Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(remka @ 2006 01 11, 15:35)
Taigi dabar naujas kainynas viskas pabrango lotuliukas.gif

Aha, aš vakar gavau kainyną iš SPA, tai dar norėjau tavęs klaust iš kur gavai tokią sumą 529, kai aš visai kitokias kainas matau biggrin.gif

O kokios tos veido procedūros, kiek kainuoja? Visai gal norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš esu rezervavusi liukso kambarį savaitei "Pušyno" viešbutyje vasario mėnesį..bet mes ėmėme su šeima tik apgyvendinimo paslaugas (į kainą įtraukti pusryčiai "švediškas stalas"). Jei imti sveikatinimo programą (7 nakvynės, 3 procedūros kasdien Druskininkų gydyklose, 3 kartų maitinimas ("švediškas stalas"), tai būtų kainavę 1985 Lt gyvenant 2 kambarių liukse. O be sveikatinimo, liukso kambarys parai kainuoja 200 Lt.
Pasirinkau šį viešbutį, nes kolegė kelis kartus gyvenus jame ir gyrė. Sakė pakankamai moderniai atremontuotas, jaukus, paslaugus personalas, o ir kaina normali..Ta prabanga kartais man nepatraukli, todėl aš nesirinkau SPA Vilnius..ten neaišku nei už ką moki, bet moki daug biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Vaidulė,2006 01 12, 13:53]
Aha, aš vakar gavau kainyną iš SPA, tai dar norėjau tavęs klaust iš kur gavai tokią sumą 529, kai aš visai kitokias kainas matau biggrin.gif

O kokios tos veido procedūros, kiek kainuoja? Visai gal norėčiau bigsmile.gif
[/quote
Na mes su vyru irgi tokios kainos nematem,cia gal sena kokia kaina buvus,bet patvirtinimo lape buvo irasyta 529lt rolleyes.gif bet jau cia ju problemos,mes mokejom tiek kiek mums pasake administore telefonu uzsakinejant ta liuksa ir ta suma buvo tame patvirtinimo lape........ g.gif
Veido valyma dariau Feminoj Bonoj,kaina 45lt.(nuvale,masazavo,tepe ir vel tepe,masazavo ,dejo kauke ,cia 1val. uztruko mirksiukas.gif
Dariausi viso kuno masaza 70lt. 1val thumbup.gif
Vyras daresi nugaros masaza 40lt.
O ten kitos proceduros iejo i viesbucio kaina.

Na kainos tokios doh.gif
Atsakyti
Veido valyma dariau Feminoj Bonoj,kaina 45lt.(nuvale,masazavo,tepe ir vel tepe,masazavo ,dejo kauke ,cia 1val. uztruko mirksiukas.gif
Dariausi viso kuno  masaza 70lt. 1val thumbup.gif
Vyras daresi nugaros masaza 40lt.
O ten kitos proceduros iejo i viesbucio kaina.

Na kainos tokios nemazos doh.gif
Visi vaikscioja su chalatais,sedi bare ir net restorane ,bet ant duru parasyta,kad su chalatais -draudziama,na nezinau,man kazkaip nelabai tas patiko,sedi senis issizerges bare,viskas matosi,kazkaip schmoll.gif na gal neiprasta.
Atsakyti
Na, kainos tai jooooo, bet kartą gyvenime juk galima pabandyt bigsmile.gif

Hm, vat tokie išsiskėtę ereliai tai užknisa blink.gif įsivaizduoja grožio etalonai ir kad visi tik į juos ir į jų....turi spoksot, nors iš tikro tai nėra ten į ką žiūrėt daugumoj blink.gif doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano vyrui patiko tos proceduros,tik sake tokia pompiska aplinka nelabai schmoll.gif ,o dar kaip vaika priskaiciavo ir paeme 140lt(kaip minejau liukso numeriuose vaikams iki 6 metu nemokamai).,kuriuos paskui grazino ir atsiprase,matai mes vaiko neparodem,nors vaikas tai salia stovejo ir akivaizdziai matesi,kad jam ne 6 metai g.gif
Mes vaziuosim i Druskininkus vel,bet tikrai turbut ne i Spa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2006 01 12, 16:31)
Mano vyrui patiko tos proceduros,tik sake tokia pompiska aplinka nelabai  schmoll.gif ,o dar kaip vaika priskaiciavo ir paeme 140lt(kaip minejau liukso numeriuose vaikams iki 6 metu nemokamai).,kuriuos paskui grazino ir atsiprase,matai mes vaiko neparodem,nors vaikas tai salia stovejo ir akivaizdziai matesi,kad jam ne 6 metai g.gif
Mes vaziuosim i Druskininkus vel,bet tikrai turbut ne i Spa blush2.gif

Kad ne tik liukso kambariuose vaikams iki 6m nemokamai - visuose taip smile.gif
Atsakyti
Na tai,kad raso kitaip g.gif
Kainos vaikams

Vaikams iki 6 m. nakvynė su pusryčiais be papildomo mokesčio (miniliukso ir liukso tipo kambariuose yra galimybė nakvoti išskleidžiamoje sofoje ar pristatomoje vaikų lovelėje).
Vaikams nuo 6 iki 16 m., gyvenant su tėvais, nakvynė su pusryčiais- 40 Lt.

Vaikams nuo 6 iki 16 m., gyvenant su tėvais, nakvynė su 3 kartų maitinimu- 70 Lt.

Tėvams išsipirkus bet kurį kompleksą su nakvyne, vaikai eina su tėvais į baseiną be papildomo mokesčio.

Jei tėvai perka tik nakvynę vaikams baseinas kainuoja 50% mažiau nei oficiali baseino kaina.

Atsakyti
miniliukso ir liukso tipo kambariuose yra galimybė nakvoti išskleidžiamoje sofoje ar pristatomoje vaikų lovelėje

tai gal čia tai turėta omeny g.gif Nes mes užsisakėm paprastą - tik toks telikęs buvo ir kainą atsiuntė be jokių papildomų - lovytė-maniežą vešimės savo dėl visa ko smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip jūs sakote, jeigu mes norime važiuoti su vyru balandžio pabaigoje , ar dabar jau turime rezervuoti ar dar anksti? Į kokį viešbutį važiuoti dar neapsisprendėme.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2006 01 12, 19:28)
miniliukso ir liukso tipo kambariuose yra galimybė nakvoti išskleidžiamoje sofoje ar pristatomoje vaikų lovelėje

tai gal čia tai turėta omeny  g.gif Nes mes užsisakėm paprastą - tik toks telikęs buvo ir kainą atsiuntė be jokių papildomų - lovytė-maniežą vešimės savo dėl visa ko  smile.gif

Vaidule,tai tavo vaikiukas maziukas visai,kiek zinau iki triju metuku vaikams viskas ir visur yra nemokamai mirksiukas.gif
Misliuke,del rezervacijos,tai manau ,kad balandzio menesiui gali neskubeti,manau uzsisakyti pries savaite uztenka,mes pries 4 dienas uzsisakinejom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 12 sausio 2006 - 22:13
Nu jūs mane ir nuvilėt su tuo Spa, mes rezervavom nuo šiuo sekmadienio iki penktadienio, poryt važiosim. Pernai buvom ir labai patiko tai mes net nedvėjodami pasirinkome vėl tą patį, nors anita atkalbinėjo ir siūlė važiuoti į "Lietuvą". Dabar galvoju g.gif , gal reikėjo dar pagalvoti kur geriau.......

Ir ačiu, kad perpėjot dėl viežbučio administracijos "aferizmo", tegu tik pamegina ką nors panašaus mūms iškrėst gun_bandana.gif , tokią antireklamą pavarisiu kur tik įmanoma ir neimanoma.
Grišiu papasakosiu, beje kiek kainoje vaikų kambary vaiką palikti?
Atsakyti