QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 13, 14:37)
na, nesakykit, as vandenu su iklotais nesulaikinejau, o be to, jie tam ir neskirti...
man vandenys tiesiog nutekejo ir tiek, paskui paeme slaugute is suvale, o kam tie iklotai tokiu atveju? Kur jums reikejo vaiksciojot?
Jei paskui ir varvejo kazkiek, tai nebuvo problema, kai ant kamuolio sedejau saremiu metu, dave vienkartini pakloteli, kad nesutepciau kamuolio ir kad higieniska butu. Iklotu dideliu prisireike tik po gimdymo.
Tai man zinokit buvo ziaurumo ir besirdiskumo virsune...
Cia AK. Tad zinokit - reik savo puodeli turet ir stalo irankius taip pat - atnesdavo valgyti be irankiu.. Nezinau, gal paprasius duotu, bet kadangi savo turejau, tai nezinau kaip butu buve..
Vazelino lupoms man prireike, nes labai sudziuvo lupos, vandens gert neleido.
man vandenys tiesiog nutekejo ir tiek, paskui paeme slaugute is suvale, o kam tie iklotai tokiu atveju? Kur jums reikejo vaiksciojot?
Jei paskui ir varvejo kazkiek, tai nebuvo problema, kai ant kamuolio sedejau saremiu metu, dave vienkartini pakloteli, kad nesutepciau kamuolio ir kad higieniska butu. Iklotu dideliu prisireike tik po gimdymo.
Tai man zinokit buvo ziaurumo ir besirdiskumo virsune...
Cia AK. Tad zinokit - reik savo puodeli turet ir stalo irankius taip pat - atnesdavo valgyti be irankiu.. Nezinau, gal paprasius duotu, bet kadangi savo turejau, tai nezinau kaip butu buve..
Vazelino lupoms man prireike, nes labai sudziuvo lupos, vandens gert neleido.
Labai pritariu siai mamytei
Man tarkim gimdykloj vandenis nuleido, i toki puodeli, o kai jau jie bego labai silpnai, tada akusere vis palute patiesdavo.
Del irankiu pirma karta gimdant turejau, bet palatos kaimyne neturejo, tai pirma karta jai dave, o po to paprase, kad savo atsinestu (ta prasme, kad vyras atnestu).
Del vandens tai man vyras tik lupas vilge, gerti paciai neleido, apie valgyma irgi jokiu net minciu (nes jei gimdai pilnu skrandu tai labai ,,maloniai'' vemi.)
Del vazelino, tai paciam gimdymui ligonine savo turejo, o as tik lupoms buvau paemus, tai labai praverte.
QUOTE(Loveco @ 2012 10 14, 12:47)
į gimdyklą įsidėjau:
* dokumentus (paskutinę akirmiką tiksliau dėsiuos);
* tinklines kelnaites;
* 1 didžiausią paketą (šiaip ten viską duoda, net po gimdymo duoda tooookį didelį, kad niekur nemačiau net pirkt bet jei nubėgtų vandenys kur prieš gimdymo namus, tai įsimečiau į krepšį tiesiog.
* 1 litrą geriamo vandens
* kažką pagraužt (paskutinę akimirką dėsiuos)
* homeopatinių žirniukų, kuriuos dar proeš tai pradėsiu gert, ir per gimdymą reikės nesustot.
* žvakę su degtukais (man labai patiko antro gimdymo metu )
* Vaikeliui: vystykliuką, segtuką, vilnos prilaikančias kelnytes, vilnos kojinytes, siaustinuką bei šliaužtuką su kepuryte. Ir dėl visa ko vienkartinę sauskelnę
* Fotikas, telefonas (paskutinę akirmiką).
* švarūs rūbai ir šlepetės vyrui
* šlepetės man.
Viskas, daugiau nėra net ką ir dėt.
* dokumentus (paskutinę akirmiką tiksliau dėsiuos);
* tinklines kelnaites;
* 1 didžiausią paketą (šiaip ten viską duoda, net po gimdymo duoda tooookį didelį, kad niekur nemačiau net pirkt bet jei nubėgtų vandenys kur prieš gimdymo namus, tai įsimečiau į krepšį tiesiog.
* 1 litrą geriamo vandens
* kažką pagraužt (paskutinę akimirką dėsiuos)
* homeopatinių žirniukų, kuriuos dar proeš tai pradėsiu gert, ir per gimdymą reikės nesustot.
* žvakę su degtukais (man labai patiko antro gimdymo metu )
* Vaikeliui: vystykliuką, segtuką, vilnos prilaikančias kelnytes, vilnos kojinytes, siaustinuką bei šliaužtuką su kepuryte. Ir dėl visa ko vienkartinę sauskelnę
* Fotikas, telefonas (paskutinę akirmiką).
* švarūs rūbai ir šlepetės vyrui
* šlepetės man.
Viskas, daugiau nėra net ką ir dėt.
Idomus daiktu sarasas
Pas mane viskas is esmes skiriasi