Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Gyncė @ 2006 12 04, 18:04)
maisto tai kalną atvilko blink.gif  nesuvalgėm visko niekaip.

Aš vis pagalvoju apie tuos Jūsų pusryčius... Gal tiek daug atnešė, nes ėmėt brangų kambarį? g.gif
Žinoma, čia spėliojimai, bet gal turi įtakos kambario kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 04, 20:30)
Aš vis pagalvoju apie tuos Jūsų pusryčius... Gal tiek daug atnešė, nes ėmėt brangų kambarį?  g.gif 
Žinoma, čia spėliojimai, bet gal turi įtakos kambario kaina?  g.gif

Gali būti g.gif ir juk į kambarį pusryčiai plius dar kainuoja po 5 litus nuo kiekvieno g.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet gal moderatorė ir kitos čia esančios neužpyks ax.gif

Sekmadienį, t.y. gruodžio 10d., važiuojančios iš Druskininkų į Kauną, gal galėtumėt paimti vieną pakeleivę
Skambinkit tel. 8-686-30131 Daiva
arba iki penktadienio pietų rašykit į a.z.
Atsakyti
na logiškai mastant taip buti neturetu g.gif juk kai valgom pusrycius toj ju valgykloj,tai juk visi valgom ta pati, o ne kas moka 120 lt uz kambari valgo 1 desrele,o tas kas moka 250 uz kambari valgo 2 desreles lotuliukas.gif tai kodel turetu skirtis pusryciu atnesamu i kambari kokybe ir kiekybe? blink.gif nors musu apgavysciu saly visko gali but schmoll.gif
Atsakyti
O ar kas buvot pasiėmę kompleksą MAMOS IR VAIKO SAVAITGALIS ????? Lyg viešbutyje Galia g.gif

Kažin kaip ten, nes palyginus laaabai pigu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2006 12 06, 10:47)
O ar kas buvot pasiėmę kompleksą MAMOS IR VAIKO SAVAITGALIS ????? Lyg viešbutyje Galia  g.gif

Kažin kaip ten, nes palyginus laaabai pigu  rolleyes.gif

Aš buvau Galioje. Kaip už tokią kainą gyventi tikrai galima g.gif Aišku prabangos tikėtis nereikia, bet maistas apynormalis, kambarys nemažas, tik tiek, kad baldai senoki... bet yra karštas vaduo biggrin.gif , vonia suremontuota g.gif Kaip ir sakau, papigiaja, gyventi galima....
Aš buvau kitokiame savaitgalyje, bet gavome dar šampano butelį, masažistė visai jų nebloga buvo (prieš metus), gal nepasikeitė....
Ai, kas dar labai patiko, kad baseinas su dviem pirtim tik mums vieniems buvo....
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2006 12 06, 12:11)
Aš buvau Galioje. Kaip už tokią kainą gyventi tikrai galima g.gif Aišku prabangos tikėtis nereikia, bet maistas apynormalis, kambarys nemažas, tik tiek, kad baldai senoki... bet yra karštas vaduo biggrin.gif , vonia suremontuota g.gif Kaip ir sakau, papigiaja, gyventi galima....
Aš buvau kitokiame savaitgalyje, bet gavome dar šampano butelį, masažistė visai jų nebloga buvo (prieš metus), gal nepasikeitė....
Ai, kas dar labai patiko, kad baseinas su dviem pirtim tik mums vieniems buvo....

Va va, ir galvoju kad už tokią kainą tai pabėgt nuo kasdieninių rūpesčių gal visai ir nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2006 12 06, 11:17)
Va va, ir galvoju kad už tokią kainą tai pabėgt nuo kasdieninių rūpesčių gal visai ir nieko  bigsmile.gif

Tikrai už tokią kainą ir tokiom sąlygom galima mirksiukas.gif
Atsakyti
na,as irgi pernai buvau Galioj..na tai,kai grizom tai nelabai patenkinti buvo,bet po Medunos,tai dedu pliusa Galiai blush2.gif ten aisku,kaip kazkas minejo,prabanga labai nekvepia,bet nors kaina tikrai atitinka kokybe,kambarys tikrai nemazas,suremontuotos,tik grindys toks senas krebzdantis parketas lotuliukas.gif pirtele tai tikrai jega,net ir siemet gyvendami Medunoj uzsirasem i Galios pirti,tik gaila kad kaina pakilo,uz valanda sumokejom 50 lt,o pernai kai emem papildomai dar viena karteli tai mokejom 36 lt...
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2006 12 06, 16:22)
ten aisku,kaip kazkas minejo,prabanga labai nekvepia,bet nors kaina tikrai atitinka kokybe,kambarys tikrai nemazas,suremontuotos,tik grindys toks senas krebzdantis parketas lotuliukas.gif pirtele tai tikrai jega,net ir siemet gyvendami Medunoj uzsirasem i Galios pirti,tik gaila kad kaina pakilo,uz valanda sumokejom 50 lt,o pernai kai emem papildomai dar viena karteli tai mokejom 36 lt...

aš esu lygiai tokios pačios nuomonės apie Galią drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif Praverčiau visa tema bet kaškaip neustikau nieko apie sanatorija "Lietuva'' kitam savaitgaliui ten rezervavau nes Egle jau užimta .Tai norėtusi sužinoti nuomone kas buves thumbup.gif
Atsakyti