Sveikutes mergaites, turiu prasyma, nusimanancios, padekit issiaiskinti, ar priemone originali. Is anksto, aciu uz atsakymus
QUOTE(mazgiukai @ 2009 11 23, 10:07)
Sveikutes mergaites, turiu prasyma, nusimanancios, padekit issiaiskinti, ar priemone originali.
Na is Guerlain mane domina tik meteoritai ir blizgiai, tai tiek ir gaudausi... Bet man atrodo Guerlain isvis nepadirbinejama. Neteko ne karto su tuo susidurt, kad butu kur nors matyta ar girdeta apie neoriginalu produkta
QUOTE(shopingas @ 2009 11 23, 14:56)
Na is Guerlain mane domina tik meteoritai ir blizgiai, tai tiek ir gaudausi... Bet man atrodo Guerlain isvis nepadirbinejama. Neteko ne karto su tuo susidurt, kad butu kur nors matyta ar girdeta apie neoriginalu produkta
As irgi nesu macius ar girdejus, kad Guerlain padirbinetu.
Gal cia kokiai Azijai pagaminta Nes visai nematyti
QUOTE(Tainka @ 2009 11 24, 00:07)
As irgi nesu macius ar girdejus, kad Guerlain padirbinetu.
Gal cia kokiai Azijai pagaminta Nes visai nematyti
na o jei tarkim gaminti Azijai, kaip jus sakot, tai ka reiskia, kad jie nekokybiski, kazkokie prastesni, ar kaip???
QUOTE(mazgiukai @ 2009 11 24, 11:35)
na o jei tarkim gaminti Azijai, kaip jus sakot, tai ka reiskia, kad jie nekokybiski, kazkokie prastesni, ar kaip???
Ne, neprastesni, tiesiog ne musu rinkai
QUOTE(Tainka @ 2009 11 24, 13:05)
Ne, neprastesni, tiesiog ne musu rinkai
aciu, uz atsakyma
QUOTE(mazgiukai @ 2009 11 24, 12:35)
Ne, tikrai nebuna prastesni - kokybe ta pati. Gi pvz neseniai buvo isleisti 'white pastel' (atrodo nemaisau pavadinimo) meteoritai ir jie buvo skirti tik Azijos rinkai (t.y. niekur kitur ju nepardavinejo). Cia turbut atsizvelgiant i ju odos atspalvio ypatumus daugiau...
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 26, 15:52)
Paskaicius atsiliepimus apie nare,atrodo,kad megeja zaisti su padirbiniais..
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2010 05 26, 09:36)
o sakykit, lietuvoje yra mineralines pudros? ar tik uzsieni toks geris yra?
Yra (tbs, loreal,catrice ir kt.),bet ne tiek daug firmu,kaip uzsienyje.
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 26, 14:52)
Pasidėjau šalia savo senosios dėžutę ir pačią "tarą", tai viskas identiška, bet ar kaina tokia naujos gali būti, tai man nerealu..
Man irgi baisu pirkti, nes ir atsiliepimu visokiu yra O moketi tiek kiek parduotuvej tikrai nenoriu Sake is uzsienio parsivezusi, bet ar ten taip pigu?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 26, 21:33)
Man irgi baisu pirkti, nes ir atsiliepimu visokiu yra O moketi tiek kiek parduotuvej tikrai nenoriu Sake is uzsienio parsivezusi, bet ar ten taip pigu?
na aš kiek buvusi Duty Free, tai pigiausias variantas buvo apie ~100 Lt, o ar įprastose užsienio parduotuvėse gali būti pigiau, tai kažin Na nebent kokia super duper akcija, bet nemanau, kad iki 50 Lt