Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą IV dalis

Sąrašiukas daiktų į ligoninę
Svarbiausi dokumentai :
nėščiosios kortelė,
pasas,
socialinio draudimo pažymėjimas,
Higienos reikmenys:
muilas,
šampūnas plaukams,
dantų šepetėlis ir dantų pasta,
kremas veidui,
šukos,
2-3 rankšluostėliai,
higieniniai įklotai (specialiūs po gimdymo),
Garmastan tepaliukas (bent jau man jis geriausiai tiko)
Įklotai į liemenėlę(jei turėsi daug priešpienio ar pienuko, kad nepersigertų per liemenėlę)
Dar pravers:
chalatas,
pižama ar naktiniai,
medvilninės kojinaitės,
sportinis kostiumas,
šlepetės,
kelnaitės ir speciali žindymo liemenėlė.
Būtiniausi daiktai naujagimiui:
sauskelnės,
drėgnos servetėlės,
vilnonės kojinaitės,
2 kepurytės,
siaustinukai su pirštinytėmis (keturi, žiūrint kiek būsi ligoninėje),
miegmaišiukas arba šiaip šiltas užklotas vaikiukui,
šliaužtinukai (ilgomis ir trumpomis rankovytėmis)(keturi, tai tikrai irgi priklauso nuo to kiek laiko būsi ligoninėje),
vienkartinės paklotėlės leliukui pervystyti (labai patogus daiktas, nes jei atsitinka avarija išmeti ir viskas) (jų būna visokiausių dydžių, pasiklausi vaistinėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudne*: 21 gruodžio 2011 - 08:37
QUOTE(vilmoske @ 2011 12 08, 16:29)
Siaubas, jaučiuos visiškaipasimetus..  blush2.gif  Atrodo, kad geriausia būtų susipakuoti ir vežtis į gimdymą pusę namų biggrin.gif

panasiai ir vezemes, nes kuo daigiau turesi,tuo ramesne busi
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2011 12 26, 22:29)
panasiai ir vezemes, nes kuo daigiau turesi,tuo ramesne busi

o man kaip tik nesinori prisikrauti visko ko nereikia biggrin.gif
i gimdykla jau lyg viska turiu, liko visa kita susideti, tik niekaip neprisiruosiu.. o jau 37-ta savaite doh.gif
Atsakyti
Aš 2010m. AK gimdžiau, tai neprašė nei pampersų, nei kojinyčių. Vat tik ko pritrūko, tai kaldrytės, nes ji buvo susukta į ligoninės kaldrytę. Atėjo ryte svert, nurengiau mažę, kol pasvėrė, kol ką. Dėt ruošiaus pampersą ir susisiojo kaldrytę. Paprašiau kitos, tai pasakė kaldrą apsukt kita puse ir iki vakaro išdžius.. Tai vyras greit lėkė namo atvežt sausos kaldrytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 12 28, 23:07)
o man kaip tik nesinori prisikrauti visko ko nereikia biggrin.gif
i gimdykla jau lyg viska turiu, liko visa kita susideti, tik niekaip neprisiruosiu.. o jau 37-ta savaite doh.gif

O, tai aš dar turiu laiko lotuliukas.gif
Bet nenoriu pasilikti visko paskutinėms dienoms.. noriu susipakuot ir ramiai sėdėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2011 12 29, 16:23)
O, tai aš dar turiu laiko  lotuliukas.gif 
Bet nenoriu pasilikti visko paskutinėms dienoms.. noriu susipakuot ir ramiai sėdėt smile.gif

tikiuosi, kad ir as dar turiu laiko lotuliukas.gif
sian jau isidejau wc popieriaus, tapkes... doh.gif ka cia dar reikia... doh.gif
pirmo kada laukiausi tai irgi gana anksti susiruosiau, bet dabar vis nera laiko, nera noro, nera jegu...
Atsakyti
Aš atrodo na jau taip susipakavus buvau,kad tik ko nepritrūkčiau,bet vis tiek į mane buvo labai kreivai gimdykloj pažiūrėta,kad neturėjau stiklinės ar puoduko vandeniui gerti doh.gif .Kranas prie pat,gerti noriu kaip kupranugaris,vyras paprašė sesutės stiklinės,tai sako - ''Kaip,neturit?Reikia turėt...''Paskolino tada savo puodelį.
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2011 12 30, 10:52)
Aš atrodo na jau taip susipakavus buvau,kad tik ko nepritrūkčiau,bet vis tiek į mane buvo labai kreivai gimdykloj pažiūrėta,kad neturėjau stiklinės ar puoduko vandeniui gerti doh.gif .Kranas prie pat,gerti noriu kaip kupranugaris,vyras paprašė sesutės stiklinės,tai sako - ''Kaip,neturit?Reikia turėt...''Paskolino tada savo puodelį.

o, gerai, kad sita priminei...
bet siaip keista man kad dar ir indus i ligonine turi susikrauti doh.gif kvaila tvarka.
Atsakyti
perziurejau sarasiuka, tai lyg viska jau susidejau, tereikes dar chalata issiplauti ir sauskelniu paka isimesti. viso kito turetu pakakti ka jau isimeciau i tase thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 12 29, 15:50)
tikiuosi, kad ir as dar turiu laiko  lotuliukas.gif
sian jau isidejau wc popieriaus, tapkes...  doh.gif ka cia dar reikia... doh.gif
pirmo kada laukiausi tai irgi gana anksti susiruosiau, bet dabar vis nera laiko, nera noro, nera jegu...

aš patarimą vieną duosiu - įsimeskit drėgnų vaikiškų servetėlių poką reikalams wc susitvarkyti, nes jeigu kartais plyštumėt/kirptų gimdymo metu, kažkaip smagiau naudoti drėgnas servetėles po to wc, ne tualetinį popierių..Čia mano toks pastebėjimas iš mano ir mano palatos kaimynių patirties.. 4u.gif

QUOTE(slyva @ 2011 12 30, 10:29)
bet siaip keista man kad dar ir indus i ligonine turi susikrauti doh.gif kvaila tvarka.

nu ne visus indus, tik puodelį/stiklinę ir įrankius valgymui..
Atsakyti
nzn ar jau buvo kur apie tai kalbeta, kaip aprengti leliu isvaziuojant is GN ziema? gal galit mazdaug nupasakot ar daug ji ten viskuo reikia prirengt?
Atsakyti
QUOTE(kutikutule @ 2011 12 30, 15:22)
nzn ar jau buvo kur apie tai kalbeta, kaip aprengti leliu isvaziuojant is GN ziema? gal galit mazdaug nupasakot ar daug ji ten viskuo reikia prirengt?

Mes su mažąja gruodžio pradžioj grįžom taip:pampersas,marškinukai su pirštinytėm,vilnonės kojinytės,šliaužtinukai,megztukas.Toliau kišau į žieminį kombinezoną,dėjau šalikėlį,porą kepurių(viena naujagimio,kita žieminė) ir dar burnytę merliuku užklojau.Nešėmės iki mašinos lopšiuke.Diena buvo šaltesnė nei šiandien,kokie 5 šalčio ir vėjuota 4u.gif
Ai,dar į temą - ligoninėj pasigedau vazelino,nes po gimdymo buvo suskeldėję lūpos(o gal susikramčiau gimdydama).Kol vyras atvežė,gelbėjausi bepanteno tepaliuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giurza online: 30 gruodžio 2011 - 15:32