Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(begike @ 2006 12 13, 22:14)
Gal kas zinot kaip ten yra su Egles sanatorija vienam asmeniui?Kokios ir kiek proceduru ieina i kaina?Ar pvz. imanoma maitinimo nesirinkti, valgyti kitur(ar butu pigiau)?

gal ir įmanoma, bet būtų problematiška kadangi sanatorija yra nuošaliau nuo visų kitų maitinimosi įstaigų, ir parduotuvių.. patogiau valgyt ten...
Atsakyti
Aciu, as jau viska susitvarkiau ir ruosiuosi vaziuoti biggrin.gif pasirodo i kaina iskaiciuota svediskas stalas, paprasto sake kad nebera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 14, 19:18)
Aciu, as jau viska susitvarkiau ir ruosiuosi vaziuoti  biggrin.gif  pasirodo i kaina iskaiciuota svediskas stalas, paprasto sake kad nebera  ax.gif

as buvau lapkricio men. Egleje, super smile.gif man viskas labai patiko.
1 zmogui 100lt. i sia kaina ieina 5 proceduros, svediskas stalas(man patiko) ir nakvyne. kambariai liuks smile.gif tvarkingi, tv, virdulys ,indai. Proceduras galima papildomai nusipirkti.
gero poilsio smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot nuo kelių metų vaikus leidžia į druskų kambarį? g.gif Maniškei 2 metai 3 mėnesiai, kaip tik po plaučių uždegimo būtų labai gerai, o SPA-Vilnius aiškina, kad vaikams tik nuo 3 metų schmoll.gif Nors juk žinau, kad pvz. Vilniuje skiria vaikam po plaučių uždegimo sanatorijoje druskų kambarius. HELP 4u.gif
Jau radau SM gydytojos komentaruose, kad nuo metų galima cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 16 gruodžio 2006 - 07:06
QUOTE(Will @ 2006 12 04, 19:30)
Aš vis pagalvoju apie tuos Jūsų pusryčius... Gal tiek daug atnešė, nes ėmėt brangų kambarį?  g.gif 
Žinoma, čia spėliojimai, bet gal turi įtakos kambario kaina?  g.gif

will- mes ememe irgi ta medaus savatgali ir primokejome kad butu ne paprastam kambariuke o tame jaunavedziu superliukse, nieko ypatingai daug nedave valgyti,bet pasirinkimas nemazas, aiksu mes iki 10nemiegojom, 9h eidavom i apacia bet visko sociai uzteko ax.gif siaip antra karta ten manau irgi nevaziuosiu nes uz ta pacia kaina geriau i egles sanatorija,ten daugiau proceduru bus.. planuoju vasario men nulek savaitgaliui,pasidarysim su vyru valentinkes dovana sau wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

siūlau apsilankyti www.kurortonamas.info
Tai puiki vieta praleisti savaitgalį Druskininkuose su draugais arba šeima, patogu apsistoti ir su vaikučiais.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kas buvot Medunoj, gal galit pasakyt, kas yra kambariuose? Na, ar yra dziovintuvas, TV, ranksluosciai, indai kokie nors -tarkim taures? rolleyes.gif Cia ne super liukse, o tuose paprastesniuose, kur be jakuzzi mirksiukas.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2006 12 18, 12:58)
Sveikos, kas buvot Medunoj, gal galit pasakyt, kas yra kambariuose? Na, ar yra dziovintuvas, TV, ranksluosciai, indai kokie nors -tarkim taures? rolleyes.gif Cia ne super liukse, o tuose paprastesniuose, kur be jakuzzi mirksiukas.gif Aciu.

TV ir rankšluosčiai tikrai yra, džiovintuvo tikrai nebuvo, o daugiau nepamenu g.gif Dėl taurių tai abejoju, bet lyg tai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2006 12 18, 12:58)

Džiovintuvo nėra schmoll.gif Bet liukse yra 4u.gif
TV, rankšluosčiai, taurės - yra, indų nėra, bet yra šaldytuvas (ten, kur turėtų būti mini baras hihihi.gif ) Dar būna 2 muiliukai, 2 mažiukai pakeliai šampūno ir 2 tokie pat maži dušo želės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2006 12 14, 19:25)
as buvau lapkricio men. Egleje, super smile.gif man viskas labai patiko.
1 zmogui 100lt. i sia kaina ieina 5 proceduros, svediskas stalas(man patiko) ir nakvyne. kambariai liuks smile.gif tvarkingi, tv, virdulys ,indai. Proceduras galima papildomai nusipirkti.
gero poilsio smile.gif

100 Lt? ohmy.gif Man sake 130 Lt 1 zmogui vienvietis, o dvivietis vienam zmogui 120 Lt... blink.gif Nieko nesuprantu...Beto, viena karta paskambinau, sake 110 Lt vienvietis, kita karta(po 10min.) sake 130Lt. blink.gif Ir argumentavo kad 110 Lt jei apsistociau ilgiau nei 3 dienom... blink.gif Visai susipainiojau.Kai buvau praeitais metais, tai kambari uzsisakem viena, o dave visai kita, tai teko ilgai aiskintis, kartais ten kazkoks jovalas blink.gif Nesuprantu dabar nieko, kiek is tikruju kainuoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rennie @ 2006 12 17, 22:16)
Sveiki,

siūlau apsilankyti www.kurortonamas.info
Tai puiki vieta praleisti savaitgalį Druskininkuose su draugais arba šeima, patogu apsistoti ir su vaikučiais.

4u.gif

Sudomino. Va, jeigu su labradoru priimtu ir su dviem vaikais, super butu. Daznai apsistojam Reginoje arba Vingyje. Be suns aisku. Vis paliekam savo ciuciu kam nors. O cia tokia namu aplinka ir miskas salia...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 12 14, 10:38)
gali pabandyti ir pati pasiskambinti ir suzinoti mirksiukas.gif

http://www.sanatorija.lt/

siaip nuo kokio vasario menesio pabaigos manau, as galesiu isnuomoti butuka simtas metru nuo Egles sanatorijos. Cia gal labiau tiktu tiems, kurie nori ir patys valgyti gamintis ir su mazais vaikais vaziuoti.

KOKIOS premilinarios kainos?
Atsakyti