Vakar grįžom, buvom apsistoję viešbutyje "Druskininkai", labai patiko , na gal dėl pusryčių šiek tiek nusivylėm, bet šiaip visuma patiko
kitą kartą jaučiu vėl ten važiuosim
"Druskininkų" pusryčiai anksčiau buvo Tik nežinia dėl ko suprastėjo, ar dėl to, kad mažai liaudies ten, ar kad savininkai restiko pasikeitė. Bet stalas pusryčių išties varganai, kaip tokio lygio viešbučiui atrodo.
QUOTE(Osvile @ 2006 11 30, 11:26)
"Druskininkų" pusryčiai anksčiau buvo Tik nežinia dėl ko suprastėjo, ar dėl to, kad mažai liaudies ten, ar kad savininkai restiko pasikeitė. Bet stalas pusryčių išties varganai, kaip tokio lygio viešbučiui atrodo.
pritariu , kad pusryčiai skurdoki, mes vieną dieną užsisakėm pusryčius į kambarį, tai atnešė tik vieną lėkštė mėsyčių, sūrio vienos rušies ir keletas daržovių (toje pačioje lėkštėje), kavos su grietinėle, kuri buvo šlykšti, o ne su pienu. Ir jokių vaisių, jogurto . Kažkada ilsėjomės "Pušyne", tai ten buvo tikrai sotūs pusryčiai.
Nors tarkim, kai valgėm jų restorane vakarienę, tai man patiko, ypač skanios buvo "cezario" salotos , niam, skanumėlis ir nemažai taip
QUOTE(Alina22 @ 2006 11 26, 20:34)
sveikos:)na ,jei kam idimu, siandien grizom is Medunos...Turbut esu pirmoji sioje temoje, kuriai sis viesbutis tikrai nepatiko ne taip kad jau visai visai blogai,baisu ir t.t.,bet ten daugiau nebevaziuosiu nezinau kas cia ji temoje taip isgyre,pradedu mastyt kad gal patys savininkai...
as gyriau ir girsiu buvome tame super liukse,tikrai apsvietimas liuks,tv,ranksluosciai kas dien svarus,ju daug,kambari vietos sociai
QUOTE(Alina22 @ 2006 11 27, 19:55)
i pigiausia uz 120 lt emiau, nesiginciju,kad gal kokiam Spa ar Druskininku viesbuti dar geriau,bet gaila tiek pinigeliu
viska remi pinigams, mes kai vaziavom pailseti o tai darom toli grazu ne kas menesi,tai labiau renkuosi pora simtu brangiau bet sociai kad visko butu,o kai imi tai kas pigiausia ir tikiesi pacio auksciausio lygio tai
del staltiesiu tai idomu... bet visa kita ka nupasakojai man labiau skamba kaip nepasitenkinusios merginos aimanos kai duodama 10 nori paimt 1000
na zinai,pinigu savo poilsiui mes tikrai negailim,bet druskininkai tikrai ne TA vieta, kuri verta kad joje per 3 dienas isleist 1000 litu apskritai,mane ten jau visa maziau traukia,nes su tom kainom jau vis labiau tie druskininkai izuleja,toks jausmas kad koks ziauriai idomus miestas butu,taigi ten isskyrus tas gydyklas net net kur nueit,ir uz tokias "pramogas" moket kokius 250 lt per para uz viesbuti?!!!ispindejo!!! uzsieni pigiau...mes vasara i bulgarija vaziavom su masina,tai uz puikiausia viesbuti gal kokiu 50 metru nuo juros mokejom po 120 lt uz para su pusryciais,tai gal nelyginkim ka...
QUOTE(Alina22 @ 2006 12 02, 16:14)
na zinai,pinigu savo poilsiui mes tikrai negailim,bet druskininkai tikrai ne TA vieta, kuri verta kad joje per 3 dienas isleist 1000 litu apskritai,mane ten jau visa maziau traukia,nes su tom kainom jau vis labiau tie druskininkai izuleja,toks jausmas kad koks ziauriai idomus miestas butu,taigi ten isskyrus tas gydyklas net net kur nueit,ir uz tokias "pramogas" moket kokius 250 lt per para uz viesbuti?!!!ispindejo!!! uzsieni pigiau...mes vasara i bulgarija vaziavom su masina,tai uz puikiausia viesbuti gal kokiu 50 metru nuo juros mokejom po 120 lt uz para su pusryciais,tai gal nelyginkim ka...
Na jo dėl to to tai ir aš pritariu. Nors irgi gyriau Medūna. Užsienyje už tą pačią kaina kokybę 100 kart geresnią gauni.
tai va butent!!!as ta ir norejau pasakyt!!kad pas mus kainos zveriskos yra lyginant su statistinio lietuvio atlygunimas,todel protingi zmones ir skraido po kanarus vietoj to kad druskininkuose ar toj pacioj palangoj per svaite kokius 2000 palikt,nesamone...
as irgi tos medunos labai jau nekeikiu,bet mano nuomone pvz. jei moku 200 uz para galetu ir koki baseina nors iregt ar ka,o cia nieko,pamiegojai,pavalgei ir viso gero paprasciausiai,nera uz ka moket tu pinigu...
as irgi tos medunos labai jau nekeikiu,bet mano nuomone pvz. jei moku 200 uz para galetu ir koki baseina nors iregt ar ka,o cia nieko,pamiegojai,pavalgei ir viso gero paprasciausiai,nera uz ka moket tu pinigu...
Gal kas girdeti apie ta nauja vandens pramogu parka? gal kas zada ten Naujuosius sutikti?
QUOTE(Speigė @ 2006 12 02, 20:51)
Gal kas girdeti apie ta nauja vandens pramogu parka? gal kas zada ten Naujuosius sutikti?
jau buvo nuoroda duota: www.akvapark.lt ir jei nori svesti atidaryma ar naujus metus, pasidomek dabar, nes kiek zinau, ten jau su vietom kaip ir nelabai
Oij Alina tu mane subalamutinai dabar su savo pasakojimu...
Vaziuoju i Meduna, bet as emiau Medaus savatgali, tai net nezinau koks kambarys bus...Gal reik skambint ir teirautis, ane...? o kuriam aukste buvo tas tavo kambarys, ir apskritai kiek ten ju yra?? O kaip suprast spinta koridoriuj? Bendram koridoriuj, kur visi vaiksto?
Vaziuoju i Meduna, bet as emiau Medaus savatgali, tai net nezinau koks kambarys bus...Gal reik skambint ir teirautis, ane...? o kuriam aukste buvo tas tavo kambarys, ir apskritai kiek ten ju yra?? O kaip suprast spinta koridoriuj? Bendram koridoriuj, kur visi vaiksto?
na nenorejau kau taip isgasdint
medaus savaitgaliui kiek zinau turetu buti kitas kambarys,musu buvo 3 aukste paciam gale uz kampo.jo spinta buvo koridoriuj:)
mantas kambarys ne pats baisiausias dalykas ten buvo...jei visa kita butu buve gerai,tai tiek to jau tas narvelis...
bet,kaip jau sakiau,i pusryciaus reik kokia 8 ateit,kad ka nors valgomo rast ir gal 5 stalai tam vadinam restorane vienas salia kito,tad pasisneket tikrai neimanoma,kad kaimynas negirdetu kiek zinau,jums ten ta romantiska vakariene ieina,ta ka as zinau..tokia ten ir romantika kai stalai raip sugrusti,sukramtysit tyledami ir namo..
Gi galima užsisakyti pusryčius į kambarį ir pusryčiauti lovoje mes taip ir darėm. O maisto tai kalną atvilko nesuvalgėm visko niekaip.