Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą IV dalis

QUOTE(Felisite @ 2011 08 09, 13:22)
gal jei jum nesunku galetu kas nors pakomentuoti, kas per da velnias tinklines kelnaites? kuo jos ipatingos kad jas reiktu isideti i krepsi ?


As dar tiik ruosiuosi gimdyti ir tas kelnaites jau nusipirkau kelias(vaistineje)-tai suprantu,kad jos patogios tuo kad tampysis tiek,kiek reikia,nevarzys judesiu,lengvai issiplaus.Isivaizduoju,kad naudosiu jas jau po gimdymo,kai reiks detis didokus paketus.Nors iskart po gimdymo turbut patogiausios bus uzmaunomos vienkartines kelnaites- sauskelnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 09 rugpjūčio 2011 - 12:34
QUOTE(Felisite @ 2011 08 09, 13:22)
tiek visko prirasyta, o to ko reikia ir neradau smile.gif
as kaip is akmens amziaus, gal jei jum nesunku galetu kas nors pakomentuoti, kas per da velnias tinklines kelnaites? kuo jos ipatingos kad jas reiktu isideti i krepsi ?



tinklinės kelnaitės atrodo taip:

user posted image

man atrodo, kad jos tikrai nebūtinas daiktas.. schmoll.gif dukart gimdžiau, ir trečiąkart gimdysiu, ir tikrai jų nepirksiu, puikiausiai išsiverčiau su paprastom įprastinėm kelnaitėm, tik reikia, kad jos tvirtai viską apspaustų ir laikytų (įklotus turiu omeny)..ir nei kas varvėjo po kraštus, nei išsiterliojau, nei ką..
Atsakyti
man tai praverte tos tinklines kelnaites, nes realiai namie jauciu netureciau tokiu kelnaiciu,kurios galetu prilaikyt milzinisko dydzio paketus kuriu prireike thumbup.gif ju rasi vaistinei,kartu kai paketus pirksi 4u.gif
Atsakyti


Pradėjau galvoti apie gimdyvės krepšelį - kiek tų krepšelių turi būti - 1 mamos (gimdyklos ir palatos) ir 1 atskiras kūdikio? Ar 1 gimdyklos, 1 palatos ir 1 kūdikio?
Ku rasti drabužėlių gimdymui? Ar čia jau kiekvienoj gimdykloj duoda? Ar reikia savo turėti? Kas geriau pižamos komplektas ar naktiniai + chalatas? Kol kas teik blush2.gif

g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
gimdykloj duos rūbus, tai savo tik šlepetes ar kojines įsimeskit. Dar į tą pačią tašę galit įsimesti 1 įklotą po gimdymo ir tinklines kelnaites. Kol perkels į palatą pilnai užteks. Na, o toliau pagal pageidavimą - mineralinis, fotikas. Tik dokumentų nepamirškit.

Vaikui įsidėkit 1 pampersą ir 1 rūbelių komplektą - vėl gi, to pakaks kol perkels į palatą.

Tikrai neimkit į gimdyklą visos tašės su krūva daiktų, nes didžiosios dalies reikės jau palatoje.

Visa kita susidėkit į vieną didesnę tašę, ko pritrūks - atveš.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 10, 15:07)
gimdykloj duos rūbus, tai savo tik šlepetes ar kojines įsimeskit.


Taip drąsiai nesakyčiau.Ne visose ligoninėse duoda naktinius ir chalatą 4u.gif
Atsakyti
As dariau viena tase gimdyklai, nedidele - rubai gimdymui, slepetes man ir vyrui, vanduo, palute, iklotas. I ta pacia sudejau ir atskira maisiuka su vaiko rubeliais, parodziau vyrui kur yra, kad kai paprasys paduotu.
Visa kita dejausi i atskira lagamienli ir palikom masinoj, atnese vyras jau kai perkele i palata.
Beje, ne visur duoda naktinius gimdymui, VGN'e man nesiule, neent gal reikejo prasyti, bet as tam reikalui turejau vyro marskinius, labai patogu, man pakankamai ilgi ir lengvai atsegami kad vaikeli ant krutines padetu, nereik kelltis iki pazastu smile.gif
Atsakyti
tuomet turbūt reiktų pasidomėti prieš važiuojant į GN g.gif nes kiek pasiklausai - tai visom davė biggrin.gif
Atsakyti
O po paklotėliu reikai dar ką nors pasitiesti?
na klijonkę ar dar ką?

Pientraukį ėmėt į GN?

kiek pamperiukų reiktų pasimti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2011 08 10, 20:50)
O po  paklotėliu reikai dar ką nors pasitiesti?
na klijonkę ar dar ką?

Pientraukį ėmėt į GN?

kiek pamperiukų reiktų pasimti? g.gif  g.gif  g.gif


Pasitiesimui šiaip viską duoda ligoninėj, tai nebent pati kažko spec nori (nu jei netinka medžiaginiai paklotai smile.gif).
Pientraukio neėmiau, manau kad nebūtina. Jei jau prireiktų kartais, tai geriau vyrui pasakyt kur yra pirkt arba kur namie padėta, atveš smile.gif

Turėjau vieną nedidelį poką (ten 27 berods vnt buvo). Tai būtų užtekę ir dar likę, jei nebūtų reikėję ligoninėj visą savaitę būt. Paprastai po poros dienų išleidžia, tai tikrai tų sauskelnių daug nesusinaudoja.
Atsakyti
o iš vaistukų ką ėmėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2011 08 10, 21:12)
o iš vaistukų ką ėmėt? g.gif


Nieko g.gif Tiesa, po gimdymo (darė CP) gydytoja rekomendavo Diclofenac žvakutes nuo skausmo, tai vyras nupirko 5 vnt. Daugiau nieko neprireikė.
Atsakyti