Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą IV dalis

QUOTE(Kojotė @ 2011 01 29, 13:18)
as galvoju ji taip pat reikia butinai irasyti i sarasa g.gif

Man AK akušerė patarė porą savaičių diržo/korseto nesidėti po gimdymo, leisti patiems raumenukams padirbėti, o po to jau galima ir dėtis..Taip ir dariau, tai iškart po gimdymo neprireikė tokio daikto..
Atsakyti
Man drauge, tik patare, is karto deti dirza, bet manau gine geriau zino 4u.gif
Atsakyti
kokie butu dar atsiliepimai del dirzo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 01 30, 13:13)
Man AK akušerė patarė porą savaičių diržo/korseto nesidėti po gimdymo, leisti patiems raumenukams padirbėti, o po to jau galima ir dėtis..Taip ir dariau, tai iškart po gimdymo neprireikė tokio daikto..

Na tai labai individualu 4u.gif Aš po CZ antrą dieną jau turėjau stotis ir bandyti judėti, sesutė su MB uždėjo man gorsetą (diržą) tą spec. Ir ką to pasekoje, mano pilvas žemiau bambos iki pat tam tikros vietelės buvo MĖLYNI (viena didžiulė hematoma), o priežastis viena - anemija (mažakraujystė), tai man tas diržas kaip pragaras dabar stovi mintyse ( o ir 4mėn po gimdymo dar su ta hematoma kankinaus), šįkart neimsiu.... Nors su juo ir patogiau judėti, nes prilaiko tą didžiulį pilvą, kuris vis dar lieka po gimdymo, o ir ne taip tempia jį žemyn, bet....Kiekviena mokomės iš savo klaidų 4u.gif

Šiaip geras dalykas, daug lengviau su juo, bet kaip Cansado teisingai sako savaime raumenys greičiau susitraukia, irgi kažkur skaičiau, nei gorseto prilaikomi, nes tada labiau dirba raumuo, nei su gorsetu 4u.gif
Atsakyti
GN rekomendavo užsidėti diržą po gimdymo. Tik dvi savaites galėjau su juo būti, nes po juo prasidėjo odos alergija.
Atsakyti
QUOTE(Dominyko_Svajone @ 2010 09 02, 23:54)
o as gimdziau VGN, tai ten jokiu vaistu nedave. Nes mano palatos kaimynei skaudejo labai, ji prase, tai gydytojas pasake pavadinima ir liepe pacia nusipirkti. Declafenaco berods. nepamenu tiksliai pavadinimo sad.gif

Taip, VGN'e (bent jau prieš 2 metus) labai taupiai duodavo būtent Diclofenako žvakutes.
Tik nežinau ar jos tinka gimdos susitraukimų skausmams - maniau, kad labiau tuomet, kai siūtas kaklelis?
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2010 09 07, 19:12)
Man liepė gert nuo skausmo vaistus paprastus,tokius kaip Ibuprofenas unsure.gif gimda žiauriai skausmingai po gimdymo susitraukinėjo,ypač žindant.Tai gėriau paprastus vaistus unsure.gif

Panašu, kad iš tiesų galima žindyvėms ibuprofeno smile.gif
http://www.pradzia.org/node/304
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 14 vasario 2011 - 12:19
Sveikos,
Noriu paklausti, o tai i gimdykla reikia tureti pasiemus atskira tasyte kaip suprantu? Tapkes, pampersas kudikiui, iklotas sau? O tai kur tuomet buna atsiveztoji tase? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2011 02 15, 01:30)
... O tai kur tuomet buna atsiveztoji tase? smile.gif

Pas vyrą mašinoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2011 02 14, 23:30)
Sveikos,
Noriu paklausti, o tai i gimdykla reikia tureti pasiemus atskira tasyte kaip suprantu? Tapkes, pampersas kudikiui, iklotas sau? O tai kur tuomet buna atsiveztoji tase? smile.gif

nebūtinai..aš viską buvau susidėjus į vieną tašę didelę ir ją iškart vyras atnešė į gimdyklą, kol aš rengiaus..gimdžiau AK, ten gimdyklos didelės, niekam ta mano tašė netrukdė..paskui po visko vyras išvažiavo namo, o mane su ta taše pervežė į palatą..
Atsakyti
labas 4u.gif tai 4u.gif tarkim atvaziuojam i skubu priemima ir einam tenais iskart su krepsiu ar tik tada vyras atnesa daiktus is masinos kai visi popieriai supildomi>? g.gif cia apie kmuk konkreciai noreciau zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 15, 17:04)
labas  4u.gif tai  4u.gif tarkim atvaziuojam i skubu priemima ir einam tenais iskart su krepsiu ar tik tada vyras atnesa daiktus is masinos kai visi popieriai supildomi>? g.gif cia apie kmuk konkreciai noreciau zinot  4u.gif

Pirma reikėtų be krepšių priimamajame pasitikrinti, ar tikrai gimdot, ar tikrai guldys ir tik tada, jei taip, gali vyras atnešti daiktus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 02 15, 18:10)
Pirma reikėtų be krepšių priimamajame pasitikrinti, ar tikrai gimdot, ar tikrai guldys ir tik tada, jei taip, gali vyras atnešti daiktus..  4u.gif

dekui labai 4u.gif
Atsakyti