QUOTE(Fanta @ 2006 12 27, 09:09)
Žodžiu, trumpai - "Pušynas" nepatiko
Kodėl nepatiko?
QUOTE(Fanta @ 2006 12 27, 09:09)
Žodžiu, trumpai - "Pušynas" nepatiko Išskyrus, jų virtuvę. Tai atperka gan skurdų vaizdą viduje
Maistas išties neblogas ir prie recepcijos esančiame WC Hansgrohe maišytuvas, o visa kita nežinau, nes tik pietavau ten Kažko LABAI tikrai nesitikėčiau.
O aš iš SPA-Vilniaus grįžau vakar Nugi šįkart jau geriau, nes užtaikėm ant mažo kiekio žmonių palygint. Maistas, kaip visada, gan prėskas, nuo baseino chloro akis graužė ir spuogai akyse kilo ant veido Ir galų gale man išryškino SPA centro administratorė, kad į Druskų kambarį TIK NUO TREJŲ metų VAIKUS leidžia, nes vietoj valandos jie sutrumpinę iki pusvalandžio tą procedūrą, o vietoj to padidinę koncentraciją tų druskų Ir nėščiom ne ne... Š, žodžiu.
QUOTE(Will @ 2006 12 27, 09:56)
Kodėl nepatiko?
Pirmiausia, vos tik atvykę pakėlėm vėją, nes davė toookį dvivietį kambarį, kad dar nebuvom matę tokio - lovos tipo dvi sustumtos alia raskladuškės, vietos kambary čiut čiut, tai kai pakėlėm vėją, davė kitą, truputį padoresnį. Nu bet jeigu net tulike nėra oro gaiviklio, tai man čia viršūnė Patys pirkomės. Nes nebuvo net kondicionieriaus Elementarios higienos trūkumas. Lemputė vonioj įsukta tos rūšies, kur be jokių apsaugų, atvira visa, gali nutrenkti bet kada Baldeliai irgi tokie so so Kilimas visas šviesus dėmėtas, gal nebeišsivalantis, nu bet kaip priklu Administratorė ta pati sėdėjo visas dienas - nuo šeštadienio ir pirmadienį išvažiuodami palikom toj pačioj padėty, plaukais riebaluotais Žodžiu, įspūdis nekoks. Ko nepasakyčiau apie maistą
QUOTE(Fanta @ 2006 12 27, 10:15)
Administratorė ta pati sėdėjo visas dienas - nuo šeštadienio ir pirmadienį išvažiuodami palikom toj pačioj padėty, plaukais riebaluotais
Aha, mačiau ją Ir tokia važna persona save ten "laiko", nekreipdama dėmesio į klientus, nešiojamą kompą atsitempė ant baro, Skype įsijungė ir varo
Kas mane SPA-Vilnius dar neveža, tai Miniliukse esanti sofa girgžda kaip nežinau kas Ir vonios grindys nešildomos, tai tokia vėsa, kad net vaiką bijojau maudyt
QUOTE(Will @ 2006 12 27, 10:21)
Medūnoj mes buvom rugsėjį, tai labai patiko O dėl kambario, tai net nežinau. Gal ką pražiopsojau, bet buvo nete parašyta "dvivietis kambarys" 140 Lt, tai ir ėmėm. Liuksų jokių neėmėm, nes žinojau, kad pagal Medūną - ėmėm elmentarų dvivietį ir buvo labai jaukus ir viskas tvarkoj Tai panašiai ir čia tikėjaus, na kaina čia žemesnė, bet nemaniau, kad skirsis kaip diena nuo nakties Nu nieko, kitą kartą jau žinosim.
QUOTE(Osvile @ 2006 12 27, 10:26)
Aha, mačiau ją Ir tokia važna persona save ten "laiko", nekreipdama dėmesio į klientus, nešiojamą kompą atsitempė ant baro, Skype įsijungė ir varo
Šitą aš irgi pastebėjau
Su tom chlorkalkėm SPA tai tikrai Išvis, į SPA baiseiną neapsimoka eiti Mes visada einam Į Eglę, nes: SPA kiek atsimenu žmogui kainuoja ~25LT, Eglėj mokam 20LT, SPA yra 2 (+ 1 infra) pirtys, Eglėj 4 Pirtys (+ 2 infra), SPA 1 didelis + 1 mažiukas baseinai, Eglėj 1 didelis + 3 vidutiniai baseinai.
O žmonių susirenka panašiai daug. Ir šiaip man Eglėj pats interjeras mielesnis, personalas šiltesnis.
Va kas mane šiek tiek suerzino... Kažkaip galvojom su draugu nueiti į vandens parko atidarymą, kadangi naujų kartu negalėsim sutikti. Bet kai pamačiau kainą, tai fantazija atšoko 250 LT žmogui. Nu niekaip nesuprantu, už ką ten tiek mokėt Gal ir galėtume nueiti, bet nematau tikslo pusę tūkstančio išmest paplaukiojimui klausant Riaubiškytės ar kas ten bus
O žmonių susirenka panašiai daug. Ir šiaip man Eglėj pats interjeras mielesnis, personalas šiltesnis.
Va kas mane šiek tiek suerzino... Kažkaip galvojom su draugu nueiti į vandens parko atidarymą, kadangi naujų kartu negalėsim sutikti. Bet kai pamačiau kainą, tai fantazija atšoko 250 LT žmogui. Nu niekaip nesuprantu, už ką ten tiek mokėt Gal ir galėtume nueiti, bet nematau tikslo pusę tūkstančio išmest paplaukiojimui klausant Riaubiškytės ar kas ten bus
QUOTE(erborista @ 2006 12 27, 11:16)
Čia atidarymo kaina?
QUOTE(Will @ 2006 12 27, 11:21)
Vakar jau kažkoks renginys ten buvo, kaip supratau. Tik ten jaučiu ala aukštuomenė rinkosi, o šiandien vakare jau gali eiti visi norintys (ir šiaip jau galintys mokėti tuos 250 už vakarą). Bus kažkoks koncertas, tai aš suprantu, kad už keletą valandų plaukiojimo ir koncerto paklosi tuos pinigus. Nežinau, kažkaip skūpi pasijaučiau, kai kainą sužinojau Bilietus tai man atrodo dar ir šiandien galima tiketa.lt nusipirkti
Tai cia tik į vakarinį "scensa" nuo 16 valandos ir neribotui laikui. O iki 17 valandos galit eiti normaliom kainom, nereik skleisti erezijų.