Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Gyncė @ 2006 01 24, 21:00)
Na jų saite yra kambarių foto. Aš kaip skambinau, tai kalbėjom apie tuos visus kambarius. Tai kaip aš supratau, tik tie kambariai ir yra. Nėra tik standartinio dviviečio nuotraukų. Aš nežinau per kur tu žiūrėjai, gal ir per čia, bet įmetu dar nuorodą 4u.gif
nuotraukos. Spausk pvz: dvivietis liux 101. Ir išmes jo foto.

Ai dar prisiminiau, mes paprašėm kad atneštų mum į kambarį visą poką sulčių, tai sumokėjom 10 litų.

čia žiūrėjau, bet kai liuksas per brangu ir teks tenkintis standartiniu, tai norėtųsi pamatyt kaip jis atrodo (lova tikiuosi dvigulė lotuliukas.gif ), o dar kai jie rašo, kad visi kambariai skirtingi, tai iš vis intriguoja ir smalsu darosi...
nors ten prie foto yra kelios žydro, geltono, raudono kambario nuotraukos, tai ten gal ir bus tie standartiniai... bet jie visi taip tokioj palėpėj atrodo, nors tai irgi savotiška romantika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 24 sausio 2006 - 21:13
QUOTE(AŠA @ 2006 01 24, 21:03)
čia žiūrėjau, bet kai liuksas per brangu ir teks tenkintis standartiniu, tai norėtųsi pamatyt kaip jis atrodo (lova tikiuosi dvigulė  lotuliukas.gif ), o dar kai jie rašo, kad visi kambariai skirtingi, tai iš vis intriguoja ir smalsu darosi...

Įdomu, jeigu pas juos paprašius, gal jie atsiūstų į emeil'ą nuotraukas kelias tų kambarių g.gif
Bet šiaip viešbutis yra aukšto lygio, palyginus su kitais druskininkuose, tad manau ir tie kambariai bus puikūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 01 24, 21:03)
bet jie visi taip tokioj palėpėj atrodo, nors tai irgi savotiška romantika biggrin.gif

Jo aš ir tokį vaizdą susidariau, nes viešbučio architektūra tokia, na o kambariai tikrai gan jaukūs(na ir pavariau reklamos doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 01 24, 21:11)
Įdomu, jeigu pas juos paprašius, gal jie atsiūstų į emeil'ą nuotraukas kelias tų kambarių g.gif
Bet šiaip viešbutis yra aukšto lygio, palyginus su kitais  druskininkuose, tad manau ir tie kambariai bus  puikūs 4u.gif

Ai, šiaip tai koks skirtumas, tik sakau gal kas buvo tai papasakos... O realiai vis tiek nuvažiavus pamatysiu ax.gif ir kuo daugiau tikiesi, tuo mažiau gauni sad.gif
Atsakyti
Užsisakiau ir aš telefonu medaus savaitgalį Medūnoje blush2.gif šiek tiek keista, kad neprašė palikti jokio avanso ir pasakė, kad atvažiuosit, tada sumokėsit... tai thumbup.gif , bet aš irgi neturiu jokio įrodymo, kad užsirezervavau sad.gif tik mane nuramino, kad tikrai atvažiuokit ir viskas bus smile.gif kažkodėl aš jais pasitikiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 25 sausio 2006 - 10:35
Kiek sykiu vaziavau i Druskininkus, niekur neprasydavo avanso..kai kur prasydavo tik pries kelias dienas paskambinti ir patvirtinti, kad niekas nepasikeite smile.gif
Atsakyti
Aš užsisakiau vasario 10 d. 2 k. liuksą Eglėj. Važiuojam jau antrą kartą, tai kiek domėjausi nieks nepasikeitė, net kaina, tik švediškas stalas atsirado. Įdomu, gal kas gali plačiau apie tai, nes man labai aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 01 25, 11:03)
Kiek sykiu vaziavau i Druskininkus, niekur neprasydavo avanso..kai kur prasydavo tik pries kelias dienas paskambinti ir patvirtinti, kad niekas nepasikeite smile.gif

na, bet gal kokį el. laiškelį atsiųsdavo, kad Jūs tada ir tada rezervavę... la la la... ar irgi tik telefoninio pokalbio pakakdavo?
Atsakyti
sveiki:)
ir as vasaroio menesi i druskinikus varau.pirma uzsirezervavau Medunoje ta zydra kambari,jis ir yra dvivietis,ir visi kur ten pavaizduoti,isskyrus ta viena liuksa ir yra dvivieciai;)man tas zydras labai patiko:)
bet po kiek laiko persigalvojau ir uzsisakiau Galioj,pasirode kad irgi neblogai ir pigiai visai-340 lt su pusryciais ir vakarienem+nugaros masazai dviem+1 val.pirtis tik dviem:) wub.gif tai kad ir nepatiks kas,bet uz tokia kaina ner ka pykt labai:)na,mane forumietes nuramino,kad ten gerai ir pigu nereiskia kad blogai:))na ziuresim...
o Medunoje tikriausiai reiks atsaukt,negrazu neatvaziuot,tegul kas kitas nuvaziuoja))) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2006 01 25, 11:49)
sveiki:)
ir as vasaroio menesi i druskinikus varau.pirma uzsirezervavau Medunoje ta zydra kambari,jis ir yra dvivietis,ir visi kur ten pavaizduoti,isskyrus ta viena liuksa ir yra dvivieciai;)man tas zydras labai patiko:)
bet po kiek laiko persigalvojau ir uzsisakiau Galioj,pasirode kad irgi neblogai ir pigiai visai-340 lt su pusryciais ir vakarienem+nugaros masazai dviem+1 val.pirtis tik dviem:) wub.gif tai kad ir nepatiks kas,bet uz tokia kaina ner ka pykt labai:)na,mane forumietes nuramino,kad ten gerai ir pigu nereiskia kad blogai:))na ziuresim...
o Medunoje tikriausiai reiks atsaukt,negrazu neatvaziuot,tegul kas kitas nuvaziuoja))) bigsmile.gif

Žinoma, kad viskas bus gerai smile.gif
o manęs neklausė, kokio kambario noriu g.gif bet kai aš nežinau, kokie yra, tai ax.gif nors norėjau to mažo raudono blush2.gif
bet Tu būtinai atšauk rezervaciją, nes negražu taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 25 sausio 2006 - 11:57
QUOTE(AŠA @ 2006 01 25, 10:30)
Užsisakiau ir aš telefonu medaus savaitgalį Medūnoje  blush2.gif šiek tiek keista, kad neprašė palikti jokio avanso ir pasakė, kad atvažiuosit, tada sumokėsit... tai  thumbup.gif , bet aš irgi neturiu jokio įrodymo, kad užsirezervavau sad.gif tik mane nuramino, kad tikrai atvažiuokit ir viskas bus smile.gif kažkodėl aš jais pasitikiu biggrin.gif

Aša, tiesiog pasakysi pavardę registratūroj ir viskas. Ir sumokėt reiks tik išvažiuojant smile.gif .
Mes buvom rudenį "Medūnoje". Šiaip viešbutis tai patiko. Jaukus.
Už pusryčius reikia primokėt tik jei užsisakai į kambarį. Šiaip tai jau būna padengti staliukai. Maisto tikrai užtenka, net nesuvalgydavom visko. Karštą pasiūlo pasirinkt. Siūlė 4 grūdų košę arba kiaušinienę, bet mes paprašėm omleto, tai iškepė. Skanus buvo.
Buvom užsisakę tą baltą jaunavedžių kambarį. Tai ant lovos buvo iš rožių žiedlapių širdelė išbarstyta. Buvau užsakius šampano, tai irgi taip gražiai i kibirėlį su ledukais įmerkta ir aplink tų žiedlapių pribarstyta. Žvakių pridėliota. Tik degtukų niekur neradom, tai teko vyrui begt i bara nupirkt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 01 25, 11:03)

Viena syki teko tevaziuot poilsiaut - i Violeta - turejom pries 10 dienu padaryt jiems pavedima visos sumos. O kai uzsisakem pries gera menesi- atsiunte is karto meilu rezervacijos patvirtinima. Nesuprantu, kaip galima siais laikais tiesiog telefonu pazadet-viskas bus gerai g.gif
Atsakyti