Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai (II-a tema)

Nera uz ka dekot smile.gif keista kad mes cia kartu ta tema domaujames dabar smile.gif
Gydykloj esu isbadzius surucio ir vaistazoliu vonias, povandenini masaza - man labai patiko, ypac jauciasi geras poveikis odai. Dabar uzsisakysiu procedura Kapsuleje, koki nors kompleksa su itrynimu medumi ir dar noriu purvo vonios.
O del Galios- viskas priklauso nuo poziurio. Sukritikuot imanoma, bet kaina tai nezveriska. Galejom mes ten administracijoj susipykt, kad negalim vakarieniaut kavinej, kad nera pirties laiko ir t.t. ir pan. Bet kam sau nuotaika gadint? Ir siaip sekmadieni ta pirtele buvo labai i tema, nes sestadieni po gydyklos jegu jau nebebuvo smile.gif.
Matai, tos, kurios jau Druskininku ases, gali labiau kritiskai ivertint negu as. Mano vyra sbuvo pirma karta ir liko labai patenkintas viskuo.
Atsakyti
As mokejau visa suma 340 Lt is anskto, banku pavedimu, nes norejau gauti dovanu pakvietima- kad galeciau padeti po egle smile.gif

Atsakyti
na va,po biski viska ir apibendrinau savo galvoj bigsmile.gif
na gal mums labaiu pasiseks,gal grupes dideles nebus,bet del tos vakarienes i kambari tai del manes tai tegul tik nesa,man dar geriau!!!!
maniskis tai nera pretenzingas labai,jam beveik viskas tinka visada,o uz tokia kaina tai juo labiau nedris skustis tongue.gif
jam sioje kelioneje svarbus du dalykai:maistas ir vanduo,t.y.kad normaliai pavalgytu ir vonioj prisiguletu biggrin.gif lotuliukas.gif pas mus ner vonios namie tik dusas,o jis labiausiai pasaulyje megdta pagulet vonioj ar dzakuzioj kokioj,tai del to ir noriu kambario tik su vonia 4u.gif as kai rezervavausi paminejau,kad butinau buu dvigule lovair vonia tai sake bus:))na,reik kartais zmonemis pasitiket gal:)0 g.gif
o del proceduru tai jau beveik sugalvojau ka imsiu:povandenini masaza,purvo vonia,kapsulej toksinu salinima (nezinau ka tai reiskia,bet gerai skamba:))) tongue.gif ,ir butinai auksines akimirkos kompleksa,drauges sake ziauriai faina thumbup.gif thumbup.gif
o maniskis tuom etu gales kokiam baseine pluduriuot bigsmile.gif o nebuvot gydyklu baseine?
kelinta valanda sekmadieni is viesbucio reik iseit?
Atsakyti
Mes isejom 15:00 lygiai, bet ir taip niekas nevare.
Na as tikiuosi, kad tikrai bus su vonia Jums kambarys. Rekomenduoju geriau pasiskambinti i ta korpusa administratorei, nes ta direktore kazkur kitur dirba ir gal ji per daug atitrukus, nebegali pati sureguliuot, ka pazadejo.
Tai linkiu Jums gero poilsio ir tikrai melomanisko savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Aciu:))nors iki to svaitgalio dar toloka,menuo...bet jsu lsbsi laukiu:))
man rodos as ir skambinau butent i ta korpusa,tik vat nezinau su kuo as ten kalbejau,gal ir su administratore:))na pasake,kad bus taip kaip mes ir norim...reik tiketis:))
Atsakyti
Kai prisimaudysit gydyklose ar, kad ir toje pačioje "Galioje" pirtelėje, tai jokiose voniose nebenorėsit daugiau gulėt. Tiek čia tų pergyvenimų, atrodo, kad už Atlanto skrendat mirksiukas.gif
Vat, aš apie "Pušyną" jokių comments negavau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2006 01 11, 09:25)
Tiek čia tų pergyvenimų, atrodo, kad už Atlanto skrendat mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas ka nors zinot apie viesbuti "Jerevan"? jerevan.lt- atrodo, grazus kambariai, kaina su pusryciais 120 Lt dveims parai, bet tolokai nuo gydyklu. kaip ten pusryciai, aptarnavimas?
Atsakyti
Gal ką sudomins:

http://www.supermama...showtopic=62199
Atsakyti
Na mes siandien gryzom is Spa-Vilnius, viskas thumbup.gif , tik isvaziuojant registraturoj kilo nesusipratimu,is pradziu paskaiciavo ne ta kaina, paklausus kaip cia yra, pasake, kad pabrango, nors mes buvom gave uzsakyma su kita kaina, administratore atsinese musu uzsakymo patvirtinima , o ten taip,buvo musu sakoma kaina, atsiprase ir skaiciavo toliau, priskaiciavo uz vaika 140lt. nors mini liukso ir liukso kambariuose vaikams iki 6 metu nemokamai, vyras vel aiskinasi, kaip cia yra,na ateina ir pareiskia, kad viskas taip ir yra, o pries tai man dave nauja kainyna, o ten parasyta,kad liuksuose iki 6m. vaikams nemokamai viskas, vyras vel eina pas ja ir padeda ant stalo visa kainyna,administratore vel atsipraso ir atiduoda 140lt., na nezinau, kazkaip du kartus suklysti ir sugadinti nuotaika per 10 min. mums visai nepatiko, taigi ziurekite labai atidziai ka skaiciuoja g.gif ....

O siaip viskas tikrai fainai, uzsisakem viso kuno masazus, veido prieziuros proceduras, na cia papildomai, tai viskas gavosi 700lt., na nemazai, bet save pasilepinom thumbup.gif
Tik labai akis baseine grauze ,o jakuzi tai net akys asarojo, chloro blink.gif doze turbut virsyta biggrin.gif biggrin.gif
Taigi dabar naujas kainynas viskas pabrango lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos:)
gal zinot iki keliu savaitgaliais dirba druskininku gydykla?
ka verta pamatyt druskininkuose?
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2006 01 11, 11:09)
Kas ka nors zinot apie viesbuti "Jerevan"? jerevan.lt- atrodo, grazus kambariai, kaina su pusryciais 120 Lt dveims parai, bet tolokai nuo gydyklu. kaip ten pusryciai, aptarnavimas?

Na toloka tas Jarevenas. Aišku jeigu su mašina g.gif . Na bet gi važiuoji atostogaut, o ne pasivažinėt iki kavinės, parduotuvės ir t.t. Priedo prie pat pagrindinio kelio, kuriuo ištisai važinėja fūros ir lengvos mašinos dieną naktį...
Atsakyti