Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

Žodžiu, trumpai - "Pušynas" nepatiko schmoll.gif Išskyrus, jų virtuvę. Tai atperka gan skurdų vaizdą viduje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 12 27, 09:09)
Žodžiu, trumpai - "Pušynas" nepatiko schmoll.gif

Kodėl nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 12 27, 09:09)
Žodžiu, trumpai - "Pušynas" nepatiko schmoll.gif Išskyrus, jų virtuvę. Tai atperka gan skurdų vaizdą viduje ax.gif

Maistas išties neblogas ir prie recepcijos esančiame WC Hansgrohe maišytuvas, o visa kita nežinau, nes tik pietavau ten rolleyes.gif Kažko LABAI tikrai nesitikėčiau.

O aš iš SPA-Vilniaus grįžau vakar biggrin.gif Nugi šįkart jau geriau, nes užtaikėm ant mažo kiekio žmonių palygint. Maistas, kaip visada, gan prėskas, nuo baseino chloro akis graužė ir spuogai akyse kilo ant veido doh.gif Ir galų gale man išryškino SPA centro administratorė, kad į Druskų kambarį TIK NUO TREJŲ metų VAIKUS leidžia, nes vietoj valandos jie sutrumpinę iki pusvalandžio tą procedūrą, o vietoj to padidinę koncentraciją tų druskų doh.gif Ir nėščiom ne ne... Š, žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 27, 09:56)
Kodėl nepatiko?  g.gif

Pirmiausia, vos tik atvykę pakėlėm vėją, nes davė toookį dvivietį kambarį, kad dar nebuvom matę tokio - lovos tipo dvi sustumtos alia raskladuškės, vietos kambary čiut čiut, tai kai pakėlėm vėją, davė kitą, truputį padoresnį. Nu bet jeigu net tulike nėra oro gaiviklio, tai man čia viršūnė doh.gif Patys pirkomės. Nes nebuvo net kondicionieriaus blink.gif Elementarios higienos trūkumas. Lemputė vonioj įsukta tos rūšies, kur be jokių apsaugų, atvira visa, gali nutrenkti bet kada doh.gif Baldeliai irgi tokie so so blush2.gif Kilimas visas šviesus dėmėtas, gal nebeišsivalantis, nu bet kaip priklu unsure.gif Administratorė ta pati sėdėjo visas dienas - nuo šeštadienio ir pirmadienį išvažiuodami palikom toj pačioj padėty, plaukais riebaluotais doh.gif Žodžiu, įspūdis nekoks. Ko nepasakyčiau apie maistą wub.gif
Atsakyti
OHO unsure.gif
Tai mūsų MEDŪNA visai gera tuomet thumbup.gif O gal Jūs labai pigų kambarį užsakinėjot?
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 12 27, 10:15)
Administratorė ta pati sėdėjo visas dienas - nuo šeštadienio ir pirmadienį išvažiuodami palikom toj pačioj padėty, plaukais riebaluotais doh.gif 

Aha, mačiau ją biggrin.gif Ir tokia važna persona save ten "laiko", nekreipdama dėmesio į klientus, nešiojamą kompą atsitempė ant baro, Skype įsijungė ir varo tongue.gif

Kas mane SPA-Vilnius dar neveža, tai Miniliukse esanti sofa girgžda kaip nežinau kas doh.gif Ir vonios grindys nešildomos, tai tokia vėsa, kad net vaiką bijojau maudyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 27, 10:21)
OHO  unsure.gif
Tai mūsų MEDŪNA visai gera tuomet  thumbup.gif  O gal Jūs labai pigų kambarį užsakinėjot?

Medūnoj mes buvom rugsėjį, tai labai patiko thumbup.gif O dėl kambario, tai net nežinau. Gal ką pražiopsojau, bet buvo nete parašyta "dvivietis kambarys" 140 Lt, tai ir ėmėm. Liuksų jokių neėmėm, nes žinojau, kad pagal Medūną - ėmėm elmentarų dvivietį ir buvo labai jaukus ir viskas tvarkoj wub.gif Tai panašiai ir čia tikėjaus, na kaina čia žemesnė, bet nemaniau, kad skirsis kaip diena nuo nakties doh.gif Nu nieko, kitą kartą jau žinosim.

QUOTE(Osvile @ 2006 12 27, 10:26)
Aha, mačiau ją biggrin.gif  Ir tokia važna persona save ten "laiko", nekreipdama dėmesio į klientus, nešiojamą kompą atsitempė ant baro, Skype įsijungė ir varo tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šitą aš irgi pastebėjau doh.gif
Atsakyti
Su tom chlorkalkėm SPA tai tikrai blink.gif Išvis, į SPA baiseiną neapsimoka eiti rolleyes.gif Mes visada einam Į Eglę, nes: SPA kiek atsimenu žmogui kainuoja ~25LT, Eglėj mokam 20LT, SPA yra 2 (+ 1 infra) pirtys, Eglėj 4 Pirtys (+ 2 infra), SPA 1 didelis + 1 mažiukas baseinai, Eglėj 1 didelis + 3 vidutiniai baseinai.
O žmonių susirenka panašiai daug. Ir šiaip man Eglėj pats interjeras mielesnis, personalas šiltesnis.

Va kas mane šiek tiek suerzino... Kažkaip galvojom su draugu nueiti į vandens parko atidarymą, kadangi naujų kartu negalėsim sutikti. Bet kai pamačiau kainą, tai fantazija atšoko lotuliukas.gif 250 LT žmogui. Nu niekaip nesuprantu, už ką ten tiek mokėt g.gif Gal ir galėtume nueiti, bet nematau tikslo pusę tūkstančio išmest paplaukiojimui klausant Riaubiškytės ar kas ten bus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 12 27, 11:16)
Va kas mane šiek tiek suerzino... Kažkaip galvojom su draugu nueiti į vandens parko atidarymą, kadangi naujų kartu negalėsim sutikti. Bet kai pamačiau kainą, tai fantazija atšoko  lotuliukas.gif  250 LT žmogui. Nu niekaip nesuprantu, už ką ten tiek mokėt  g.gif  Gal ir galėtume nueiti, bet nematau tikslo pusę tūkstančio išmest paplaukiojimui klausant Riaubiškytės ar kas ten bus lotuliukas.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Čia atidarymo kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 27, 11:21)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Čia atidarymo kaina?  g.gif

Vakar jau kažkoks renginys ten buvo, kaip supratau. Tik ten jaučiu ala aukštuomenė rinkosi, o šiandien vakare jau gali eiti visi norintys (ir šiaip jau galintys mokėti tuos 250 už vakarą). Bus kažkoks koncertas, tai aš suprantu, kad už keletą valandų plaukiojimo ir koncerto paklosi tuos pinigus. Nežinau, kažkaip skūpi pasijaučiau, kai kainą sužinojau lotuliukas.gif Bilietus tai man atrodo dar ir šiandien galima tiketa.lt nusipirkti g.gif
Atsakyti
Tai cia tik į vakarinį "scensa" nuo 16 valandos ir neribotui laikui. O iki 17 valandos galit eiti normaliom kainom, nereik skleisti erezijų.
Atsakyti
O kokios bus normalios kainos? g.gif
Atsakyti