Kai ta akvaparka atidarys,tai as jauciu kokius metus nesiartinsiu prie druskininku,isivaizduoju kas ten darysis,kai suguzes puse pabaltijos saliu pilieciu paciuozinet nuo ciuozyklu:)))tas pats bus kaip ir tada kai atidare Livu Latvijoje,turiu pazistama kuri gyvena Rygoj,tai sake kokiu puse metu tai tikrai vien mad uzeit i akvaparka zmones stovedavo lauke lijant ar sningant,nesvarbu ,po 5 valandas eilej... tai ar cia sveikas protas tas pats darysis ir pas mus,nes tas akvaparkas kiek girdejau bus pats shustriausias baltijos salyse,tai jau isivaizduoju pilna autobusu su latviu,lenku ir t.t. numeriais
butent del to mes ir nusprendem vaziuot iki to grandiozinio atidarymo,nes po to manau bus chaosas
p.s.gal kas patarsit kur druskininkuose koki nebloga ir neziauriai brangu viso kuno relaksacini masaziuka pasidaryt?kokias proceduras siulote ismengint gydyklose?
QUOTE(Alina22 @ 2006 11 21, 17:49)
p.s.gal kas patarsit kur druskininkuose koki nebloga ir neziauriai brangu viso kuno relaksacini masaziuka pasidaryt?kokias proceduras siulote ismengint gydyklose?
limfodrenaza ( ), povandenini masaza, perlines vonias, bet kokius sausus masazus, ypac viso kuno... nepatariu imti purvo
Vyrui patariu paimti kompleksa vyrams nepamenu kaip jis ten gydyklose vadinasi, bet yra specialiai vyrams..
QUOTE(dianita @ 2006 11 21, 21:34)
Vyrui patariu paimti kompleksa vyrams nepamenu kaip jis ten gydyklose vadinasi, bet yra specialiai vyrams..
"Apolono šėlsmas"
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 11 21, 23:29)
"Apolono šėlsmas"
gali buti, nes as pavadinimus maisau su Birstone siulomu kompleksu ten irgi kartais nuvaziuoju....
Aciu uz patarimus,Dianita o kas tas limfodrenzas?ji gydyklose daro?o kiek kainuoja gydyklose viso kuno masazas?ar geriau kur kitur ji daryt?
Šį sekamdienį-antradieni važiuojame i druskininkus, pasirinkome "Druskininkų" viešbutį. Čia jau buvo kažkiūek apie jį minėta, bet gal dar kas plačiau gali papasakoti, kaip maistas, pirtis su baseiniuku, aptarnavimas, kambariai ir pan. Ačiū
QUOTE(Vaka @ 2006 11 22, 16:59)
Šį sekamdienį-antradieni važiuojame i druskininkus, pasirinkome "Druskininkų" viešbutį. Čia jau buvo kažkiūek apie jį minėta, bet gal dar kas plačiau gali papasakoti, kaip maistas, pirtis su baseiniuku, aptarnavimas, kambariai ir pan. Ačiū
Sakai, baseiniuku? Ten taip rašo? Nėra ten tokio, tik 2 a la džiakuziai, vienas iš jų su mineraliniu vandeniuku.
Pats viešbutis - ramybė, žmonių mažai, man labai patiko, maistas taip pat geras. Manau, nenusivilsit.
QUOTE(Alina22 @ 2006 11 22, 12:09)
Aciu uz patarimus,Dianita o kas tas limfodrenzas?ji gydyklose daro?o kiek kainuoja gydyklose viso kuno masazas?ar geriau kur kitur ji daryt?
limfodrenaza daro ivairiai... man asmeniskai dare atsigulus ant nugaros, uzvynioja tokias kaip "kosmonauto" kelnes (menžetes) ant visu koju ir pilvo... tada ijungia aparata ir jis slegiu spaudzia ir atleidzia.. taip nuteka skysciai, nudrenuoja... palengvina limfos nutekejima venomis ir t.t., padeda ir zarnynui, stimuliuoja ji.. Oro slėgis automatiškai ir tolygiai pasiskirsto per menžetes ir suteikia minkštą ritminį bangavimą. Banga prasideda nuo kojų pirštų galiukų ir kelių sekundžių bėgyje pasiekia klubus ir sėdmenis. Po to slėgis manžetuose dingsta, t.y. vadinama pauzės fazė, po kurios prasideda sekanti spaudžianti banga.
O siaip apie proceduras druskininku gydyklose bei kitose sanatorijose info cia:
http://www.druskinin...x.php/lt/23108/
QUOTE(dianita @ 2006 11 20, 21:25)
taip draugystes.. o telefona buvau cia kazkada skelbusi... ten labai labai fainai irengta, jauku ir t.t. ten komercines patalpos irengtos pusrusyje, atskirai nuo visos kitos sanatorijos....
buvau gal prieš metus, man patiko, gerai, kad priminei, kažin prieš kiek laiko reikia rezervuotis?
QUOTE(MELDA @ 2006 11 22, 23:12)
buvau gal prieš metus, man patiko, gerai, kad priminei, kažin prieš kiek laiko reikia rezervuotis?
zinau, kad gerai is anksto... manau dabar bent jau kaledinems ir naujametinems dienoms tai vietu nera.... ten druskininkuose is viso uzkista, vaziuojais daugelio miestu savaitgaliams ypac...
QUOTE(Osvile @ 2006 11 22, 18:03)
Sakai, baseiniuku? Ten taip rašo? Nėra ten tokio, tik 2 a la džiakuziai, vienas iš jų su mineraliniu vandeniuku.
Pats viešbutis - ramybė, žmonių mažai, man labai patiko, maistas taip pat geras. Manau, nenusivilsit.
oi negasdink , ten gal ir nerašė konkrečiai, kad baseiniukas, bet taip supratau pati
mane vyras "prikuls" , jis norėjo į spa, a aš įkalbėjau į "Druskininkų" viešbutį
na tikiuosi patiks