Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą IV dalis

QUOTE(Oxys @ 2012 02 22, 07:51)
Aš tai bijau ne per daug prikrauti, o per mažai biggrin.gif
Į gimdyklą kol kas sudėjau tinklines kelnaites, TENA įklotus (patarė vaistininkė) smile.gif, vienkartinių paklodžių, gumyčių plaukams, lupų vazelinas, leliui drabužėlius (pampersą, kojines, kepurytę (tik kaip žinoti, kad tiks), siaustinukas, šliaužtinukai.
Liko dar chalatą įsimesti ir kokius senus naktinius bei tapkes.  smile.gif

į gimdyklą užtenka tik vieno įkloto, kurį įsidėsit po gimdymo, daugiau nereikia..
ir vienkartinių paklodžių tikrai nereikia, kam? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 02 22, 08:10)
į gimdyklą užtenka tik vieno įkloto, kurį įsidėsit po gimdymo, daugiau nereikia..
ir vienkartinių paklodžių tikrai nereikia, kam?  schmoll.gif

Vieną tik ir įsidėjau, kitus įdėjau į kitą tašę, kuri keliaus į palatą.
O dėl paklodžių skaičiau šioje temoje, kad gali prireikti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2012 02 22, 07:59)
aij tu cia rasei i gimdykla,o ne apskritai.. doh.gif  tai tada viskas manau ko ir reikia:)

Į palatą dar nesukrauta tašė biggrin.gif
Ten kol kas tik pampersai ir Tena įklotai yra.
Atsakyti
QUOTE(Oxys @ 2012 02 22, 08:44)
O dėl paklodžių skaičiau šioje temoje, kad gali prireikti  smile.gif

o kam? po savęs pasikloti? juk prikloja ten visokių tų palų, paklodžių ir valdiškų, tikrai neverta į gimdyklą jų tįst, į palatą tik.
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif
Neimsiu tada, nes užima pusę tašės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 02 21, 18:47)
kai kuriuose gimdymo namuose gimdyklose per sąrėmius galima į dušą eit ar vonioj pagulėt, tai turbūt rankšluostis tam, kad po to nusišluostyt..  4u.gif

a, stai kaip... na aciu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2012 02 21, 19:35)
dejau dejau ta tase tai jau nezinau ko ten ir betruksta doh.gif
is pradziu sau idejau tena iklotu, paskui nusprendziau visgi pora pampersu suaugusiems pasiimti, manau pirmai nakciai tikrai pravers blush2.gif
tik va nelabai supratau g.gif Revla parase kad i gimdykla reikia ranksluoscio g.gif ar tikrai reikia ir kam? i palata tai isidejau, bet va i gimdyklos tase tai ne g.gif

Man vyras slapia ranksluosti ant veido dedavo smile.gif
QUOTE(Cansado @ 2012 02 21, 19:47)
kai kuriuose gimdymo namuose gimdyklose per sąrėmius galima į dušą eit ar vonioj pagulėt, tai turbūt rankšluostis tam, kad po to nusišluostyt..  4u.gif

Man neleido eiti, nes buvau prijungta prie aparato, bet dusas ten buvo, tai manau,kad tikrai galima juo pasinaudoti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O sodros knygelę būtina su savimi turėti? Daug kur dabar kompiutertyje pasižiūri ar esi draustas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2012 03 12, 16:12)
O sodros knygelę būtina su savimi turėti? Daug kur dabar kompiutertyje pasižiūri ar esi draustas  g.gif

gimdžiau 2011-12, Sodros pažymėjimo nereikėjo..Tik asmens dokumento ir nėščiosios kortelės.
Atsakyti
Aš vis dar ligoninėje. smile.gif
Tai nereikėjo. Čia apie AK.
Reikėjo tik asmens dokumento ir neščiosios kortelės.
Atsakyti
Kauno klinikose geriau turėti dvejas kepurytes ir dvi poras kojinaičių, nes mažiukui deda kepurytę ir kojinytes iškart ir duoda mamytei, o paskui, nuplovus galvytę, reikia švarios kepurytės. Ir jei per tą laiką, kol abu džiaugiasi susitikimu, atlieka mažiukas savo reikaliukus, tai gali prireikti ir antrų kojinyčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 03 12, 17:14)
gimdžiau 2011-12, Sodros pažymėjimo nereikėjo..Tik asmens dokumento ir nėščiosios kortelės.

Ačiū, aš dar užsitikrinimui paskambinau į Vilniaus gimdymo namus, tai sakė pažymėjimo nebūtina turėti, bet reikėtų pati sodros pažymėjimo numeriuką žinoti.
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2012 03 30, 11:52)
Ačiū, aš dar užsitikrinimui paskambinau į Vilniaus gimdymo namus, tai sakė pažymėjimo nebūtina turėti, bet reikėtų pati sodros pažymėjimo numeriuką žinoti.

jis būna įrašytas nėščiosios kortelės pirmam lape.. 4u.gif čia kad nereiktų mintinai mokytis.. 4u.gif
Atsakyti