Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

QUOTE(Will @ 2006 11 23, 20:03)
Patarkit, prašau, ką būtinai reikia pamatyti būnant Druskininkuose?  bigsmile.gif  Apie Grūto parką žinau, o ką dar?  g.gif  Gal yra koks parkas ar pan.?

nereikia ten nieko pamatyti.. tiesiog pasimegauk buvimu tame mieste, gamta (nors aisku dabar ne kas, nei zalumos nei sniego) ir pasinaudok kokia nors procedura bei nueik skaniai pavalgyti... ten ne koks didmiestis, o kurortinis miestelis...
Atsakyti
Procedūros- tai būtinai, bet šiaip įdomu, nes kiekvienas miestas turi ką nors įdomaus mirksiukas.gif Tik to dažnai nežinome, jei lankomės pirmą kartą verysad.gif Todėl ir įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 11 23, 19:03)
Patarkit, prašau, ką būtinai reikia pamatyti būnant Druskininkuose?  bigsmile.gif  Apie Grūto parką žinau, o ką dar?  g.gif  Gal yra koks parkas ar pan.?

Žinok nieko čia baisiai ypatingo nėra g.gif Jei domina, tai gali į M.K. Čiurlionio muziejų nueiti rolleyes.gif

O tas akva parkas tai man jau neviltį varo lotuliukas.gif Įsivaizduoju kas čia darysis... blink.gif
Čia yra info apie jį, gal dar nieks neįmetė linko smile.gif http://www.akvapark.lt/index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 23 lapkričio 2006 - 21:56
Buvau aš šitą linką įmetus prieš kokį mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 24, 11:31)
Buvau aš šitą linką įmetus prieš kokį mėnesį smile.gif

Neskaičiau visos temos, tai nemačiau.
Atsakyti
sveikos:)na ,jei kam idimu, siandien grizom is Medunos...Turbut esu pirmoji sioje temoje, kuriai sis viesbutis tikrai nepatiko blush2.gif ne taip kad jau visai visai blogai,baisu ir t.t.,bet ten daugiau nebevaziuosiu verysad.gif nezinau kas cia ji temoje taip isgyre,pradedu mastyt kad gal patys savininkai...
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2006 11 26, 20:34)
sveikos:)na ,jei kam idimu, siandien grizom is Medunos...Turbut esu pirmoji sioje temoje, kuriai sis viesbutis tikrai nepatiko blush2.gif ne taip kad jau visai visai blogai,baisu ir t.t.,bet ten daugiau nebevaziuosiu verysad.gif nezinau kas cia ji temoje taip isgyre,pradedu mastyt kad gal patys savininkai...

Kodėl?
Gal kaimynai buvom? mirksiukas.gif Mes irgi šįvakar iš ten grįžom tongue.gif Mums tai viskas OK, išskyrus tai, kad kambaryje nebuvo normalaus apšvietimo- tik stalinės lempos doh.gif
Atsakyti
Nu aš jį tai labai labai gyriau ir gyrsiu. Man tai buvo super, nors gyvenom tik vieną parą laiko.
Atsakyti
Sveikos smile.gif na jei kam idomu papasakosiu kas nepatiko.visu pirma kambarys,na aisku as gal pati kalta kad ta pati pigiausia uz 120 lt emiau,bet ar cia ne pinigai?!!!as skaitau,kad tikrai ne "chaliava"!!!!uzejom i kambari,tai net isiziojom,atidarai duris,zengi viena maza zingsni ir krenti ant lovos!!!tarpai nuo lovos iki sienu gal 40 cm!!!spintos nera!!!rubus kaip cigonai ant stalo sumetem doh.gif koridoriuj spinta!!!tai galejo dar shikinika lauke padaryt thumbup.gif mes ta "kambari" pavadinom sandeliuku,nes pas mus namie sandeliukas ir tai didesnis verysad.gif del to apsvietimo,tai kaip suprantu visuose kambariuose ta pati nesamone-2 stalines lempos,tai kaip du idiotai patamsej bandem zurnalus paskaityt.toliau...2 mazytes kaldrytes vietoj normalios dvigules kaldros...romantinkites atskirai biggrin.gif lova girgzda kaip velnias. toliau...girdisi kaip kaimynai nusiciaudo,o kai vandeni tulike nuleidzia tai toks jausmas,kad visai salia taves biggrin.gif toliau...pusryciai,oi kaip gausu ir skanu cia kazkas rase...nu gal,jei nuo 8 jau stovi toj valgykloj ,kuria restoranu pavadino tongue.gif biggrin.gif bet atejus 10.30 radom tik kokius 5 sudziuvusius blynukus ir pora gabaliuku mesos,kai mandagiai paprasiau kad atnestu kokio MAISTO,tai gal uz pusvalandzio atnese ir kaip sunims numete 5 desreles doh.gif doh.gif tuscias stalas!!!tai atsiprasau gal pusryciau iki 11????kai buvom Pusyne ateidavom ir lygiai 11,tai atnesdavo gal 4 patiekalus karstus,jei ko jau nebudavo!!!o cia....!!!!valgyt nejauku,4 stalai vienas salia kito gal 50 cm atstumui,tai salia sedintys zmones turbut girdi kaip maista nuriju,as jau nesneku apie koki pokalbi doh.gif pavalgydavom kaip robotai tyledami ir atgal i savo sandeliuka biggrin.gif gerai, kad vakarienes neemem,tos tipo romantines!!!kokie astuoniese turbut vakarieniautume lotuliukas.gif o dar,mums net neipusejus valgyt,ta vadinama vireja-padaveja-barmene eme staltieses keist, stumdyt kedes,barskint indais doh.gif doh.gif nu vienu zodziu,galeciau dar rasyt ir rasyt,bet tingesit tiek skaityt rolleyes.gif is visu viesbuciu,kuriuose buvau Druskinikuose pirma vieta kokybes ir kainos atzvilgiu atiduodu Pusynui!!!!Na nesiginciju,kad gal kokiam Spa ar Druskininku viesbuti dar geriau,bet gaila tiek pinigeliu blush2.gif
Atsakyti
Įtariu, kad gyvenote tame kambaryje, kurio mes neėmėme, nes vyras pareiškė norą, kad ir brangiau, bet aukščiau gyventi tongue.gif Bet man vos paskambinus pasakojo, kad tas kambarys labai mažas unsure.gif Ir beveik atkalbinėjo unsure.gif
Staltiesių keitimas ir man nepatiko, bet nesureikšminau cool.gif O pusryčių pakako- bent jau aš tai pavalgydavau normaliai. Kavos gal mažoka buvo unsure.gif

Dar prisiminiau- mes šeštadienį pietavome ten, tai perskaičiau meniu apie lakštinius makatonus su lašiša. Maniau, kad tai lazanija ir užsisakiau cool.gif Be galo nustebau, kai atnešė suplotus makaronus ir mažą gabaliuką lašišos doh.gif Bet buvo skanu ax.gif
Atsakyti
Na mes gyvenom jaunavedžių liuxe. Tai vietos sočiai kad ir šokt. Spinta didelė. Daug rankšluosčių, halatai, džiovintuvas. Pusryčiavom kambaryje už papildomą mokestį(5lt) tai atnešė tiek kiek neįmanomą dviem suvalgyti tongue.gif Aš karšto pasiėmiau blynelius su varškę šviežiom trintom braškėm ir grietine, o maniškis omletą. Jau po šių patiekalų sotus gali likt(juk tik pusryčiai), plius dar mėsų gal 6 rūšių po kelis gabalėlius, batono, duonos, sviesto, sūrių. Plius kava ir arbata kiekvienam. Plius vaisių daug įvairių. Na sakau mūm akys iššoko ant kaktos. Tik plius dar pasiėmėm pakelį sulčių už kurį sumokėjom 10 litų.
Na todėl ir sakau kad mūm begalo patiko. Plius dar jacuzzi galėjom drybsoti kiek širdis geidė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 11 20, 22:46)
neturiu dabar lankstinuku, bet jei busi druskininkuose, uzeikite ir hole pasiimkite..

o mes kai buvom paskutini karta rinkomes 2,5 h paketa, i kuri iejo: nuprausimas ant tokio gulto su zele ir plausine, po to istrynimas medumi, po to nusiunte i garine pirti nustatytam laikui, po to vel nuprause ir po to laisva programa: sauna, garine, jacuzzi arba didokas baseinas mineralinio vandens su turbo srovemis, kaskadomis ir t.t. po valandos tokio malonumo pasikviete mus masazui po viena, ismasazavo visus taskus (net galva) sojos aliejumi, toki lengva limfos drenaza padare visumoje.... po to ivyniojo i paklode ir nuvede i poilsio kambari, toks su didelem tachtom su vaizdu i visa ta poilsio zona.. ir atnese pagal pasirinkima zalios ar raudonos arbatos..... kainavo 50 Lt.

Leidzia grupelemis - jei esate 4, tai leidzia tik jus nustatytu laiku ir tik po valandos ileidzia pradinei fazei dar kelis zmones (ta prasme jus jau beveik einate i masaza, o jie tik pradeda).. jei daugiau zmoniu grupeje, tai toms nupirktoms valandoms daugiau nieko neleidzia....

problema ta, kad reikia skambintis ir rezervuotis laika, nes ten labai uzimta buna.. verysad.gif

O gal žinote, jeigu viena esi galima tą kompleksą rinktis? g.gif Ar tada "suženys" mane vieną su kokia žmonių grupele? ax.gif
Atsakyti