eilutėj parašyta "6 šešėliai", kitoj- kad tai šešėlių ketvertas.
Atsakyti
Čia originalūs tokie šešėliai
user posted image
Čia Roxetės matyti
user posted image
Sulyginus sakyčiau, kad fuflo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 06 spalio 2010 - 20:51
Kaip suzinoti ar tusas originalus ar ne? Buvau pirkusi HR Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks is SM nares, garantavo, kad 100% originalus, kad taip turi dazyti (dandziau tik viena karta ir jis man nepatiko), bet kyla itarimu del jo unsure.gif
Ar HR Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks buna su guminiais sepeteliais, nes pirkdama galvojau, kad bus su paprastu geliuku, o gavau su guminiu...internete su guminiais sepeteliais neranu unsure.gif

Kalbu apie si tigrini
user posted image
Atsakyti
aš kelis kartus turėjau HR tigrinį tušą, bet niekad guminiu šepetėliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 08, 14:41)
aš kelis kartus turėjau HR tigrinį tušą, bet niekad guminiu šepetėliu  g.gif

Radau as HR tigrini tusa su guminiu sepeteliu, kaina uz save viska pasako:
http://www.dhgate.co...5b82a373c4.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 08 spalio 2010 - 15:57
Esu turejusi HR,bet buvo tikrai neguminis 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz bendras pajegas, jau isitikinau, kad neoriginalus. 4u.gif Gerai, kai yra su kuo pasikonsultuoti drinks_cheers.gif ACIU thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

Sveikos merginos, gal galite pakomentuoti šie mac šešėliai originalas ar fake. g.gif
Atsakyti
mano akim tai ne schmoll.gif bet as nesu eksperte mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 14 spalio 2010 - 10:15
QUOTE(špulikė @ 2010 10 14, 11:43)
Sveikos merginos, gal galite pakomentuoti šie mac šešėliai originalas ar fake. g.gif

Tikrai neoriginalus. MAC niekada neturejo tokiu paleciu.
Atsakyti