Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Nataliukė @ 2006 01 13, 23:54)
Grišiu papasakosiu, beje kiek kainoje vaikų kambary vaiką palikti?

Jei neklystu 7 lt.

Na tų nesklandumų tai man rodos visur būna, nenorėčiau tikėti kad Vilniaus Spa administracijoje vienos aferistės sėdi biggrin.gif Mums ten gyvenant irgi ne viskas sklandžiai ėjosi, paskyrė visas procedūras, o kai pradėjau į jas vaikščioti pasirodė su kažkuom sudubliuotas mano laikas, tai kol supratau kodėl aš vis turiu laukti po keliolika minučių už durų doh.gif Tuom kart buvau supykus, bet po to pamačiau kad man tuos laikus skirstė praktikantė, nu ką, mokosi žmogus, klysta ir taisosi smile.gif O šiaip man ten vis tiek patinka, buvom 2 kart, jei planuotume kur važiuoti, greičiausiai vėl čia pat pasirinkčiau, nes su vaiku man rodos čia patogiausia.
Beje, kažkokios pompastiškos prabangos aš nepastebėjau, ir paprieštaraučiau nuomonei, kad neaišku už ką moki didelius pinigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2006 01 13, 23:54)
Nu jūs mane ir nuvilėt su tuo Spa, mes rezervavom nuo šiuo sekmadienio iki penktadienio, poryt važiosim. Pernai buvom ir labai patiko tai mes net nedvėjodami pasirinkome vėl tą patį, nors anita atkalbinėjo ir siūlė važiuoti į "Lietuvą". Dabar galvoju g.gif , gal reikėjo dar pagalvoti kur geriau.......

Ir ačiu, kad perpėjot dėl viežbučio administracijos  "aferizmo", tegu tik pamegina ką nors panašaus mūms iškrėst gun_bandana.gif , tokią antireklamą pavarisiu kur tik įmanoma ir neimanoma.
Grišiu papasakosiu, beje kiek kainoje vaikų kambary vaiką palikti?

Iki 1.5 m.1 val. 10lt. vaiku kambaryje mirksiukas.gif
Aplinka pompastiska sukurta zmoniu,ne dizaino atzvilgiu mirksiukas.gif
Man asmeniskai nepriimtina,kaip sedima bare su chalatais geriamas alus ir kasomos kojos rolleyes.gif Bet del tvarkos ir svaros as priekaistu neturejau jokiu rolleyes.gif
Bet cia tik mano asmenine nuomone,o su vaiku ten tikrai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 16 sausio 2006 - 15:22
Na, mes jau antrą dieną čia thumbup.gif Važiavome be vaiko, vyras kategoriškai buvo prieš, nes nori pailsėti nuo mažiuko, bet kompo savo nepamiršo devil.gif .........
Viskas kaip ir gerai biggrin.gif , nu ką jau čia VISKAS LABAI LABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet be nesusipratimų neapseita, gal ir galima suprasti administratores valdyti tokį dydelį centrą - sudėtinga. O nesusipratimas buvo toks, ateiname mes į kambarį (liukso tipo), o ten nėra darbo stalo ir mėgamasis mažesnis negu tada kai buvom prieš metus, vyras paskambino į apačią ir vakare mūs perkėlė į normalų liuksą. Pasakė, kad jam reikia darbo stalo ir viskas. O dėl procedūrų tai viskas čiki yahoo.gif Vyras dabar išėjo pasportuot fitness4.gif . Toj eisim valgyti, beje, ten su chalatais negalima, ir nemačiau nei vieno, jei yra žmonės kurie nežino elementariausių etikos taisyklių, tai jų pasitaiko visur - gatvėje, trolike, pardotuvėje ir restorane mirksiukas.gif , o čia nieko tokio new_russian.gif nemačiau, vsio einu 4u.gif
Atsakyti

Mes su vyru ateinanti savaitgali vaziuojam i egles sanatorija savaitgaliniam kompleksui, tikiuosi, lauke nebus taip salta kaip siandien. Tai, kad jums cia labai patiko, mus nuteikia optimistiskai ir mes nekantriai laukiam kito savaitgalio. Ar pas jus buvo svediskas stalas ir kaip matinimas ? Dar noriu paklausti, kokiomis pirtimis buvo galima naudotis ir kada ?
Atsakyti
Noriu užsisakyti romantišką savaitgalį Medūnoje arba Pušyne, į juos įeina gydomasis komplekasas Auksinės akimirkos, bet dabar galvoju, čia vienas tomis akimirkomis džiaugsis ar jau abiem paskaičiuota?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 01 24, 16:19)
Noriu užsisakyti romantišką savaitgalį Medūnoje arba Pušyne, į juos įeina gydomasis komplekasas Auksinės akimirkos, bet dabar galvoju, čia vienas tomis akimirkomis džiaugsis ar jau abiem paskaičiuota?

Aša, kadangi aš visai neseniai rezervavausi kambariuką Medūnoje vasario mėnesiui, galiu suteikti šiokios tokios info mirksiukas.gif
Į Medūnos savaitgalio kainą (500 litų) yra įskaičiuotos "auksinės akimirkos" Druskininkų gydyklose 2 asmenims. Jeigu šis kompleksas nepatinka - gali jį pasikeisti į kitą, kainų skirtumą primokant asmeniškai.
Malonaus savaitgalio! smile.gif
Atsakyti
"Pušyne" dviem paskaičiuota smile.gif Aš ten išklausinėjau tiek, kad nebeįmanoma jau biggrin.gif Dvi dienas skambinėjau ir vis ko nors paklausdavau, kol nusprendžiau ko noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ituke @ 2006 01 24, 17:01)
Aša, kadangi aš visai neseniai rezervavausi kambariuką Medūnoje vasario mėnesiui, galiu suteikti šiokios tokios info  mirksiukas.gif
Į Medūnos savaitgalio kainą (500 litų) yra įskaičiuotos "auksinės akimirkos" Druskininkų gydyklose 2 asmenims. Jeigu šis kompleksas nepatinka - gali jį pasikeisti į kitą, kainų skirtumą primokant asmeniškai.
Malonaus savaitgalio!  smile.gif

thumbup.gif O, jei ne paslaptis, jūs kada? Gal jei mes nuspręsim irgi tai kur nors pamačius nusišypsosiu biggrin.gif bigsmile.gif
O dabar dar apie Medūna noriu paklaust, gal kas žinos...
rašo, kad visi kambariai skirtingi, bet niekur neradau foto visų, kad galėčiau pasirinkti tinkantį smile.gif
maitinimas kur: restorane, lovoje biggrin.gif pasirenkamas iš meniu ar iš to, kas yra? nustatytu laiku?
kol kas tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 24 sausio 2006 - 17:50
A, dar ką savo atsivežti: rankšluosčiai, chalatai ir pan.
Atsakyti
Medūnoje rankšluosčiai yra. Ne bent jau tam baltam liuxe(kur aš buvau)
Pusryčius galima užsisakyti į kambarį, bet žmogui 5 litai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyncė: 24 sausio 2006 - 20:29
QUOTE(Gyncė @ 2006 01 24, 20:24)
Medūnoje rankšluosčiai yra. Ne bent jau tam baltam liuxe(kur aš buvau)
Pusryčius galima užsisakyti į kambarį, bet žmogui 5 litai.

ačiū 4u.gif
aš galvoju apie paprastą, bet nežinau, kokie ten jie...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 01 24, 20:37)
ačiū 4u.gif
aš galvoju apie paprastą, bet nežinau, kokie ten jie...

Na jų saite yra kambarių foto. Aš kaip skambinau, tai kalbėjom apie tuos visus kambarius. Tai kaip aš supratau, tik tie kambariai ir yra. Nėra tik standartinio dviviečio nuotraukų. Aš nežinau per kur tu žiūrėjai, gal ir per čia, bet įmetu dar nuorodą 4u.gif
nuotraukos. Spausk pvz: dvivietis liux 101. Ir išmes jo foto.

Ai dar prisiminiau, mes paprašėm kad atneštų mum į kambarį visą poką sulčių, tai sumokėjom 10 litų.
Atsakyti