sovietmetis
QUOTE(Alina22 @ 2006 12 06, 16:22)
na,as irgi pernai buvau Galioj..na tai,kai grizom tai nelabai patenkinti buvo,bet po Medunos,tai dedu pliusa Galiai ten aisku,kaip kazkas minejo,prabanga labai nekvepia,bet nors kaina tikrai atitinka kokybe,kambarys tikrai nemazas,suremontuotos,tik grindys toks senas krebzdantis parketas pirtele tai tikrai jega,net ir siemet gyvendami Medunoj uzsirasem i Galios pirti,tik gaila kad kaina pakilo,uz valanda sumokejom 50 lt,o pernai kai emem papildomai dar viena karteli tai mokejom 36 lt...
Nu užsakiau aš tą romantiką pradžiai, matysiu ar verta tik su vaiku dar pasilikt mamos savaitgaliui O už vos ne 2 kart mažesnę kainą nei spa, tai tikrai, kad nesitikiu toookios prabangos Nors LUX'e gyvensim
p.s. važiuosim su 3m. vaiku romantintis....tai primokėt reikės 70 litų (po 35 už naktį....kaip paaiškino, už papildomą patalynę)
QUOTE(singaaa @ 2005 12 05, 10:09)
Vakar kaip tik grįžom iš Druskininkų "Eglės". Daugiau jau nebevažiuosiu... nes išvažiuot namo net nesinori Žinokit nerealu, kaip patiko. Rekomenduoju visiems: gyvenimo sąlygos puikios, personalas paslaugus ir šaunus.
Noriu važiuot dar ir dar.........
Noriu važiuot dar ir dar.........
mes su mama visada kekvienais metais vasario men vaziuojame. ten sitaip nerealiai atsigauname! ten taip smagu buna ta savaite, kad is tikruju buna labai sunku isvaziuoti.. o jau virtuve ju kokia gera maistas nerealus, o sake kad siais metais dar ir praplete valgiarasti
laukiu nesulaukiu vasario
QUOTE(DEIVINA @ 2006 12 07, 21:19)
Praverčiau visa tema bet kaškaip neustikau nieko apie sanatorija "Lietuva'' kitam savaitgaliui ten rezervavau nes Egle jau užimta .Tai norėtusi sužinoti nuomone kas buves
ten geriausia tai, kad vieta centre paciame... o kadangi ten ruosiamasi privatizacijai (jei dar neprivatizavo), tai daug pakeitimu ten nera.. kazkada buvo pati prestiziskiausia sanatorija, dabar deja, ji nera atnaujinta.. kambariu dauguma nera irengti siuolaikiniskai, tie, kurie liuksai arba modernesni, duodami komerciniams uzsienio "ligoniams" arba pagal pazintis. Personalas man asmeniskai nepatiko, ypac medikai (mama buvo apsinuodijusi maistu, vos nenumire ir tai, gydytoja net neatejo patikrinti, reikejo paciai eiti vaistu pasiimti ir pan.), maistas prastas (ziurekite, ka valgote jei valgykloje).. geriau jau eiti pavalgyti normaliau kur nors mieste (picerija, restorana, pan.)
Proceduros gerai atliekamos, bet turesite kisti i delna po 10 Lt jei noresite, kad povandenini masaza jums darytu ne 10 min o 20 kaip priklauso.. ir t.t.
Dianita, "rojus", ne sanatorija
Aš su mama ir dukriuku važiuosime kūčiavot ir kalėdot į Spa-Vilnius Ar bus dar tokių keistuolių? Įdomu būtų Imam Ramujį savaitgalį.
Aš su mama ir dukriuku važiuosime kūčiavot ir kalėdot į Spa-Vilnius Ar bus dar tokių keistuolių? Įdomu būtų Imam Ramujį savaitgalį.
Buvau savaitgali Druskininkuose,bet i jokias proceduras neejau,nes esu siaubingai persalus.Busiu dabar 5 dienas druskininkuose(nuo 22-27)tai jau siandien uzsirasiau i proceduras gydyklose.Nes poto gali ir nepakliut...
gal galit parekomenduoti egleje ka nors faino.Gal kas bandete akupunktura ar masaza su lavos akmenimis(zadu uzsirasyt)o kaip pirtis ir baseinas(su vyru norime nueit,nes visad tik i gidyklas einam.
O spa Vilnius koks geras kompleksiukas yra?parekomenduokit?Pasirinkimas didelis..gal kuri buvote aromaterapiniuose masazuose,as japoniskame siatsu akupunkturos masaze?
O spa Vilnius koks geras kompleksiukas yra?parekomenduokit?Pasirinkimas didelis..gal kuri buvote aromaterapiniuose masazuose,as japoniskame siatsu akupunkturos masaze?
QUOTE(Osvile @ 2006 12 11, 11:44)
Dianita, "rojus", ne sanatorija
Mes su vyru busim 27-29 dienomis , tikiuosi bus faina .... Pasirinkau Meiles sinfonija .
Reiks ir mums apsilankyt
QUOTE(begike @ 2006 12 13, 23:14)
Gal kas zinot kaip ten yra su Egles sanatorija vienam asmeniui?Kokios ir kiek proceduru ieina i kaina?Ar pvz. imanoma maitinimo nesirinkti, valgyti kitur(ar butu pigiau)?
gali pabandyti ir pati pasiskambinti ir suzinoti
http://www.sanatorija.lt/
siaip nuo kokio vasario menesio pabaigos manau, as galesiu isnuomoti butuka simtas metru nuo Egles sanatorijos. Cia gal labiau tiktu tiems, kurie nori ir patys valgyti gamintis ir su mazais vaikais vaziuoti.